Crne klasične, znači kao od odijela hlače su daleko najbolje u C&A. Imam ih godinama. :roll:
Printable View
Crne klasične, znači kao od odijela hlače su daleko najbolje u C&A. Imam ih godinama. :roll:
Corny puno ti hvala, baš to mi treba, upravo sam se nakon 3godine vratila na posel i nemam kaj obuć (jer su mi sve takve hlače premale 2 broja :oops: ).Citiraj:
corny prvotno napisa
Sanja pa da, ti si pisala da kod njih kupuješ štramplice.
Moja Lea sad u H&M-u nosi br.92, a kod njih su štramplice 86/92 što mi je naknap pomalo, a prvi sljedeći broj je 98/104 što mi je pak preveliko za Leu.
Kaj da onda u C&A gledam, koji broj štramplica?
Joj, i meni je ta međufaza koma. Obično ipak uzmemo veće, pa se malo rašire u širinu kad ih se obuče, mrvicu se naboraju oko gležnja (ništa strašno), pazim da ih ne razvučem kad joj ih navlačim na nogice i to je to.Citiraj:
iki prvotno napisa
Malci tako brzo rastu da im vrlo brzo i te veće postanu skroz ok.
MM isto zna kupiti pidžame i veš za Leu u C&A i stvarno su jako dobri, odličan pamuk, udobni, ma super.
Ma, piđame su im zakon. Da ima onih finih, mekanih, toplih, flanelastih u mojoj veličini, odmah bih si ih kupila (što god mm mislio o tome da spavam prekrivena Disney princezama :mrgreen: ).Citiraj:
Mima prvotno napisa
Sanja koja je razlika između minis i kids u C&A? :?
Iskreno, Iki, nemam pojma. :oops:Citiraj:
iki prvotno napisa
Čista improvizirana pretpostavka: minis je za toddlere, a kids za veću djecu?
mi smo definitivno prešli iz h&m u c&a :D
super su mi stvari za klince, a najviše me oduševljava što imaju veličinu 170/177 ... jer je jako teško ustvari nikako naći odjeću za dječake te visine, a samo 12 tj 14 godina - prošlu subotu sam obadvojicu velikih obukla za 100 eura :lol:
u hr jedino na muškom odjelu mogu kupovati za njih :/
Bila sam prošlu subotu i kupila Noi bodiće za 2.5 eura (92 i 98) i dvodijelnu piđamicu za 6 eura.
info da se C&A na proljeće otvara u City Centru , provjereno :D
Ne mogu sakriti oduševljenje :D
A u Splitu? :(
A ja ne mogu sakriti oduševljenje da imam Rodi u Zagrebu... :mrgreen: :lol:
Da li se u Mariboru u C&A može plaćati amex-om?
Ako netko zna, hitno mi.
U travnju se otvara C&A i kod nas.U City centru.
Sve me strah i pomislit kakva ce roba biti,ako se vidi razlika izmenju austrijskog i slovenskog,kakav ce tek kod nas biti? :/
Meni je razlika između njemačkog i austrijskog ogromna.
Ako tako opada izbor, stvarno se treba pitati šta će tek ovde biti.
Ima li kakve povoljne robice u C&A? Idemo sljedeći vikend u Njemačku pa se nadam da ću kupiti nepto povoljno
Berlin :lol: da,da,dobro si rekla,ogromna je razlika izmedju njemackog i austrijskog c&a,a slovenski :roll: a sta ce tek u nas stici juhuhuhuhuhuhu :lol:
ima, evo ti i linkCitiraj:
željka prvotno napisa
http://www.cunda.de/
Woooow, zaslinila sam na oblekicu za dečkiće...
Ja se spreman idući vikend u Graz (Seiersberg i West), ima li netko da je nedavno bio?
Ponuda je ok? Slična onoj u Njemačkoj ili....?
Nisam bas shvatila :oops: ...jel onda bolje u Njemackoj ili u Austriji?Citiraj:
Berlin prvotno napisa
Njemačka definitivno.Citiraj:
Nina prvotno napisa
ja moram priznati da je meni c&a seiersberg sasvim zadovoljavajući, imaju dobar izbor robe za dečkiće.
thxCitiraj:
Tashunica prvotno napisa
:( MM zavrnuo pipu do plaće, dakle ništa od idućeg vikenda, možda onaj koji slijedi..... SHMRC
Da li je tko bio u C&A Nagykanizsa? :)
Ja sam bila. Ok je. Pitaj što te konkretno zanima.
Zanima me gdje je, da li je teško naći, jel u sklopu nekog trgovačkog centra ili je samostalni dućan. Išli bi u subotu, pa ako može koji savjet. Tnx! :)Citiraj:
dmagi10 prvotno napisa
ja sam bila prošlu sub u Mađi u C&A, za 500 kn nakupovala za Noru 6 majica kratkih rukava, 4 dugih, 2* komplet gačice i potkošulja, 2* najlonke, 2* tajice, mm-u košulju i sebi majicu i spavačicu :) (mislim da nisam ništa zaboravila napisati :/ )Tamo uvijek ima nešto na sniženju, a i tečaj je trenutno povoljan, pa...
Di u Mađarskoj, i da li djetetu treba pasoš?Citiraj:
pužić prvotno napisa
u Pečuhu, u Arkad centru je veliki C&A.Treba putovnica za dijete, a mi možemo i na osobnu.
Hvala na odgovoru. :)Citiraj:
pužić prvotno napisa
Mi smo bili u Nagykanizsi, mislim da sam izbrojala 17 stvari za 72€! :mrgreen:
Meni je termin 21.12., i inace svake godine idemo u Njemacku na Oktoberfest, ove godine smo isli ranije jer ja kasnije ne bi mogla na tako dalek put.......u C&A su taman bila snizenja tako da sam uzela hrpu robice, bili su bodiji od 1 - 3 eura, gegice po 3-4 eura, tako da sam uzela bas puno toga tamo...nesto manje u H&M-u....robica m ise čini kvalitetna, a vidjet ćemo kad ju krenemo nosit i prat svakodnevno.....
za mjesec dana je otvaranje u City centru :D
Jučer su po Ljubljanskoj aveniji stavljali znakiće sa strelicama smjera za C&A u City centru, a tamo piše da se otvara na jesen. Nema još datuma.
napokon ćemo i to dočekati.... :D
ja svojima kupujem isključivo kod njih, super su mi stvarčice i čak bi rekla da je kvaliteta fenomenalna, a cijene su i više nego prihvatljive...
bila sam i u mađi, jest da nema tolko izbora kao npr u austriji ali ipak se isplati otići, jer takvih stvari kod nas jednostvno nemaaa (za sad....)
samo da nas ne razočaraju izborom obleke...
iskreno se nadam da neće, jer u meni imaju potencijalnog doživotnog klijenta 8)
Ali vjerojatno će nas razočarati cijenama. :xCitiraj:
Maya&Leon prvotno napisa
na dućanu piše da se otvara 10. rujnaCitiraj:
Zubic vila prvotno napisa