bubbles green. bez suncobrana. nije mi pao na pamet, a i imam još koji mjesec vremena
Printable View
bubbles green. bez suncobrana. nije mi pao na pamet, a i imam još koji mjesec vremena
i mi imamo takva :D :lol:
ma pitala sam za suncobran,da znam dali su uopce dosli na trziste,jer ti na ta kolica ne pase nitijedan drugi,cak niti PP nejde na ta kolica,sve probala :(
I meni je ovaj dezen najljepši :D .Citiraj:
sir_oliver prvotno napisa
Mi smo razmišljali o Skateu, ja patila za njim, ali smo ipak kupili Buzz i uopće mi nije žao :sing:
vidim u njihovom katalogu da je na tržište izašao tek s početkom ove godine. vjerujem da će ga naši nabaviti do početka ljeta.Citiraj:
Enea prvotno napisa
MM je izabrao bubbles black. Sada se lupa po glavi jer razmišlja hoće li biti bebi prevruće ako je u crnim kolicima. Što vi mislite?
Mi idemo u Brežice ovih dana pa ću malo opet prošnjofkati ima li kaj novog sa suncobranima za Skate.
Mi smo bili sigurni kupiti Stokke, a na kraju smo ipak kupili Skate. Uz to što nam se sviđao, dodatno smo se oduševili kad smo čuli da se na njega može montirati autosjedalica Maxi Cosy (koju smo već bili kupili)!
Razmišljali smo se između Moke i Tango i na kraju ipak uzeli Tango upravo zbog topline.
Kad je stigao vozikali smo ga po stanu, sklapali, rasklapali, proučavali :lol: , i sad spremno čeka našu malu njofricu.
Mi super zadovoljni, dobili povrat DDV, nismo platili PDV, ma mrak :D
ja sam isto rekla da nema sanse da uzmemo tamna zbog vrucine,pa sam htijela crvena s kruzicima,ali mm nije bio odusevljeni,pa se nakraju nasli na zelenima,javis ako ima kaj novo s suncobranima 8) :cekam:
Bili jučer u Brežicama.
Stigli su Peg Perego suncobrani (crveni, crni i tamno plavi), ali ne za Skate.
Žena je ipak probala staviti te na Skate, ali očigledno je bilo da neće ići.
Kada stižu oni dizajnirani za naše Skejtiće - još uvijek se ne zna.
Meni su iz Beby Centra u Bistrici javili da suncobrane dobijaju tek na jesen :? , ako sam dobro shvatila što mi je žena rekla na telefon. Idem ovih dana u Ljubljanu pa ću se bolje informirati.
Meni su iz Beby Centra u Bistrici javili da suncobrane dobijaju tek na jesen :? , ako sam dobro shvatila što mi je žena rekla na telefon. Idem ovih dana u Ljubljanu pa ću se bolje informirati.
Baš im je super plasirati suncobrane na tržište na kraju ljeta.Citiraj:
allegra prvotno napisa
Nadam se da će ipak biti ranije.
Da, baš će nam ljeto biti super bez suncobrana :nope:
mi zvali prijatelje gdi smo kupili kolica,budu ispitali pa javili kak je situacija,curke kak budete rijesile problem u slucaju da nema?ste mozda probale onaj univerzalni iz tl,stavitio na onu donju precku crnu,dali je dosta onda visok da pokriva kolica? :) ja budem probala,pa javim
Pitala sam u Ilici (fun4mum) za kišobran: kažu da sad stižu suncobrani, ali da ti neće pasati na Skate, a za Skate nema ni najave kad bi ih mogli dobiti... :(
Zato su dobili presvlaku/navlaku za unutrašnjost košare od meekkaaannoog bijelog pamuka malo futranog na doljnjem dijelu i izgleda savršeno kad se montira - fenomenalna za ljetne dane i bljuckanje i naravno pere se u perilici.
kišobran - suncobran :oops:
ne kuzim,kam stavljas tu navlaku i kak ona stiti od sunca? :oops:Citiraj:
Danči29 prvotno napisa
ne štiti od sunca nikako (meni se činilo interesantna stvarčica pa sam vam htjela javiti da su dobili), ali je super za ljeto jer će malo hladiti obzirom je pamučna a i neću morati prati cijeli onaj unutarnji mekani dio ako nofrica malo pobljuca nego samo tu navlaku....izgleda otprilike kao doljnja plahtica sa lastikom za krevetic prilagođena unutrašnosti košare ;)
:lol: :lol: a pa kaj ne velis,ja si mislim pa kak to sloziti da suce nme smeta,malo smo se krivo skuzile :oops: strasno :lol: :lol:Citiraj:
Danči29 prvotno napisa
Evo bili u subotu u Ljubljani kažu u BTC-u da su trebali dobiti u martu ali nisu i da sada nemaju nikakvu daljnju informaciju.
Razočarani, jer se vozimo pokriveni dekom :evil: svakog sunčanog dana, probali smo staviti neki od suncobrana koji su imali u dućanu i kupili jedan koji prilično paše, ima klipsicu koja se može zašarafiti na bočne prečke od kolica. Eto kad se sunce pojavi nad Rijekom javim da li je suncobran "preživio" šetnju.
javis na pp koji je to ,ako prezivi :)Citiraj:
allegra prvotno napisa
javis na pp koji je to ,ako prezivi :)[/quote]
i meni, i meni :mrgreen:
Malo sam ja surfala...
http://www.pishposhbaby.com/skate-umbrella.html
Nadam se da je ova cijena za suncobran neka šala!
http://www.strollers.com/Peg-Perego-...6-PGR1389.html
Ovdje se ne nudi suncobran, ali imaju tray i onu navlaku.
Bdw, pisala sam i customer service-u pa javim ako mi odgovore.
Cijena suncobrana je :shock:Citiraj:
the enchantress prvotno napisa
Ali cijena navlake u HR je puno jeftinija - 179 kn! :D
malo mi je to too much za suncobran,a i ima samo crni u ponudi :evil: mislim da budem sprobavala neke druge
Javljam samo da je moj zamjenski suncobran otpao nakon 15 min, pa mi sad jedino preostaje da ga fixiram izolir trakom.
Mislim da ću poslati mail direktno Peg Peregu u Italiju, jer mi je skroz ne profesionalno da se ne može kupiti suncobran za model koji je na tržištu već godinu i pol.
Tako ti je to kad kupiš talijanska kolica reče mm ( op.a. i sam dijelom talijan )
curke ,jucer poslala mail( upit )u filiptrade i danas dobila odgovor,da ce se suncobran naci u maloprodaji kroz mjesec dana i doci ce oko 200kn :) evo ,to je direktno od njih :D
:D :D :D
super, i nama treba suncobran!
još samo da negdje u mojoj blizini nađem tu navlaku za unutrašnjost...
enea, hoće li ga biti i u vž? gdje?
pa ja se nadam da ga bude u svim trgovinama koje drze pp,ali ako nebude imace ti ga za naruciti u filip trade,imaju webshop :)Citiraj:
Bipsić prvotno napisa
ja mislim da mi necemo cekati taj suncobran,jer bude vjerojatno samo crni(nisam sigurna)ali u katalogu za 2009 je kao pod nove artikle i samo crni,a ja crnog necu,nego cemo si kupiti njihov zeleni,pa ga fiksirati za donju crnu precku i rijesen problem :)
vidla neki dan u gradu tak slozeni na tim kolicima,ali ne od pp suncobran i koristi svrsi,ljudi se snasli i dosta je visina da pokriva kolica
http://www.pegperego.it/catalogswf/e...=FFFFFF&he=551
evo link,novi katalog za 2009,ja tu ne vidim da ce ga biti u drugim bojama :cry:
hvala ti...
ni ja ne bih crni suncobran, pa budemo se i mi probali snaći nekak drugačije...
Samo da javim da smo mi naš suncobran fixirali za bočnu prečku s onim malim plastčnim trakicama koje se inače koriste za spajanje žičica od struje (e jesam objasnila :lol: )
uglavnom ništa se nevidi a suncobran super stoji, inače mi smo kupili žuti a kolica su bubles green i super paše.
stvarno si objasnila,a skuzila sam na kaj mislis :lol:Citiraj:
allegra prvotno napisa
super mi cemo kupit zeleni :)
mi kupili zeleni u tl,nijansicu je tamniji od kolica,ali se opce ne skuzi,za 50kn,pricvrstili ga na crnu precku,normalno se da staviti,i super zadovoljni,imaju ih u svim bojama :D :D :D :D :D
cure...vidim da pišete pozitivno o Skate kolicima...Mi jučer bili u Tintiliniću i upravo ta su nam se i svidjela,izgledaju mi dosta praktična samo me zanima da li se navlaka može skidati i prati?? :?
Da li je lako rukovati s njima?
Molim cure koje imaju iskustva :D
Teta u Tintiliniću mi je rekla da je u 5 mjesecu na njih popust od 15% :mrgreen:
Mi ih namjeravamo u Brežicama kupiti :D
Hvala punoooo
Evo suma summarum:
nakon malo više od 6 mjeseci intenzivnog korištenja
Pro:
- udobnost,
- lako rukovanje,
- vozne osobine,
- lijep dizajn
Contra
- težina ( nama stoje u garaži pa mi to nije problem ),
- veličina ( pogledaj kako ti stanu u bunker, kotači se skidaju ali nije baš zgodno tlačiti se svaki put kad ih staviš u auto, meni u oba auta stanu u bunker bez skidanja kotača ali samo kolica i ništa više )
- veličina sjedećeg dijela ( obzirom da beba ima 8kg sa 6 mjeseci a već je solidno popunio kolica nisam sigurna da su ovo kolica za do kraja tj. do kad se već kolica koriste 2-3 godine )
Da ponovno kupujem kolica odabrala bih Skate jer sam jako zadovoljna s njima.
da se ne ponavljam,jedino su me razivcirali sto nema suncobrana,ali rijesili problem i sa tim :)Citiraj:
allegra prvotno napisa
hvala vam cure...pomogle ste,ma kupujemo ih pa šta bude jer su mi najljepša :D ...a težinu ćemo malo zanemarit :lol:
koju boju ste gledali,ima sad neke nove za 2009?Citiraj:
lanny prvotno napisa