Prvo privatno rodilište - 3.dio
zna li netko moze li se u toj poliklinici ili i na obicne preglede kod ginekologa, ili samo vezano uz trudnocu?
koje su cijene toga - pregled, papa, uzv...
Re: Prvo privatno rodilište - 3.dio
Citiraj:
moranaj prvotno napisa
zna li netko moze li se u toj poliklinici ili i na obicne preglede kod ginekologa, ili samo vezano uz trudnocu?
koje su cijene toga - pregled, papa, uzv...
Može...ja sam kod njih bila i prije trudnoće...nisam sigurna za cijenu jer sam ja "stari" pacijent i plaćam 600kn pregled (i prije i sad u trudnoći)...mislim da su sad poskupili za nove pacijente (700 kn)
kaj samo pregled kosta 700 + papa, brisevi i ino...?
Citiraj:
Lea1805 prvotno napisa
Može...ja sam kod njih bila i prije trudnoće...nisam sigurna za cijenu jer sam ja "stari" pacijent i plaćam 600kn pregled (i prije i sad u trudnoći)...mislim da su sad poskupili za nove pacijente (700 kn)
dakle, ti si u trudnoci bila kod njih, onda naplacala si se do poroda nebrojeno tih ultrazvuka, uz naravno sam porod? to je bar dodatnih 6000kn?
Citiraj:
Lea1805 prvotno napisa
nisam još rodila...termin mi je 18.05 :D
ja imam samo pozitivna iskustva sa dr Podobnikom i imam povjerenja u njega i planiram roditi kod njih (i da kad pogledam unatrag bila sam na dosta pregleda u zadnjih 9 mj...i još porod...ali za neke stvari u životu cijena nije najbitniji segmet)
ma narvano, tko ima, i ak je zadovoljan, super!
ja ipak moram kalkulirati oko cijene, pa sad kad zbrajam, vidim da to ispadne blizu 30000kn, ak je carski u pitanju.
sretno uskoro! :)
Ja plaćam pregled u trudnoći i ultrazvuk 700 kn,a taj pregled uključuje samo kontrolu da li sam imalo otvorena dakle doslovce 20 sekundi traje taj pregled.
Zapravo je ultrazvuk taj koji se plaća 700 kn.
Citiraj:
mlisec prvotno napisa
Zapravo je ultrazvuk taj koji se plaća 700 kn.
:shock:
ja ga plaćam 150 kuna, u privatnoj klinici
700 kuna nisam potrošila u cijeloj trudnoći, sa svim uzv i pregledima!