Kod nas onaj koji najteže zaspi najteže se budi - naravno Mislav. Njemu možeš vikat u uši, otkrivat ga - ma kaj god hoćeš. Il bu se još više sklupčal il bu napipao poplun i pokrio se natrag prek glave - mamino djete :oops:
Printable View
Kod nas onaj koji najteže zaspi najteže se budi - naravno Mislav. Njemu možeš vikat u uši, otkrivat ga - ma kaj god hoćeš. Il bu se još više sklupčal il bu napipao poplun i pokrio se natrag prek glave - mamino djete :oops:
eeee, al ste se raspisale....
Trak, što reći o avataru osim da su i autor i model super!
Ja sam u generalnom čišćenju, uhvatila se danas kuhinje..
Lea spavala do 10.30, cijelu noć je bila nemirna a ja zaspala iza 4 ujutro.
Skočit ću u lagani shopping do našeg divnog Tower centra jer nas čekaju dva dječja rođendana ovaj vikend , ukrala sam 3 sata samo za sebe :D
Što se donjeg rublja tiče sve uzimam u Trstu. Lea ima oko 20 parigaćica a nedavno sveki donijela dva paketa od po 3 kom, cijena paketa = 1 eur :lol:
Mial, :evil: za čekanje nalaza......vibrice da je sve ok!
Odo ja moje cure na frizuru dok je mir....
Puse do sutra
sad sam bila kupiti mašinicu za šišanje i navečer ću pokušati ošišati Ivana!
javim Vam kak je prošlo,obično bude horor :mrgreen:
Točk- jesi ti na godišnjem?? Zavidim na šopingu u Trstu :( dobra stara vremena :heart:
Mial-avatar ti je preeeeekrasan :D
Mi bili popodne kod sveki,danas je malo bolje,čak je uspjela i ošišati Roka koji je bio predobar !
MB-vidi nje,odmah na frizuru čim nema podmlatka....sigurno će tm sad biti happy što si samo njegova :mrgreen:
Zaboravila sam se "pohvaliti" da je Roko već nekoliko dana u "Zašto" fazi....dakle........prestrašno......... :roll:
[quote="traktorka"]Točk- jesi ti na godišnjem?? /quote]
Jesam, u ponedjeljak na posao. Super mi je doma, ne vraća mi se uopće, briga me.....
Obavila rođendanske poklone, u Okaidiu super popusti do 20.04.
Što se frizura tiče, i Lea ima novu pa ću staviti slike.
Evo stavila dvije sličice u album
1. na katamaranu
http://public.fotki.com/Tockica/nove...420080004.html
2. nova frizura i nova opsesija - cipele na petu
http://public.fotki.com/Tockica/nove...420080025.html
trak, avatar ti je stvarno super. Imam i ja jednu "umjetničku" sliku koju bi mogla staviti u avatar.
Stijena, Bobagoj :lol: I Lovro obavezno viče naša imena kada se MM i ja "dozivamo". Al naša su laka, Denis i Paula, pa ih ne izvrće.
Lovro je počeo govoriti kada mu se spava. I onda nastavi s nabrajanjem šta se sve skida: tenisice, čarape, hlače i na kraju "cika" :roll: Al danas je nije dobio i nije se previše bunio. Vidjet ćemo kako će biti kada krenemo u krpe. Inače je spavalica i kada mu se spava, nemožeš ga probudit nikako. I on je na mamu :mrgreen: Najbolji je kada MM legne pored njega, a on u snu viče "nećeš" jer misli da će ga dignut iz kreveta :lol:
A gospodična Lea u štiklama..... :lol: Ful je velika na onoj prvoj slici.
nakon tjedan i pol praznika u "školi" danas prvi dan, ah kako je to dobro. ja se preporodim.
večeras sam dobila jednu super vijest.
