Pusa svima. Jako mi falite moje zimskice. Ali od 20.06. ja sam vise od godinu dana slobodna zene (barem kaj se posla tice) pa cu onda mozda i moci barem neke od vas vidjeti.
Mala - hvala na lijepim rijecima.
Ema je jucer nastavila sa svojim odlazenjem sama na pisanje i kakanje pa se nadam da je to to a ne neki slucajni slucaj.
Pricala sam jucer sa Oli kako je Ema imala fazu u odvikavanju kada je zapisivala i pisala svugdje. Cak i fazu kada je namjerno gledala u nas i govorila pisam i onda to obavila u gace. Mi smo to rjesavali na razlicite nacine: ignoriranje, razgovor, demonstracije kako se to radi, frustriranim odlazenjem iz sobe dok drugi smireniji roditelj preuzme, ostavljanjem u mokrim gacicama (ne pelenama) itd. Na kraju krajeva mislim da je to sve faza jer isprobavaju sto sve mogu, koliko mogu i kakvu ce reakciju dobiti. Eto i sada je sve na svom mjestu vec dugo vremena. Dakle cure moje naoruzajte se s strpljenjem i tolerancijom jer to je jedini pametan prijedlog koji vam mogu dat sto se tice pelena i odvikavanja od istih.