:heart: sretno :heart: a tebi :love:
Printable View
:heart: sretno :heart: a tebi :love:
eto.. stigao je i taj dan i moja je pticica odletjela jutros u 7,40
uglavnom - jedva je cekao da se ukrca... najradije bi bio pros'o kroz onaj prolaz za torbe da je mogao
ma ni suze u oku nije bilo
toliko o tome :mrgreen:
ja plakala kad je poletio
al od muke sto i ja nisam u tom avionu :oops:
i kokica ofkors
i od srece
sto ima priliku i ide u avanturu kakvu nemas cesto u zivotu
Sjajno će se provesti u odličnim rukama, a i ti malo uživaj, šta ćeš drugo :mrgreen: . Znaš onu jedno ko nijedno...
Ja mu vec zavidim :heart:
Eh da, od 8 godina sam isla 15 dana u Beograd i na Taru sa skolom. Ja i frendica smo bile najmladje. Bilo mi je savrseno - tako sam bila ponosna sto su me moji pustili, planirala sam sto i kako sa dzeparcem, za alkohol i droge se nitko nije morao bojati, jedino sam se zaljubila u Aljosu iz 8. razreda koji je mene gledao kao dijete (hm, pitam se zasto :mrgreen: ) Svima sam donijela sitne pokloncice, pisala razglednice... A nije bilo ni mobitela, ni skype, ni kamerica... I isli smo u domove i apartmane, a ne kod poznatih ljudi. Uglavnom, ostalo mi je to u sjecanju kao super, super avantura :heart:
stigi su!!!! :D :D :D
:love:
ne mogu vjerovati da zavidim djetetu :oops:
bar nisi jedina :lol:
ja mu zavidim bar duplo
samo da ti kažem da je Oskar zbilja super dečko (družili smo se u subotu na R16) i bit će mu sigurno lijepo
Aaaa šta će mu biti lijepo. Neka uživa.Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Oskaru je super
kao sto sam i ocekivala - nije nijednom rekao da bi doma ili da mu falim
jucer su bili na metar i pol pored pravog divljeg crnog medvjeda dok sije on brstio nekaj uz cestu
a ovo su pejzazi u kojima veselo drustvance ima priliku uzivati ovih dana Jasper National Park ---> Maligne Lake ---> Mt Edith Cavell ---> Lake Louise
blago mu se! :smajlickojislini: :zaljubljen:Citiraj:
Mukica prvotno napisa
tebi :love:
Ma naravno da mu je super a osim toga u dobrim je rukama. Nego kako si ti? :mrgreen:Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Vidis Mukice (BZMBM) da je sve super i Oskar i ti!
Hej zene nije vam se pohvalila da je ovaj tjedan potpuno sama, Melita je kod mene!
Kak se provodis?
Muki ima pakleni plan!!! :mrgreen:Citiraj:
Elvira prvotno napisa
Samo se nadam da ne kreči stan?! (to sam pala pod Zerjavov utjecaj, pa klepam rime :lol:)
bez brige da bi ona nešto radila!
:shock:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ma daj :mrgreen:
pa oprala sam tri masine vesa
i objesila obadvije
a sad cu i trecu
samo da malo mine ova sparina
:heart:
evo proslo je i to... u srijedu se vraca
jedva cekam da ga :heart: :heart: :heart: vidim
Buaaaaaaaaaa :(
jel došlo dijete doma?
Je. Nadam se da se maze :heart:
Vratila se djeca sinoc, a Mukica na bolovanju.
Sad se ne prestaju mazit!