Hvala! Pišem 1. Lesnina :)
Printable View
Hvala! Pišem 1. Lesnina :)
mi smo kupili u primi
Imaju li ti krevetići nekakvu ogradicu ili su vam klinci "mirni" spavači?
nemamo ogradicu,kada spava u svom krevetu onda je mirna,a u našem je ima svugdje. nije još niti jednom pala. stavim joj na pod jastuke za svaki slučaj.
evo njenog kreveta,ali slikano je u najvećem neredu,u fazi nespavanja na krevetu,nego ispred kreveta na podu.
http://public.fotki.com/noa2005/slik...oba-noina.html
la11 jel' madrac išao uz krevet ili ste ga posebno uzimali?
Ustvari nemam pojma kako će proteći prelazak u vlastiti krevet jer smo sad nakon sisanja u fazi beskonačnog prevrtanja za uspavljivanje i obavezno ja moram biti kraj nje.
filip iako ima svoj krevet jos uvijek spava kraj mene (jedan od razloga je sto nam tata radi nocne,a drugi sto se stalno otkriva pa je meni tlaka ustajati po noci),al ja imam na krevetu na strani gdje on spava ogradicu posto se on jako vrti u snu.
kad ga budem premjestila u njegov krevet samo cu tu ogradicu namontirati tamo
Naša curka već 3 mjeseca spava u svojoj sobi,u novom krevetu...to najviše možemo zahvaliti skorom dolasku novog bebača i činjenici da bi nas četvoro u istoj sobi bilo ipak previše...inače je spavala u krevetiću sa nama u sobi - do mene i mogu vam reći da je meni ovo odvajanje palo daleko teže nego njoj...ona je jednostavno " mali krevetić" prepustila svom malom braci a ona je velika i ima novi krevet i svoju sobu...ipak kad je uspavljujemo još uvijek smo ili MM ili ja sa njom dok ne zaspe a poslije namontiramo ogradicu koju smo kupili u baby media shopu koja se pokazala kao pun pogodak...
madrac je bio posebno,a sama spava već god. dana
da,dugo nismo bili bolesni,pa imamo temp.i upalu uha.
O Bože! Pa što vas je to snašlo la???
Pusni nam Noicu! ~~~~~~~~~~~~ za brzo ozdravljenje
MBee mi smo Viti kupili krevet, mali ormar i ormarić za igračke u ikei
Mi se rijesili dude varalice :dancingfever: !!!
I to nevjerojatno lako! Vec smo par puta pokusali ali bi svaki put kapitulirali pred tuznim molbama. I u petak smo dudu negdje u stanu zagubili-i jos uvije ju nismo nasli (prava misterija), cak ju je Ivan trazio i dosao do zakljucka da je nema. Nudila sam mu istu ali nvu (koja se ne raspada i ne smrdi) ali samo ju je stavio u usta , rekao da ta nije dobra i zafrljio ju preko cijele sobe. Svaki put kada bi pitao za dudu ja bih ponovila da neznamo gdje je i da moze dobiti novu, prva dva spavanja je malo cendrao a jucer me nije niti pitao gdje je (zato sada moram ljubiti ledja do besvjesti :roll: )
super za dudu :D
sanjam71 super!
Sve u svoje vrijeme...ni ja ne mogu doći sebi kako je Eva bezbolno prestala sisati. Očekivali smo noći i noći vrištanja a kad ono...
Ivan je izgleda pobrao enterovirozu! Nocas je povracao, prvo sam mislila da je od slajma koji mu se slijeva iz sinusa, ali sada ima i proljev, sav je malaksao, samo drijema, nista ne jede, vrlo malo pije... nadam se da necemo zavrsiti na infuziji (ja bila u jutro na kontroli, 3 prsta otvorena, trudovi se javljaju ali ne redovito... seka mora pricekati jos dan dva da braci bude bolje)
Ajoj, Sanjam! :(
Držite se!
Sanjam drži se :*
Cure moje nas satrala ta enteroviroza!
Ivan mi je bio u komi dva dana, prvo je povracao a onda je poceo proljev-cim bi popio gutljaj tekucine ili smo ga nagovorili da pojede jedan stapic odmah bi imao stolicu, i to tako cijeli dan. Jucer u jutro je malo zivnuo, proljev je prestao ali nije nista htio jesti, onda mi je prestao i piti, pa je zaspao i nikako se nije mogao probuditi. Vec sam odlucila da krenemo u zaraznu na infuziju kad je od jednom poceo pricati s dedom i uz to papati stapice i piti vodicu. Danas je vec super, vidno iscrpljen ali bas je zivnuo. Jucer popodne je mene ulovilo, mislila sam da cu dusu ispustiti nocas. Pred jutro su podlegli i deda i baka tako da mi je logistika spala samo na muza koji jos uvije odoljeva.
Ajme, sanjam71 drž' se :*
sanjam :love:
Mi jucer dan proveli u zaraznoj u dnevnoj bolnici. Kazu rota virus. Dobio je tri boce infuzije i danas je to druga prica, poceo je kao i nesto papati ali definitivno je zivnuo, igra se, ponovno se smije...
Sanjam, i mi jučer proveli u zaraznoj- Domi povrača i ima proljev već 3. dan... Ti si još u komadu? Sekica čeka bolju situaciju? Kako je Ivan?
Sanjam i Annie, baš vas je strefilo! :love:
Kod nas ništa nova, pelena smo se rješili odavno, dudu ni bočicu nije imala, spavanje kao obično super, doji manje, ponekad prođe i tri dana da ne traži (ja sam malo :( zbog toga).
U biti novost je da od kako nam je tata doma opet spava s nama, super je osjećaj kad po noći dopuzi i zagrli me, već sam se odvikla kako je to.
Priča k'o navijena, sve hoće napraviti sama i većina joj uspjeva, ima svoje fore i forice, sa par strana su nam preporučili da ju testiramo jer pokazuje znakove "nadarenog" djeteta :roll:, i dalje je nejelica-vegetarijanka, obožava konje i mačke, najsretnija bi bila da preselimo na hipodrom...
:love: svima!
Ajoj Annie i Sanja baš mi je žao. Drš te se cure i dečki.
Frida mi kao da imamo isto dijete :lol:
Moja je najsretnija da smo po cijeli dan vani u prirodi s mačkama i pesima, a Trajbar konjički klub nam je redovna postaja.
Ivan je puno bolje, ima jos rijetku stolicu, ali ne vise cesto, a poceo je i nesto jesti. Da seka izgleda ceka da braco skroz ozdravi. Izgleda da je najnestrpljiviji moj muz. Cim promjenim pozu ili krenem na WC (sto je cesto) on pita pocelo :mrgreen:Citiraj:
Annie prvotno napisa
Drage cure, vesela vijest!
sanjam71 jutros u 6.40 rodila Petru :D
Ljepotica je teška 4690g i dugačka 54cm!
Sanjam ČESTITAM!!!!
Annie nadam se da je bolje.
Evo mene opet nakon 100 godina. Malo sam vas prečitala.
Kod nas je slijedeće stanje: Karlo još uvijek cici ali ne za uspavljivanje (iako je sada opets nama u krevetu), više se ne budi -a ako i da sam se okrene i spava dalje, cicimo ujutro i vikendom za podnevno spavanje, i tu i tamo popodne kad se sjeti. Jedemo sve, i on jako voli konje :)).
Tipkala sam se sa Felix pa smo nekak spomenule da bi bilo zgodno da organiziramo neko okupljanje, ima li zainteresiranih, svaki prijedlog za vrijeme i mjesto je dobrodošao.
Subota, Zaprešić, Trajbar (kad već svi volimo konje). Ujutro ili popodne?Citiraj:
irenask prvotno napisa
Nadam se da ćemo nešto i dogovoriti, jedva čekam sve vas vidjeti.
Znači i Karlo spava bez cice, ma super. Jedino, malo me ulovi bed kako svi polako ipak odustaju a Ela se ne da i ne, još uvijek kao i s tri mjeseca - u ponoć, u tri i u šest buđenje i cica.
sanjam čestitam :love:
Ajme Noine kose :shock:
Impresionirana sam...
Sanjam!!!!! :D :D :D
sanjam cestitam :D
sanjam, cestitam! wow, koja kilaza! :D
Annie, nadam sa da je Domi bolje. :*
mi počeli sa homeopatijom,nadam se da će biti sada bolje
sanjam, bravo :heart: :D
la11, držimo vam fige. ma mora pomoći :heart:
Pih..opet kasnim.. :(
sanjam71, cestitamo od :heart:
sanjam, čestitam :D
Hvala cure na cestitkama! Jucer smo dosle doma i traje opsadno stanje - Ivan je nemoguc, samo place, a ja se nigdje nesmije maknuti bez njega. Jako je njezan prema Petri ali ne shvaca zasto nemoze Petru nositi. To nadoknadjuje stalnim mazenjem i pipkanjem, normalno uvijek kada zaspi a ja stalno na iglama da li ce ju prejako stisnuti. Pomaze mi premotati ju, nosi mi gaze, pokrivace... ali ako se njemu spava moze ona plakati od gladi koliko hoce on je kamena srca: "neka pace papati ce sutja, mama jubi ledja ianu se paji" :roll:
Evo i nas napokon malo nakon duuuuuugo vremena.
Luka i dalje ima uretarni refluks i non stop vuče te urinarne infekcije.
Eto novost je ta da sam dobila produženi porodiljni do njegove 4. godine i sada sam doma.
Sada kada uhvatim vremena morati ću malo unazad čitati da vidim koliko je to novorođenih i da pohvatam što je aktualno.
Sanjam71, čestitke!
la11, Noa, kosica :*
o lali pa stvarno te dugo nije bilo.
:* luki.
Sanjam-kao prvo-velika pusa i cestitam....
i sta da ti kazem..drz' se!!! :love: