To su ti one šarene plastične glave-figurice iz zimskog ledo sladoledaCitiraj:
maria71 prvotno napisa
Printable View
To su ti one šarene plastične glave-figurice iz zimskog ledo sladoledaCitiraj:
maria71 prvotno napisa
Ja volim samo avatare sa djecom, inače su mi avatari prilično besmislena stvar.
Ne kuzim tvoj post bas, imas avatar s drvetom.Citiraj:
Mima prvotno napisa
a daaaaaaaaj mogla si stavit neki lipi sareni :mrgreen:Citiraj:
Imga prvotno napisa
Pa imam jer neću stavljati sa djetetom, a zgodno mi je imati avatar jer su mi tako postovi prepoznatljiviji. Ali mi je bezvezan, kao i ostali avatari koji nisu sa djecom.
Mlogo si nesto komplicirana. :PCitiraj:
Mima prvotno napisa
meni su inace od MC avatari uvik zabavni. i od summer je isto dobar.
lucky day je imala jedan super sa djetetom na ramenu. i leonisa sa onim rukama...
a avatari sa djecom su mi bas jako slatki, od Lucije Ellen, traktorke, ivanaos, vissnja ... ima ih jos, jer obicno budu neke dobre fotke. :heart:
...jer sam kraljica cinizma i komentarisanja predstave "s balkona"....
Dva djeda u jednom! :mrgreen:
moj avatar sam pronasla
dok sam trazila informacije o marami,
ova cica lici na mene.
kad je malac porastao, i prestali da koristimo maramu
na forumu je bilo problemcica,
onda su svi smanjili avatare, i tako osta ovaj.
a sad cu ga promeniti,
u skladu s trenutnom opsesijom.
Ja sam stavila svoju curku jer mi nema ništa ljepše :heart:
Najbolji mi je od Sorci, a od marie71 nikad ne znaš što očekivati, od avatara do potpisa i to mi je baš zabavno. I Rozin rozi mi je super. A najjači do sad od svih mi je mislim od Ribice Tine, gdje je dijete gurnulo glavu u veš mašinu. Od potpisa mi se najviše sviđa onaj Lucije Ellen.
Konačno sam pronašla Zvjezdicu kao za našu Udrugu :D
a, evo novog :mrgreen:
a ovo je bio stari
http://i18.photobucket.com/albums/b1...newdoll_20.gif
mogu reći samo dvije riječi
Rock Hudson
Ja Mgrubi uvijek pamtim po onom avataru sa tetom koja pije kavicu, a kada negdje vidim dijete koje srče špagete sjetim se ninet.
ja imam sebe na avataru 8)
jos od 2001. uvijek isti, ne da mi ga se mijenjati jer me znaju vec toliko godina po njemu
E sada ste me natjerale da mjenjam avatar :P
XCitiraj:
anima prvotno napisa
ja koji god avatar da stavim nije to to... jedino se s ovim osjecam u svojoj kozi :mrgreen:
He, he promjenjen....
Bar privremeno.
A ovaj sam stavila jer obožavam plavoooooo!!!
malo je preplav :mrgreen:
Baš zato, upadljiv je :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
meni izgleda kao da će me pojesti sa stotinama malih plavetnih usisnih ustašaca
I mene isto.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Ne, ja sam inače u potrazi za meni savršenim avatarom, ali još tražim...Polako...
Ne volim kad ljudi često mijenjaju avatare.
Lijepe su mi sličice djece, ali preferiram neke druge avatare. Od tih s dječicom, najljepši mi je onaj od traktorke :heart:
Od ostalih mi se ističe onaj od leonise s rukama. Prelijepo :heart:
Ovako kako si opisala mi se još više sviđa...Citiraj:
maria71 prvotno napisa
neka, neka, malo promjene dobro dođe :DCitiraj:
Rhea prvotno napisa
i mene su natjerali da dvaput mijenjam
piplice, ti si se žalila na drugi po redu promijenjeni avatar
večer prije sam stavila ovaj, isto nedobar
a ovaj mi nije ok, samo odražava moje trenutno stanje uma, more stat dok ne nađem nešto...
mimin mi je bio bolji onaj s ružičastim cvijećem na plavom nebu, ovo drvo mi je malo sitničko
btw, uopće ne prepoznajem svoje postove s ovim sivilom uz njih :(
navečer kopam novi...
ja sam stavila avatar koji koristim vec gooodinama na jednom drugom forumu.
na avataru je jedna super curka iz jednog super crtica. nikad ne mijenjam avatar jer volim da me je lako prepoznat :)
inace na ovom forumu jako volim vidit sve te avatarcice s klincima ali je jako cudno izgledalo na onom topicu o orgazmu :) ono, naravno da znas da nije klinac/klinkica na forumu ali na trenutak sam zamislila necije dijete s avatara kako izgovara tekst iz posta pa sam se grohotom nasmijala :)
kod drugih volim sve avatare, samo da su konzistentni. zbunjuje me kad vise ljudi ima isti avatar ili kad se cesto mijenjaju (ili kombinacije toga :)). ja avatar ne vidim kao poruku, vec kao nekakvu "nametnutu asocijaciju" na osobu. za poruke mi sluzi sig.
:shock: o neeeee :P :lol:Citiraj:
Imga prvotno napisa
ja sam jednom davno imala svoju djecu u avataru ali ga neznam vratiti :(
nakon ovih postova da nevolite ove iste avatare ja svoj mjenjam jos veceras :)
Osjećam se dobro kada gledam ovog medića.
Još da mu je šlaufeke na trbuhu ispegleglati (to planiram od prvog dana od kada sam na formu i ništa).
maria, gdje ovi rastu? jel to neki s Mrežnice?
:mrgreen:
malo sam ga posudila za večeras, mislim na avatar
a maria71 duso :lol:
tvoje avatare nisan komentirala al evo sad moran - nekad ne skuzim tko je i koja je baza :oops: (osim onoga sa robon priko susila na ulici :mrgreen: njega san odma skuzila) jer uvik ima neka caka zasto ga stavis, i potpis naravno. al ovaj sad kuzim :mrgreen: bas si me nasmijala. :*
:nono: Neznam ja ništa. Sumnjiva si ti meni. Da vidiš sutra u novinama naslov: "Ribići, čuvajte se ženske s objektivom" ili novi pravilnik o razbacivanju s "mamcima"! Članak 1.Obavezno skladištenje mamaca u za to predviđenim pakiranjima.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ja sam stavila sliku sela u kojem sam živila i kad je pogledam probude se lijepe uspomene na djetinjstvo... :mrgreen:
jel ovo kula norinska? ili vid?Citiraj:
mali karlo prvotno napisa
niti jedno od ponuđenoh odgovora 8)Citiraj:
zhabica prvotno napisa
krvavac 1
I moj avatar je mjesto mog tate i selo koje mi je uvijek u srcu i kad ga ovako gledam odmanh vidim svoju dragu baku kako me dočekuje (nažalost više ne)..moje je :heart: uvijek tamoCitiraj:
a nekako mi je slika bila u glavi al nikako je smistit... bice san nesto pobrkala...Citiraj:
Postano: ned svi 04, 2008 8:06 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
:lol: Pecaroš :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
(Ovo me asocira na "Ivo Lola Ribar", mali je i lola i ribar)