Prekrasna priča, čestitam! :love:
Printable View
Prekrasna priča, čestitam! :love:
Predivno :heart:
:heart:
Prekrasno. :heart:
I...pridružujem se Asimon u žalopojci.
:heart: čestitam na lijepom porodu.
a scena u kojoj neva viri kroz vrata je k'o iz filma :love:
jedna od najljepših priča kada stavljenih na ovak forum. i prvi puta su opisi trudova toliko ličili na one prave i svo ono meditiranje i razmišljanje za vrijeme samog poroda, uh, bez riječi!
divno :mrgreen:
Uh, stvarno ste me dirnule s komentarima, sva sam se naježila, a i zasuzih mrvicu :zaljubljen:
A dok čitam komentare, ponekad mi prođe kroz glavu - ma koja je to priča, moram ju i ja pročitati, mora da je super!
Jesmo. I mislim da govorim i u Mikkino ime ako kažem kako nam se uvukla u :heart: svojom dostupnošću i podršci mjesecima prije, za vrijeme i u danima nakon poroda.Citiraj:
Asimon prvotno napisa
Aqua, znaš što je meni palo na pamet kod tvog i kod Mikkinog poroda? Da ste si te eure mogle pospremiti u džep. :mrgreen:
Sve, sve ste same obavile! :heart:
predivno aqua, pročitala sam u jednom dahu, predivno!
čestitke :heart:
Prekrasna i predivna prica.. Hvala sto si je podijelila s nama :heart:
aqua, bilo bi steta da si ovakvu pricu kratila - i ovo je prekratko :heart:
I predivno!!!
već mi se u mislima formira moj slijedeći porod
hvala ti za ovu priču :heart:
ja sam tako jedva cekala da cujem pricu s tvog poroda.. kad sam ju napokon cula, tj. procitala, znala sam da ce i kod mene sve ici glatko.
cestitam i ja tebi jos jednom, draga moja :heart:
:love:
Konačno :heart:
Već sam mislila da ćemo 3 put ostati trudne dok osvane priča na portalu ;)
Jako lijepo, jako istinito i super slikovito. Još mi je friško pa sam se lako prisjetila..
Aqua, prekrasno :heart:
Zavidim ti na snazi i povjerenju u sebe. Nisam znala bih li plakala ili se smijala. Stvarno inspirativno.
Čestitke cijeloj obitelji na novom članu :*
Wow! Čestitam na sinu i na željenom porodu :heart:!
evo, krenule mi suze dok sam citala tvoju pricu, sto od radosti zbog tvog poroda, sto zbog tuge kad se setim sopstvenog...
oo ovo potpisujemCitiraj:
miljica prvotno napisa
Najbolje cuvana tajna modernog radjanja.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Hvala vam objema na jos jednom podsjetniku da mi radjamo i da to najcesce mozemo same obaviti!
Upravo sam shvatila kako je i naša priča s prvog poroda bila prilično duga (jer smo pisali mm i ja svaki svoju priču pa kad se to spoji..). :mrgreen: A zgodno mi je za primjetiti kako su gotovo iste forumašice među prvima čitale priču i stavljale komentare :heart: (link: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...vino+ro%F0enje)
Sad kad uspoređujem (Neva je rođena u Rijeci, u kadi), njezin porod mi se u to vrijeme činio divan, i mm i ja smo bili oduševljeni. Činilo nam se da smo uspjeli postići gotovo sve što smo željeli. A i komentari forumašica su uglavnom bili u smjeru kako ih je ta priča motivirala da i sami ostvare slično iskustvo. Heh, a nakon Cvilkovog poroda su mi se na neki način otvorile oči i sada mi Nevin porod djeluje užasno interventan i vrlo daleko od prirodnog. Doduše, i tamo je moje tijelo odradilo gotovo sve samo (išli su prokidati vodenjak, nažalost), ali je izostao ovaj dio blaženog prepuštanja doživljaju - tada je mozak previše morao raditi, a premalo je samo registrirao divne promjene koje prate porod..
prekrasna prica :heart:
ja sam....ocarana! predivno :heart:
Predivno, aqua. Tvoja hrabrost, trezvenost, neznost, ma sve me je osvojilo!
Aaaaa konačno!!!
Nemam riječi osim veličanstveno! :heart:
Aqua, malo mi je kasno vec spavam, ali opis poroda je tako lijep da me prikovao za monitor. Nemam rijeci ovako kasno, a i sto ce mi?
:heart: za sve vas.
trenutno sam bez riječi, samo mi je srce ogromno
ne znam sto napisati... osim WOW!SVAKA CAST!
a da ne spominjemo da vas je čekanje babice u stvari ometalo, jer ste imale osjecaj da morate "držati vodu" dok ona ne stigne :mrgreen:Citiraj:
Saradadevii prvotno napisa
jer -ovo je tako točno!Citiraj:
osjećam se snažnija kada znam da je sve na meni
i hvala bogu na ženskim hormonima ljubavi, jer bez njih bi bilo teško podnijeti mušku sitničavost. sori, možda malo grubo zvuči, ali kaj je - je.
bravo, tako se rađa! hvala vam što ste upotrijebile svoju žensku snagu i hvala vam na ogromnoj inspiraciji i ohrabrenju koje ste time pružile svim ženama koje su ovo pročitale! :heart: :naklon:
hvala aqua,
jos jedno ohrabrenje za mene
je ova tvoja prica, odise smirenoscu,
sigurnoscu, hrabroscu da sve uradis sama.
cestitam na predivnom porodu i sinu,
za martina velika dobrodoslica! :love:
Wow koja priča...
Zavidim ti na tvojoj snazi... i čestitam!
Očekivala sam posebnu priču s poroda, ali ovoliko posebnu... čestitam :heart:
Prekrasna prica :heart:
Predivno :heart:
priči me je privukao naslov, a kad sam počela čitati ostala sam :shock: jer i ja imam zeleno obojanu spavaću sobu, muža Domagoja, a i do sad sam mislila da sam jedina na svijetu kojoj je lakše kada je sama, trudovi su manje bolni i lakše se na njih koncentriram i osjećam se snažnija kada znam da je sve na meni..........
aqua, predivno :heart: