U mom potpisu ima nešto novih slika. Vieš nebum zahvaljivala Miall jer to ide po defoltu pa ću negdje dodati kao ono - odabrao Đelo Hađiselimović
Printable View
U mom potpisu ima nešto novih slika. Vieš nebum zahvaljivala Miall jer to ide po defoltu pa ću negdje dodati kao ono - odabrao Đelo Hađiselimović
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
luda si !!!
:lol: :lol: :lol:
:shock: jeste me napale :shock: , tražim, al ih ne mogu pronaći. Nešto smo preuređivali pa se albumu zameo svaki trag. :/
ajmeeeeeeeeeee svaki ima svoju tortuuuuuuuuu.......kako slatko..........ja bi imala tripliće, pa da "probam" 3 torte :mrgreen:
MB- dječica su ti :heart: (a i ti nisi za bacit ;) )
Na bikijadu sam zaboravila ponijeti fotoaparat pa smo se slikali sa tuđim.
Strpljenja molim...
trojčeki :heart: :*
tko je crna teta :? prvo sam pomislila da si ti-promjenila imiđ al sam te poslije prepoznala kod torti
Preslatki su! :lol: jel bilo i ja bi takvu tortu? :saint:
Moje su u kombinaciji urnebesne, a ne smijem ni pomisliti kakvi su ovi troje???? Tulum 0-24. :) MB, kapa do poda 3x!
evo da se konaćno javim!
idem redom:
MB prekrasni su! :heart: i kad mi je teško sjetim se tebe i odmah se poklopim ušima :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~ta noseve i pišulinca!(ako trebaš pomoć šaljem M.M,koji je doktoriro pišulince,prvo svog :mrgreen: ,onda Ivanovog),ja se u to ne petljam! :oops:
kod nas obiteljska situacija još gora,žao mi je sina koji ne konta šta se događa :cry:
mama se primirila i došle podvijena repa,ali tata je tvrd orah(a ja na njega),
tako da se trenutno inatimo! :roll:
Dobro Tetamaja kad nitko neće pitati - kaj je zapravo bilo????
Citiraj:
:lol:
a jesi znatiželjka
pa da je ženi bilo do prepričavanja, već bi rekla...........
uostalom, nemreš baš čitavu privatnost stavit na internet :shock: , ak te to tak jako zanima, pošalji joj pp :lol:
uglavnom, tetamaja :love: za tvrdu glavu - znam kako je, al ponekad se ne isplati :/
Znam ja da vas sve zanima :P al neka ak mi hoće reč napisat će mi pp ak neće onda bu me zignorirala :lol:
Evo i mene :)
Svim bubanima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i Roku za njegovog pisulinca
~~~~~~~~~~~~~.
Luki je tako jednom nateknuo i isto se zalio da ga boli. No, njemo je puknuo onaj bijeli pristic ispod kozice pa mu se upalilo. Ali mi smo to malo ispirali i brzo se smirilo i oteklina je nestala.
MB, djecica su preslatka :heart: Luka je gledao samnom slikice pa je rekao da i on hoce takvog spidermena :) Torte su stvarno prekrasne, a jesu bile tako fine kao sto su lijepe?
Evo i mog izvjestaja. Ovako, mi smo bili u subotu na svadbi i bilo nam je odlicno. Ovo je bio prvi izlazak MM i mene otkad sam rodila i bas nam je bilo lijepo. Svadba nije bila onako klasicna svadba , nego fise onako kao neka dobra festa i to nam je bas odgovaralo.
A, sad kaj se tice djecice . Vanja je bila super, sve nas je ugodno iznenadila , a Luka je nas je isto iznenadio, ali zato jer je baki priredio sou. Dok je trebao ici spavati, poceo je plakati i govoriti da mu se povraca, da ga boli busa, da mu se kaka, da hoce svoju mamu..., a tak se veselio sto ce ostati kod bake. Sve je bilo super, bili su cijelo popodne vani, ali onda veli baka cim su spomenuli da bi isli spavati, pocela mu je drhtati bradica i on hoce svoju mamu i svog tatu :love:
Ali onda smo se culi telefonom i uspijeli smo ga malo obraditi i ipak je onda sve bilo ok.
ma mislim i mene zanima, al ne pitam! :P Čekam nekog kao MB pa da se prošvercam! :P :oops:Citiraj:
:mrgreen:
Mama27 je bile su fakat i fine. Iznenađena sam
MB-budem li ja još jednom čula da ti kukaš kako su tvoji mali,dođem tamo i gotova si ,jasno?? Pa djeca su ti presavršena,zaista su prekrasni!!Tri torte su me oduševile,ali fotka u gepeku je zakon 8)
Mama27-baš mi je drago da ste uživali u svatovima!! A ja mislila da će Vanja prije plakati nego Luka....ah...ti muškarci :mrgreen: :roll:
Tetamajo-samo šaljem :love: da sve bude ok!
