Anchi pp, hvala :) !Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
Dogovorim "pregled" i odmah nakon utvrđivanja stanja ostanem na masaži, tako to ide?
Printable View
Anchi pp, hvala :) !Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
Dogovorim "pregled" i odmah nakon utvrđivanja stanja ostanem na masaži, tako to ide?
Masažni studio slijepih i slabovidnih, Savska 19/1, tel. 4843148
maseri bili na obuci u Kini
dio cijena:
- klasična medicinska masaža u kombinaciji s akupresurom, 1 sat 120 kuna
- anticelulitni tretman, 40 min. 100 kuna
- limfna drenaža, 1 sato 150 kuna
navedene cijene su radnim danom do 16 sati, iza 16 sati i subotom je mrvicu skuplje (10-20 kuna)
i ne, nemam nikakve koristi od ovoga, samo znam da mi je punica bila vrlo zadovoljna rođendanskim poklonom :mrgreen:
Da, ako se želiš masirati ;)Citiraj:
Teica prvotno napisa
evo mog izvještaja što se tiče anticelulitne masaže
išla sam prošle godine išla desetak puta i to dva puta tjedno, a rezultati su bili vidljivi :mrgreen:
zaboravila sam napisati, da je ova moja anticelulitna masaža bila sa eteričnim uljima iliti aromamasaža 8)
moje mišljenje je da na anticelulitne masaže idu oni koji žele kruh bez motike... :mrgreen:
8)
i ja na medicinskoj, sat i pol 120 kn, u pravilu je oko sat i 15, ali maserka produzi ak je potrebno po njenoj procjeni... mislila sam da me je more malo "razgibalo", ali svejedno sam bila prilicno tvrda, narocito kriza koja me cesto znaju copiti...Citiraj:
bucka prvotno napisa
www.aromatekaspa.com
imaju popust u srpnju i kolovozu i aromamasaza (1h) je 160kn!
Gledam stranicu i ne mogu naci gdje pise koja ulja koriste, na drugom forumu sam citala da su samo oshadhi i primavera ok ,
nisam nikad bila na aroma masazi, da li je to ono kad te namazu i omotaju u nekakvu vrecu na grijanje da se iznojis ?
mislim da oni imaju svoja ulja!
to je "obicna" masaza samo sto umjesto npr. bademovog ili kojeg vec koriste neko aroma ulje!!
i da, ja sam isto procitala da su primavera i oshadhi najbolja ulja!!
aroma masaža ti je ručna masaža uz korištenje eteričnih uljaCitiraj:
chani prvotno napisa
:oops: tocno, nije aroma ulje, nego etericno ulje!! :oops:
Oshadi, Primavera i Pranarom - vrhunska ulja!
Možda je još koje vrhunsko stiglo do nas, to ne znam - pitaj Kobilu Suzy :) !
to mogu onda i kupiti neko ulje sa dodanim etericnim,odnijeti maserki i traziti da me sa time masira, znam da susjeda tak kemija sebi nekakve mjesavine ulja kantarion i sl. i trazi da ju se sa time masira ... jedino znam da oni koji ti mijesaju znaju biti skupi, npr.deci anticelulitnog 200 knCitiraj:
larmama prvotno napisa
(pitala aromaterapeuta na pp), a deci je koliko, mozda 3 masaze??