Pozdrav svima. Trebam savjet kako da nastavim dalje s dojenjem. Moja junakinja ima sad već malo više od 6,5 mjeseci i počeli smo s dohranom koja se za sada sastoji od nekoliko žličica rižinih pahuljica u vodi i/ili izdojenom mlijeku. Počela sam joj nuditi i vodu te ju je prihvatila. Ne popije ona puno, oko najviše 40 ml dnevno ( prema slobodnoj procjeni, ako i toliko). Mene muči slijedeće. Moje dijete vrlo rijetko traži dojku pa joj ja onda ponudim nakon 3 h ako ne zatraži. Neki puta hoće, a neki puta ne. I sve to ne bi bio problem da su pelene solidno popiškene. Jutarnje pelene su još solidno popiškene ( kad uglavnom hoće sisati), ali ove popodnevne slabije, a urin je žut. Ne traži ona niti vodu, ali kad joj ponudim, halapljivo ju pije. I još uz sve to, imam osjećaj da mi se količina mlijeka smanjila. Dok doji na jednoj dojci aktivno pije i guta nekih oko 5-10 min i nakon toga, kad zaspi, duda i duda možda još i 20 min. Kad pusti sama bradavicu, prebacim je na drugu dojku i onda najčešće u snu još popije mlijeka i onda pusti i spava dalje. Moje je pitanje da li dobro radim i što bih mogla raditi bolje?