Kada kreću sniženja - ima li tko noviju informaciju?
Printable View
Kada kreću sniženja - ima li tko noviju informaciju?
rekla ja teti da mi iz Frankfurta naruči :mrgreen:
meni je danas doslo na mail da im pocinju snizenja u ducanima
Odlično ako su počela sniženja. Sutra konačno putujem, no još uvijek nisam odlučila između Ljubljanje i Graza.
Radije Graz.
Definitivno Graz :)
Hvala cure, nadam se da ću se vratiti s puno krpica, javim se!
od koga?Citiraj:
anjica prvotno napisa
od h&m-a
Citiraj:
Jetzt SALE bis zu 50% in den H&M Filialen
primjecujem da salju mailove kasnije nego rasprodaja stvarno pocne
Čula sam da se u Murskoj Soboti u Sloveniji otvara HM u 8 mjesecu... Ima ko kakvu konkretniju informaciju? Ja sam iz Međimurja i to bi mi bilo jako blizu...raspametila sam se kad sam to čula...
ja idem u nedjelju u Budimpeštu :D :D
Bila sam u Grazu, sniženja su i gužve, a tek gužve na cesti u Sloveniji i na granici, za djecu sam uzela dosta toga, a za sebe gotovo ništa. Idući put idem i ja do Budimpešte.
Mi smo bili u Grazu jučer, 90% stvari za djecu je po 2,3,5 i 9 eura.
Išli smo u onaj HM u Murparku i tamo nije bilo nikog.
Možda 10ak ljudi u cijelom HMu uključujući nas. Jedino što tamo nemaju trudnički dio.
I mi smo jučer bili u Grazu, u Seiersbergu. Tamo nije bilo tako niskih cijena, tj. bilo je stvari po tim cijenama, ali ne previše.Citiraj:
ivanche prvotno napisa
I bila je užasna gužva - čuo se samo hrvatski. :mrgreen:
Mi smo obišli sve osim Seiersberga, i u Murparku je bila najmanja gužva pa smo tamo ostali. Ne da mi se ostajati u dućanu ako vidim da je unutra gužva.
Mi smo u Seiersbergu imali dogovor za kavu. 8)
nadam se da su počela sniženja i u Mađi
cure kakvo je stanje s robom pocetkom kolovoza, jel imaju jos ljetnu ili vec prodaju jesensko zimsku kolekciju
Donna, jesi bila?
jesam :mrgreen:
nisam išla u Camponi gdje obično odem nego u neki novi centar ARENA PLAZA MALL jaaaako veliki je.ima HM i za muškarce(napokon) i za žene i dječicu..kupila si par stvarčica ali sniženja NEMA :/ bar ne onih pravih.bude po 30% nešto ali većinom nije lijepo.to bude kasnije :roll:
no to me nije spriječilo da ne potrošim bar 100 eura :lol: :lol:
Početkom kolovoza ti je sve što je sniženo već jako probrano i mislim da je sasvim realno da imaju novu kolekciju. Svake godine je počinju prodavati sve ranije i ranije. :roll:Citiraj:
anjica prvotno napisa
Donna molim te raci mi gdje je Campona i taj novi centar arena plaza... Možda Budimpešta ili?
Sta vidite dobro u tom HM?
Ti to ozbiljno?Citiraj:
donna30 prvotno napisa
:lol:Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
TO vjerojatno moraš probati.
Ni ja nisam bila i ne čini mi se tako napeto, ali vjerujem da ću se, jednom kada odem, pitati gdje sam bila do tada. :mrgreen:
Hvala ti za info o Intimisimi. :)
Pa bila sam hrpu puta,idem u Austriju do Ikee,ali uvijek svratimo iamo,ali nist posebno mi nije.Sve moje frendice su lude za tim Hm-om,ali meni su drazi Mango,Zara,a za djecu Iana,oshkosh,benetton,...
AdioMare, ;) i drugi put!
100 ljudi 100 čudi.Citiraj:
donna30 prvotno napisa
Ja se ne sjećam kada sam zadnje sebi nešzo u H&Mu kupila, ali zato djeci tamo kupujem redovito, i imaju najbolji odnos cijene i kvalitete i kada nije sniženje, a pogotovo kada je.
da Budimpešta.odkada sam ju otkrila samo tamo idem :mrgreen:Citiraj:
rena7 prvotno napisa
Campona je bliža meni kada idem iz OS jer se ne ulazi baš u grad nego blizu gradića Erda ali tamo ima samo za žene i malce(za dječicu cijeli jedan kat :heart: ) a Plaza Mall je baš u gradu u centru negdje i ima za sve i muškarce napokon.imate adrese na netu od HM-a mislim da ih Budimpešta ima čak 5 :)
NanoiBeba preduhitrila si me.Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Skoro su mi oči ispale, ja ovisnica :lol: .
U h&m-u ću uvijek nać nešto, bilo za sebe, malu ili MM, a cijena će mi uvijek biti smješno mala i lako plativa.
Za sebe ću radije kupiti koju stvar u npr. soliveru, ALI... cijene su puta 3, ponekad i više, pa si nemogu priuštiti.
Kvaliteta je, za te novce, spektakularna!
Donna koliko ti treba autom do tam?Citiraj:
donna prvotno napisa
cca 3 sata
jel isao netko ovih dana u Austriju u h&m
mooveru treba vinjeta
Znate li mi pliz reci kad se sigurno moze ocekivati zimska roba za bebace, bila sam samo jednom u Grazu, a moram potegnut iz ST-a, pa da ne dodjem uzalud... bilo bi to bas sjajno. Hvala :)
to i mene zanima - moram u west pa bi škicnula obavezno i u H&M.Citiraj:
Kardigan prvotno napisa
isto me zanima imaju li na snizenju za bebace proslosezonsku robicu dugih rukava - bodiće i sl. :/
Prethodnih godina je zimska robica dolazila već krajem ljeta, znači, još u kolovozu.
za tjedan dana se spremam u mariborski H&M.
ako netko ima najnoviji izvještaj iz Maribora, molim lijepo da ga podnese.
čula sam da je blizu i C&A ,zanimaju me vaša iskustva o njihovoj kvaliteti i cijenama
Ne znam za Maribor, ali mogu ti odgovoriti na drugo pitanje: mi u C&A curkama kupujemo rublje (gaćice, sokne, štramplice) i piđame. Povoljnije je nego u h&m-u, a čini mi se da je kvaliteta bolja, pa mi je to dobitna kombinacija.Citiraj:
mislava prvotno napisa
Dječje odjeće ima svakakve: zna se naći finih pamučnih komada koji su prilično kvalitetni, no ima i dosta sintetike. Ne mogu reći da kupujemo previše odjeće tamo, no ono što smo u svom tom šarenilu probrali s polica, zaista se pokazalo u redu.
Odjeću za odrasle tamo ne kupujemo. Par puta smo pogledali što ima, nije nam se svidjelo i sad više ni ne idemo na odjel za odrasle.
Ako bih trebala ocijeniti međusobni odnos h&m-a i c&a, rekla bih da je za odjeću bolje otići u h&m, a za rublje i piđame u c&a.
Ja sam bila u Mariboru u H&M i u C&A prije mjesec dana. Iznendila sam se kako je ogroman C&A. Imaju Dobar izbor odjeće za klince od 1 g na dalje, ali za one skroz male - 62, baš i nije bilo nešto.
Ako znaš gdje je H&M u centru, izađeš iz njega van i kreneš sao desno nekih 100 m i tu je ogromni C&A. I tu je Nexwyorker.
Pitaš bilo koju slovenku i pokazat će ti.
Ja volim kupovati u C&A - uvijek nađem lijepu i povoljnu odjeću.
da, C&A je u mariboru jako blizu H&M...
pred koja 2 mjeseca sam prvi puta bila tamo i to samo zbog toga jer mariborski H&M nema odjel za trudnice pa C&A ima... kod mene je bilo obrnuto nego kod sanje; ja sam više našla za sebe nego za malog. bilo je i tu svega i svačega ali nekak mi se čini da je izbor za klince ipak puno puno veći u H&M. točnije, garderobe za curice je bilo fakat dosta, ali za dečke fakat malo toga i nije baš bilo veličina... a kaj se tiče cijena, rekla bih da je C&A ipak bio mrvicu jeftiniji - al' kaj mi to vrijedi kad nisam baš imala na kaj potrošiti...
zaključak: ako imaš vremena, svakako odi pogledati, isplati se.