kod MS inkubacija traje 8 dana i danas je 8 :D :D :D još samo da stignu nalazići da nije grička kliconoša i ja mogu skočit do mjeseca :)
polako me pucaju emocije i vraćam se u prošlost i uspoređujem 2 najsretnija dana u mom životu :heart: :heart: , ajme kao da su jučer bili
mial, super :D :love: :*
evo upravo pročitala na drugom topiću da je na našem vrtiću stavljena obavijest da su svi brisevi uredni :D :D :D
večeras je naša fešta :sing: :D juhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Savršeno,imate onda danas razloga za duplo slavlje jer.....Citiraj:
**mial** prvotno napisa
KIARE SRETAN TI 1. ROĐENDAN !!!!!!! :D :* :sing: :dancingfever: :joggler:
I da ti život bude kao u bajci :heart:
Mial-jučer sam s Rokom gledala Kaline fotke i stano je govorio :"Lijepa je curica,lijepa je curica!" :lol: :lol: tko zna,možda postanemo i rod jednoga dana :mrgreen:
Točk-Lea mi izgleda najstarija i najozbiljnija od svih,kao da ima bar 5 godina,prekrasna je,a fotka u štiklama :lol: :lol:
Paulita-imaš baš lijepo ime - za razliku od moga ....tko ne zna,ja sam Tamara ,a moja sestra Tatjana....ko Lolek i Bolek :mrgreen: :lol: :lol:
Točk Lea je zakon :)
KIAR SRETAN TI 1. ROČKAS!
Trak naravno i nokte sam uredila. A neš ti 2 dana samoće - čak se ni na jedan nisam mogla ko carica naspavati ujutro. Al nesmijem bit nezahvalna.
KIAR SRETAN TI 1. ROĐENDAN!
Točkjel tako šta mogu očekivat od cure? :mrgreen:
moja mala beba već ponovo spava,a velika gleda crtić,naravno prekrasno ošišan!
bio je jako dobar ali jako nemiran,jer su ga M.M i sekili animirali,pa je ispalo kraće nego je bilo planirano!
čak mi je poslje tuširanja i već u piđami rekao "mama, opraštam ti"što sam ga ošišala :heart: :love:
mial nisam reagirala,ali :D :D :D za nalaze!
Kiar, sretan ti prvi rođendan! :heart:
Juupi za nalaze!
KIAR, SRETAN TI 1. ROĐENDAN!!!!
:gumi:
a Kala na avataru je prekrasna!!!
Točk-Lea je ogromna :shock: :shock: :shock:
:D :D :D za nalaze!
hvala puuuuuuno svima :*
ja sam u totalnom šoku već je godinica prošla.
super su nam se poklopili nalazi sa ročkasom.
jedino nam se slavljenik malo prehladio pa malo čudno kašlje ( ko konj kad rže :lol: )
KIAR SRETAN ROĐENDAN :* :* :*
:D :joggler: :gumi: :preskaceuze: :klap:
:klap: za nalaze!!!!!!!
Lea je ful velika i već je sad šminkerica
Mial nije u Botki već na Trešnjevci.
jutros ga ostavljam,trči teti u zagrljaj ona ga diže u naručije i tepa mu :shock: frajer me nije ni pogledao šokirana sam
mm još danas na putu pa iduća 2 tj na starom godišnjem,planiramo malo otići van grada na par dana al sve ovisi o vremenu
NINA htjela sam te pitati jer to gdje ide Mateo vrtić ili jaslice?
nisam stigla konentirati ono za odvikavanje od pelena(da ce raditi tete),jer kod nas je uvijet da upišeš dijete,da ima više od 3 i da ne nosi pelenu!
koliko ja znam državni je ili nešto na razini općine!(mislim vrtić)
mial :love: za sve !