Wana-i ti si meni baš falila,ali sam znala da uživate kao i uvijek!Super za pelenu,kod nas je još nazočna na spavanju!
Piško i dalje isti,čekamo još sutra,valjda će biti bolje!!
Hvala na vibricama,baš nam trebaju!! :heart:
MB, djeca su ti prekrasna :zaljubljen: Torte su super.
trak, mu možeš prevuć kožicu? Probaj mu isprat s kaduljom.
Pišem kasnije navečer jer se vješaju po meni
jel ga to boli ili samo "čudno" izgleda?Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Kožicu može prevući do pola! On si je to sam povrijedio-ili je prejako povukao ili se ogrebao pa ga boli i nateklo je!Pojma nemam,ne izgleda grozno,natečen je malo na sredini,iznutra ....
Namazali smo biljnim balzamom ali jedva da nam da blizu. Danas kaže da ga ne boli,ali znam da folira jer vidim da ga vrijeđa dok hoda...
Ima tko kakav savjet,ideju...kreme,oblozi...whatever!?
ja bih što manje dirala da se ne iziritira još jače ako je to mehanička "povreda", a ako bi ga baš tako bolilo, ipak bih otišla doktoru da pogleda........... :/Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Za sad ne diramo uopće,sinoć ga okupali i malo namazali s tim balzamom,danas sam mu rekla da ne dira i za sada ne dira! Najgore je to što ne znam što je ustvari napravio-da li ga je malo jače povukao pa je i kožica pukla,ili se ozljedio...mislim da je ovo drugo ali nisam naravno sigurna! I još danas u frizerskom mi žena kaže da je njen mali nedavno bio par dana u bolnici jer mu se sve zagnojilo...skoro me infarkt opalio od straha!
Jesi vidjela ovo? Možda da ipak odete vidjeti na hitnu ili pedici?
Jesam,da...nemam pojma šta ćemo,čekam do sutra pa ako ne prođe,nema druge nego kod liječnika..
Roka ne boli kad piški,za sada nema one bijele nakupine,samo je malo otečen...nisam pametna!
U subotu smo bili na tekmi, pogledajte nas tu.
trak, prati ga. Nadam se da nije ništa ozbiljnije.
Paulita koliko ti ono imaš godina 18, 20 slikice su super
MB :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Trak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Rokića i pišulinca!
Paulita, slikice su :heart: , bio i mm na tekmi.
MB, trojčeki isto tako, preslatki, a torte su mi zakon!
Trak i pišulinac, nadam se da će proći.....
Ja sam sutra cijeli dan u Zg, vozim tatu na preglede u Vinogradsku i Jordanovac.
Ne moram ni pisati kakav mi je grč u želucu...... :(
točkice :love: sretno
Evo ipak nisam izdržala pa sam ga odvela kod dr. i dobio je antibiotik Cefalexin (nikad čula) kaže da je upala i da smo dobro došli!!
Kad smo došli doma,iscurilo je i nešto gnoja pa ga je i zabolilo,za sad nije strašno,nadam se da će antibiotik uspješno djelovati!!
Točk-za tatu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
trak, ajde, sad ste bar na miru. Mislim da će antibiotik djelovati.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije prođe
vidim da me se spominjalo.... :mrgreen:
nikako ne stignem!
ukratko,Ivano je imao ispade kod bake(ja bila na kavi kod frendice,koja nema djecu,da ispušem mozak),M.M čuvao Elu!
ja došla po Ivana i kad sam vidjela u kakvim je ispadima bjesa na babau koja mu nije dala sladoled(6 sati navećer,nije večero),poludila sam!
zamolila sam ga (doslovno)da se isprića baki i da se pomire,a on u još veću dreku i inat(kašlje kao da će povratiti! :evil: :evil: :evil: )
i malo mi je puko film,izvikala sam se na njega i otišli smo doma!nekom 15 min.smirenog razgovora vratili smo se kod bake da se pomire!
sutradan,kad smo došli moj tata mi je htio očitati bukvicu zbog ponašanja prema djetetu :roll: (navodno me susjeda tatina čula kako urlam i poslje došla pitat tatu šta mi je :evil: je*** selendra)
tata je prevršio svaku mjeru sa kritikom,doslovno me povrijedi kao nikad do sada!da sam loša majka,žena, supruga,da se nedovoljno brinem za djecu :cry: da mi oni čuvaju dijete dok ja kavenišam-SVAŠTA :cry: :cry: :cry: ja sam samo nakon toga pokupila Ivana i otišla kući!
da samo još kažem,imala sam sa svojim ocem prekrasan odnos pun razumjevanja!odgojili su me da budem samostalna,samopouzdana,pametna sve naj-naj!
i nakom 28 god.shvaćam da me izgleda odgajala samo mama,a on bio tu ko muška figura!jer sam sada uvidjela da ima razmišljanja kao u 19 st!
ispričavan se moderatorima na OT!
cure hvala na podršci i što imam gdje istrasti dušu!
Ivano se uspavljuje sam :D :D :D ,a M.M danas bio sam sa oboje BUDNE djece 2 sata!
:* :love: HVALA
tetamaja, :love: Neznam šta bih ti rekla, vjerovatno ti je jako teško radi toga što se desilo. Misliš da bi ti se mogao ispričati kad se malo smiri? Lovro je imao sličan ispad pred malo kod svekija. Urlanje, bacanje, počeo me štipati i tući i ja sam ga posjela u njegov kutak za igranje i rekla mu da dođe k meni kada se smiri. Urlao je iz petnjih žila, pa su svekiji, da nebi slučajno neko čuo, zatvorili vrata, a svekar se i pokupio u sobu :roll: Znam da je u šizi i da će se smiriti i doć k meni nakon par minuta.
tetamaja6, sve će to doći na svoje. Svatko od nas ponekad kaže i ono što zapravo ne misli.... :love:
Roko :*
Što se još izdešavalo? Nemam pojma. Samo sam malo svratila da bacim pogled na nove sličice. :heart:
Evo i jedna Lovrina (u tuđem albumu, doduše), vjerojatno zadnja slika s ricama na glavi (ošišao se prošli tjedan): http://public.fotki.com/mojmalimedo/...080518297.html
Paulita-nećeš vjerovati,ali tvoj zadnji jučerašnji post me nekako štrecnuo pa sam u sekundu odlučila da ipak odemo kod doktora.Tnx :love:
Ne znam kako je jutros,još spava.
Jel netko pio taj antibiotik?
Moram priznati da sam dosta zabrinuta jer mu se ovo nikada nije dogodilo i samo se nadam da nećemo završiti u bolnici :(
Mare-gdje si,gužva na poslu?
Lovre je prekrasni valiki frajer :heart:
Tetamajo- :love:
Mare ajme ća je šesan (jel se tak kaže?) ili je smišan?
Uglavnom preslatki mi je - zakaj ste kovrčavu kosu šišali :x ja sam baš hučer rekla Tomiju da mi je krivo kaj sam Mislavu odrezala jer sad više nije ricava
Tetamaja :love: ma roditelji nekad zabriju i zapravo nam je bolje kad smo malo dalje od njih ali svejedno nas mogu izbacit iz takta samo tako.
Moji jučer nisu OPET nikaj jeli. Popili su svatko dva čokoladna mlijeka. Al ajde da su gladni bi jeli - primjenjujem Traktorkinu metodu - od sad se jede sam ono kaj je na stolu i neću više radit nekolik obroka i bacat hranu.
A i vruče im je bilo jučer i sparno pa pretpostavljam da im je bolje paslo nekaj tekuće (to se ja tješim)
Točk ~~~~~~~~~~~~~~~
MB, ja se nebi sekirala oko jela. I Lovra ulovi pa pojede neku mizeriju s vremena na vrijeme. Ja uvijek kažem, kad je gladan će jest.
Mare, jako je lijep. Stavi sliku da ga vidimo s novom frizurom.
trak, zapravo mi je drago da te štrecnulo i da ste išli vidjeti šta je ;)
Stavila sam sinoć Lovra spavati bez pelene. Već jako dugo se budi sa suhom. Još spava, popišan nije. Izgleda da ćemo se prije riješiti noćne nego dnevne :roll:
Probudio se i nije popišan :D ali neće na tutu.
trak, ma nećete završit u bolnici, antibiotik će sredit stvar
Ajme Mare, presladak je :heart:
Kod nas ništa nova ...
Paulita ići će - ako ste se rješili dnevne onda mislim da nemaš brike - i bravoooo :D
Trak, sad će to antibiotik rješit na brzinu će opet biti ona stari. :*
tetamaja, roditelji su tu zato da nas vole i sekiraju, a da su hipersenzibilni po pitanju djece. jesu. i moji su takvi. ja npr, ne smijem kapati kapi u nos kad smo kod njih jer se one deru i moj otac to smatra maltretiranjem djece, s čim se ja ne slažem. isto kod njega ne smiju plakati, sve im moramo dati i nema toga što kod njih ne smiju. :/ ali opet treba stati na loptu i nekad im pustiti nek oni pričaju i komentiraju, a ti radi po svom. a komšiluk ko he.. nek gledaju svoja posla. :love: :*
mare, paulita, lovre i lovre su preslatki dečkići. :saint: :saint:
MB, jest će kad budu gladi i ja tako mislim, ali opet se toga ne pridržavam. imam osjaćaj ako ju ne ganjam da će ostati gladna. dvosjekli mač. :/ Ipak mislim da će kad guza ogladni doći i tražiti.
točk, ~~~~~~~~~~~~~ za tatu. :love:
Jeluška je hoće tražit će - čokoladu :) :lol: