:cry:
:heart:
Printable View
:love:
:cry: ne mogu uopće zamisliti kako ti je.
:love2: ...
:cry: :love2:
:(
Želim ti što pre novu bebicu i puno sreće. A mali andjeo vas sigurno vidi odgore i radovaće se sa vama kada i vas dotakne sreća...
:cry: :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se što prije pojavi + i za zdravu bebicu!!!
~~~~~~~~za jedno malo :heart:
Tužno, pretužno :cry:
~~~~~~~~ da što prije skupite snagu za dalje i da vam jedno novo :heart: donese svu radost ovoga svijeta.
Uh...pretužno. :cry:
Moja sućut.
Žalim da Vam se ostvari što prije vaša želja.
Draga jako mi je žao :(
Šaljem vibrice da brzo dođe plusić
~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Jako mi je teško kad pročitam ovako nešto.
Draga, evo plačem skupa s tobom.... :cry: :cry: :cry:
Nemogu ni zamisliti koliku bol i tugu osjećaš.
Iskreno se nadam i molim da ćete uskoro ponovno dobiti priliku da budete roditelji i da će ovaj puta sve proći u najboljem redu.
Tebi i tm :love: :*
:cry: :cry:
citam i placem...
nemam cak ni rijec utjehe...
:love: tebi, tm-u i tvom malom
:saint:
:cry: :cry:
citam i placem...
nemam cak ni rijec utjehe...
:love: tebi, tm-u i tvom malom
:saint:
:cry: :heart:
~~~~~~~~~~~~~ da vam se što prije ostvari želja i dobijete jedno malo :heart:
....ne mogu ni zamisliti kroz sta ste prosli....
.....dobro je da si nasla snagu i veru u sebi....
.....nadam se da cemo se uskoro radovati sa tobom :love:
evo ga, još jedan dan počinje, a ja tužna jako jako, ne znam uhvatilo me...što se više Ivanov rođendan približava meni samo suze cure...ako je tko imao ovakva iskustva, nadam se da vas je što manje, kako ste se nosile s rođendanima...ja stvarno ne znam kako ću, sad mi je već knedla a ima još mjesec i 17 dana do prvog rođendana moga anđela
Tesko je izgovoriti ijednu rijec jer tesko je.Citam,placem i jezim se. :cry:
Dragog Boga moliti da vam da snage i da sto prije ugledate+.
saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da budes sto snaznija u danima sto dolze i da sto priju ugledas plus na testu :love:
:cry: :cry: :cry:
iskreno mi je žao,jako me priča potresla,naime je imam Ivana,i bilo mi je još teže čitati,jar svaki puta kad si napisala ime nešto me streslo!
draga samo hrabro!!! :love:
i ja placem skupa s vama :cry: :cry:
zelim vam sto prije plusic na testu
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
draga iirraarraa, nema tih riječi koje bi ja izrekla, a koje bi te utješile.
stoga ti šaljem veliku :* i :love: i puuuuuuuuuuno vibri...
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
Suze su mi u očima i težina u srcu :cry:
Želim vam drugu bebicu što prije i :* :love:
Strašno mi je žao... :cry: :cry:
anchi, nemo jse ljutiti, malo sam ti zavirila u fotke...dijete ti je predivno, oduševljena sam okicama :*
i ja ti saljem puno vibrici da sto prije docekate plusic i da opet osjetis radost u sebi zbog nove bebe. i moja prijateljica je izgubila bebu pred termin, srecom nakon 2 godine je ponovno ostala trudna i sad imaju preslatkog sincica. tako da imaj vjere u srcu da ce sljedeci put sve biti u najboljem redu... :heart:
Imam prijateljicu kojoj je prvo dijete umrlo drugi dan po porodu.Citiraj:
iirraarraa prvotno napisa
Dandanas, nakon 18 godina, ne zaboravlja njegov rođendan.
Ali, život ide dalje i nakon te joj je tragedije donio dva predivna anđela u kojima uživa i koji su joj utjeha i radost.
Želim ti da uskoro dočekaš svoje tješitelje koji će ublažiti bolno iskustvo prvog poroda. :love:
koliko čujem većina žena nakon tako strašnog iskustva zatrudni u prosjeku za dvije do tri godine...o bože, pa ja ne mogu čekati toliko...mi pokušavamo sad već skoro 7 mjeseci...da već, meni je to dugo i već si mislim krenuti na neke pretrage ako se ne dogodi nešto lijepo uskoro
Draga iirraarraa,
stalno ti pokušavam nešto napisati, pa obrišem, pa ponovo pišem, pa isto tako brišem. Bojim se da me nećeš krivo razumjeti, protumačiti moje želje, riječi.. Stoga, napisati ću ti svoje iskustvo u kratkim crtama.
Termin je bio 01.02.2005. Otišla sam na redovnu kontrolu u 39. tjednu. Nisu se čuli otkucaji djetetova srca, uputili su me u bolnicu. Tamo mi nitko nije ništa govorio, dok mi jedan doktor nije dobacio Što vi hoćete, dijete vam je mrtvo. 24sata trudova, prirodan porod, tjeranje babice Hoćete vidjeti dijete? A zašto nećete vidjeti dijete?.... Tri dana sam bila sama u sobi, plakala sam od jutra do sutra, u popodnevne posjete prolazila sam kroz hodnik kroz čije staklo sam mogla vidjeti novopečene mame sa svojim bebicama. Došla sam doma i nitko mi nije dozvoljavao da plačem. Uvjeravali su me da život ide dalje i da imam svog anđela. Kada bi pao mrak, ja sam grlila muža i plakala Zašto baš meni? Odlučila sam da ću poduzeti sve ne bi li otkrila što se desilo?? Sve pretrage, kontrole, obdukcije pokazale su da je dijete bilo potpuno zdravo, da sam ja bila potpuno zdrava. Odgovor na pitanje Zašto? nisam dobila, niti ću ga kada dobiti. Postojalo je tu nekih sitnih naznaka, možda je zbog ovoga, možda je zbog onoga, međutim jedno veliko ništa.
U cijeloj toj mojoj muci, postojala je samo jedna svijetla točka, doktor koji me porodio i koji je bio koliko toliko human. Na prvi pregled poslije poroda otišla sam kod njega. Ništa nije prepustio slučaju. Sve silne pretrage i onda sredinom svibnja znači nekih četiri mjeseca poslije poroda ostala sam trudna, posve neplanirano. Kako je tekla trudnoća i porod imaš negdje na pričama s poroda. Sada je moj Marin tu, dvoipogodišnjak, koji trči sto na sat i ne zatvara usta.
Svakog 26.01. sjetim se. Ne zaboravljam. Srce se stisne. Teško je. Gledam naprijed, ne okrećem se. Živim za svaki novi dan.
Od sveg srca ti želim jedan ogroman plus na testu, da čuješ srce ispod svog srca, ali onda kada budeš spremna. Mislim da na forumu mame i bebe imaš podforum, zatvorenu grupu za mame koje imaju svoje anđele. Živi život punim plućima, jer moraš pripremiti svoje tijelo, a i dušu za novu bebicu.
Sada moram ići, jer Marin hoće dojiti.
Ako ti bilo kako mogu pomoći, javi mi se na pp.
žao mi je!
puno :heart: i vibrica da što prije ostanete trudni...
Prestrašno i prebolno... :cry:
Nemam riječi utjehe, plačem s tobom. :cry:
Molim se dragom Bogu da ti da snage da to izdržite i da vas što prije razveseli nova bebica :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Jako tužno,plačem i tipkam ovu poruku.
Biti će djece......dat će Bog.
Molim za vas da što prije dobijete novu bebu,
što te ne uništi to te ojača,
drzim fige