Točk, kad vidim Leu, sve više si želim curicu koja će oblačit moje cipele, a ne hahara koji je lud za mojim šlapama :/
glede skidnja "cika", patrik je postao lud za cicama. Neki dan ležimo u krevetu i kaže: mama, daj da vidim cicu :shock: (samo da vas podsjetim dojio je nekoliko puta prvih mjesec dana i nikad više poslije, dakle ne radi se o npr. navici :/ ). Ja, ne budi lijen, djetetu pokažem i ponovno uslijedi priča: tu će beba papati..... (čisto zato da bude upoznat da ne bi bilo ekscesa kad se to konačno i dogodi)..............a čuješ njega gromoglasno, skačući po krevetu: cice, cice, cice, cice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tatin sin, nema šta) ne moram ni reći da je MM ničim izazvan uletio u sobu gledat što se događa i gdje su cice :roll: :lol: :lol: :lol:
Ponekad se pitam ima li moje dijete 3 ili 33 godine :tele:
on je još u jaslicama koje su od prve do treće godine a u vrtić prelazi u 9mj kao i svi ostali
neznam jeli uvijet za prijelaz u vrtić bezpelenaštvo,mislim da sam čula da nije stvarno nemam pojma
tko sve predaje molbe sad za vrtić u 9mj?
ja predajem za jaslice za lucijuCitiraj:
NINA80 prvotno napisa
točk lea je prava curka, mamina trendseterica...već vidim...
KIAR pusa :* x 1000000000000000
moja alergija sve gore i gore. širi se po cijelim nogama i svrbiiiiiiiiiiii za poludit. mazala sam fenistilom i jedino me ne svrbi toliko, ali se i dalje širi i iz urtikarije se pretvara u koprivnjaču i suši u ekcem. katastrofa.Citiraj:
yasmin prvotno napisa
prošli put nije bilo tako, mučila sam se mjesec dana, mazuckala s nekim neinvanzvnim kremicama, ali kad sam namazala fenistilom, riješila sam se za tjedan dana. Sada nikako. Ili se možda uopće nisam riješila time, nego je to možda nešto što mora odtrajati mjesec dana, neovisno o "lijekovima".
Uglavnom, kad mi je patrik krenuo u jaslice nema što ga nije napalo pa i AD što uopće nije čudno s obzirom na priču iz trudnoće (koju sam tada do sada imala prvi i zadnji put u životu), a pogotovo recimo na MMovu alergiju na sunce i pojedinu hranu, nije ni čudo. Uglavnom, da baš ne duljim bez veze, u klaićevoj na dermatologiji su nam dali afloderm u belobazi, ali s obzirom da je i to svojevrsni kortikosteroid (?!?!?), nikada mu ga nismo ni kupili, a kamoli mazali. Kupili smo mu od avenea trixeru (koja btw. košta ko kajgana a sastoji BHT :evil: ), dr. theissovu kremu od noćurka i u americi neku homeopatsku kremu za ekcem i rozaceu s priodnim sastojcima.
Uglavnom, s obzirom da mu na svu sreću te tegobe nisu dugo trajale, a ono što mu se povremeno pojavi kad mu padne imunitet na prijelazu godišnjih doba je gotovo zanemarivo, ja sad isprobavam jednu po jednu tu njegovu kremu i kao da mi je od ove zadnje malo bolje.............bar me više ne svrbi tak jako, recimo, iako su mi zahvaćene cijele prepone i od koljena sa svih strana po svukud i izgleda božesačuvaj - ko što kažeš ko sfureno. Samo mogu bit sretna da me to nije ćopilo za onog najgoreg ljeta.
Sljedeći tjedan idem na pregled pa ću se savjetovati s ginom što mi je činiti, iako se nekako nadam da možda do tada prođe :/
Kiar, sretan ti rođendan! :*
trak, meni je moje ime uvijek bilo ružno, pogotovo u osnovnoj školi :/ Bila sam jedina Paula i tako sam željela da imam jedno obično ime poput Ana , Iva, Sandra.... Hvala na komplimentu, ali stvarno ni tvom imenu niš ne fali.
Stijena, i Lovro je počeo reagirati na cice i na bebe. Čim vidi da neka mama drži bebu u naručju kaže "beba papa ciku". Ne mora ju nužno dojiti, bitno je da je beba uz mamu. Ili kada vidi sliku na kutiji onih jastučića za dojilje. A druga opsesija cicama je ta da je počeo svima gurati ruke u dekolte da im malo ispipka grudi :lol: pa čak i sebi :roll:
Uspjeli smo jučer zaspati bez cice. Ali ujutro je tražio kada se probudio. Ma samo da opet prestanemo s tim cicanjem za uspavljivanje i onda ćemo lako ukinuti to jutarnje.
