Zar baš nitko ne može reći ni jednu riječ o predavanju? Pa bar kako vam je bilo. :/
Printable View
Zar baš nitko ne može reći ni jednu riječ o predavanju? Pa bar kako vam je bilo. :/
Bilo je super, najviše je govorio o fiziologiji poroda i o autentičnim primaljama, odnosno o njihovoj ulozi na porodu (naravno, da osiguraju da se ne ometa fiziologija poroda). Bit će intervju na portalu. U principu je pričao isto ono o čemu piše u svojim člancima i knjigama (http://www.birthpsychology.com/primalhealth/). Meni je najsnažnija rečenica s predavanja da smo napravili naše hormone ljubavi (u porodu) beskorisnima.
Bilo nam je lijepo :mrgreen: .Citiraj:
dorotea24 prvotno napisa
Istina,istina...bilo je super....još da sam na vrijeme skontala da se mogu uzeti slušalice za prijevod :oops:Citiraj:
saška prvotno napisa
Ali dobro...većinu sam shvatila! Čovjek je savršen predavač,oduševio me.
Hvala.
:)
Pa traktorko jedna, što se nisi javila?! Nemoj samo reći da nisi skužila kada su RODE uletile :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Frida-mislim da je to bilo teško za ne vidjeti :mrgreen:
Jesi ti sjedila pored cure koja je stavila kameru da snima predavanje? Imaš kratku,plavu kosu?
Iskreno,bilo mi blesavo doći i reći "ej bok ja sam traktorka :mrgreen: :roll: " .
kad to prvi put napravis, odjednom postane normalno :mrgreen:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:lol: vidiš,vidiš...morat ću tako početi razmišljati 8)Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
traktorka, cura s kratkom plavom kosom sam bila ja. cura s kamerom je juanita. :)
i stvarno, zasto se nisi javila? tccc :)
dakle, postoji snimak :mrgreen:
jel se može nekak do njega?
Da,da...pomiješala sam nickove :oops:Citiraj:
Felix prvotno napisa
Ok,drugi put me moj nick neće spriječiti 8)
Meni je predavanje zaista bilo savršeno,smirujuće skroz.... :)
Eto, Felix me preduhitrila.
A kako te to tvoj nick sprječava? :mrgreen:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Cure jel postoji snimak i jel se može doći do njega ili da kontaktiram svoje cure iz Osijeka.
Kada će intervju?
Pa nije baš se dičiti njime :mrgreen: bar ne naglas !Citiraj:
dorotea24 prvotno napisa
Ali uz svesrdnu pomoć ostalih forumašica,lagano se mirim sa istim :)
Ajde baš je fora nick....pravi zemljoradnički. Moj bi ga Patrik baš volio :mrgreen: Ako ništa drugo bar je stvarno originalan. Nama se možeš bez stida javiti ako nas sretneš u gradu. završismo mi od odenta na nickovima....eto tako vam je to kad nam ne dajete taj intervju :mrgreen: