e sad , ne poznajem tvoje dijete ali mislim da bi škola odgovarala svakom zainteresiranom djetetu.
Razredi su mali, s njima se radi pojedninačno (kolko kome treba, ako u nečem zaostaje ostane se s tim djetetom duže na temi, ako je naprednije ide se s tim djetetom dalje)
Strogi su jer moraju zadovoljavati kritrije zaklade Lauder. Za male nema brojčanih ocjena (ima ali se djeci priopćavaju na način da mu se objasn što je dobro i zašto a što nije, zašto i kako to popraviti)
Petkom nema usvajanja novog gradiva nego se prolazi ono što su u tjednu naučili
Škola nije do17. Recimo da prvašići završe oko podne ili tako nešto, onda idu u park blizu škole ako je lijepo vrijeme, pa imaju ručak koji kuha teta kuharica, sve domaće, kupuju u bio&bio.
Nakon toga imaju "boravak" što znači pisanje zadaće i što već treba (objašnjavanje, pojašnjavanje itd.)
Svaki dan postoji i neka od igraonica koja je uključena u cijenu škole- francuski, engleski, joga itd
Imaju organizirano i zimovanje na način da u Sloveniji zakupe kuću pa idu tamo sa 3 učitelja skijanja i tetom kuharicom (to se plaća dodatno nešto)
E sad, tamo stvarno treba otići da se vidi zašto mi se dopala škola- atmosfera je topla, obiteljska, klinci su mi bili tako dragi, jednostavni i skromni.