MB, zavidim ti na frizuri i noktima.....ja odlazim na frizuru već godinu dana :/ I cijeli ovaj tjedan zovem zubara.....
Mi.Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
prelazak u vrtić je nemoguć s pelenama. da bi ga upisali u vrtić, odnosno valjda da bi krenuo jer od upisa do kretanja je ipak 4 mjeseca (?!?!) dijete ne smije nositi pelene. s pelenama se ide samo u jaslice.Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
znam pouzdano jer s patrikom u jaslice ide dečko koji je jesenas napunio 3 godine, ali ga nisu primili u vrtć jer još uvijek nosi pelene.
Šta je to? Ja je imam za Ledu jer joj je koža atopična i još sam dobila preporuku za nju....Citiraj:
Stijena prvotno napisa
wou... to zbog posla jel?Citiraj:
yasmin prvotno napisa
uvijek mi je bilo žao tih najmanjih u jaslicama
stjena samo mu puno pričaj i pokazuj ako treba,jer će ti se to kasnije pokazati kao jako pametno!
ja sam Ivanu svaki dan spominjala,seku i šta će raditi gdje će papati i gdje spavati!super ju je prihvatio,osim naravno sisanja!
u početku dok je sisanje trajalo i po pola sata znao je imati "ispade"ali ne uvijek!mislim da je stvar u pripremi njih samih i obješnjavanju što sve mogu očekivati!~~~~~~~~~~~za curu jer su predivne :heart:
ja ću Ivana upisati u vrtić na jesen,a ako nađem posao(smajlićkojidržifige),Ela će na čuvanje kod moje mame!
Haaaaaaaaaaaaaaloooooooooooooooooo???????????Citiraj:
Paulita prvotno napisa
nama je uži izbor za curku PAOLA s obzirom da patrik slavi imendan s tatom, pa da cura slavi s mamom :mrgreen:, međutim smiješno zvuči s prezimenom: Paola Palalalllalalllaialala..................... :lol: :lol: :lol: ...............pa nam baš još i nije sjelo.
Doduše, neki kažu da nema smiješnije kombinacije od Patrik Palalaalalaalalalla (mislim, naravno to nam nije prezime, ali tak zvuči u tim kombinacijama :lol: :lol: :lol: ), pa ak smo mogli s njim, kožemo opet ?!?!
i mi i mi , ali za jasliceCitiraj:
NINA80 prvotno napisa
Meni zvuči baš dobro! :love:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Stijena, sad mi je ok moje ime, ali onda baš i nisam bila zadovoljna....Ma daj ime koje ti se sviđa. Ja jedino ne volim strana imena u kombinaciji s prezimenima sa š,č,ć,ž....Npr. MM je bio za ime Chiara, ali meni je bilo glupo da se tako zove, a u prezimenu imamo i š i ć.
Please, odgovori mi za trixeru....
Citiraj:
Paulita prvotno napisa
da i mi smo dobili preporuku u klaićevoj, ali eto..........
ovdje je nešto o BHTu koji je česti aditiv u prehrambenoj i kozmetičkoj industriji, a dokazano kancerogen :shock:
http://chemistry.about.com/library/weekly/aa082101a.htm
posebna pozornost na ovo:
"The oxidative characteristics and/or metabolites of BHA and BHT may contribute to carcinogenicity or tumorigenicity"
:/
Onda ću prijeći na Adermu....
Misliš s ovim Palalalllalalllaialala ili s pravim prezimenom :lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
evo znaći ipak je uvijet bez pelene
jučer poslijepodne bili na dvorištu bez pelene,svako malo ga pitam jel trebaš piškiti ili jel trebaš kakati svaki put je bio ne,ne
i ukakao se dok je čučao u pješčaniku,nemože se ni primjetiti on to u sekundi nema problema sa stolicom, otišli smo sa strane skinuli gaćice mama pokupila grumenčeke i opet na igru nije prošlo dugo upiškio se :/
uopče ne razmišlja :roll:što mama govori