:lol: a ja mislila da je Decapeptyl premija...uskoro me čekaju menopuri i tečaj za medicinske sestre :lol:
Printable View
:lol: a ja mislila da je Decapeptyl premija...uskoro me čekaju menopuri i tečaj za medicinske sestre :lol:
Malo podižem temu za sve pikalice gonalom
Iznazivala sam apoteke po Zagrebu i najmanja cijena za Gonal F pen koju sam uspjela dobiti je:
300 IU - 1205 kn
900 IU - 3550 kn
Slovenija, Lekarna Brežice
300 IU - 357 eura
450 IU - 122 eura
900 IU - 181 euro
uglavnom, put u Brežice će mi uštediti više od 1200,00 kn
Kontakt:
http://www.lekarna-brezice.si/lekarna-brezice.php
nemaju na zalihama i treba naručiti, a kako im za to treba polog, vidjet ću može li im se platiti internetom u cijelosti ranije da ne moram dolaziti dva puta
BigBlue, može jedno pojašnjenje,
pošto je obično Gf 900 IU skuplji, po ovom tvom ispade u Brežicama naj povoljniji.
Jesuli ovo proverene cijene?
Moje trenutno iskustvo s apotekom u Brezicama je takvo da - cupam kosu. Dopisujemo se mailom, a komunikacija je na razini gluhih i nijemih. Ovaj cas im ne vjerujem ama bas nista, grrr.
Sad vidim kaj sam napravila, malo obrnula redoslijed; ispravka i isprika:
300 IU - 122 eura
450 IU - 181 eura
900 IU - 357 euro
Po tom sam cjeniku ja kupila gonale prošli tjedan; na račun od 895 eura dobila sam povrat poreza nekih 54 eura.
Kaae, nisam ni ja bila sretna na način na koji su stvari išle; na mail nije bilo odgovora, pa sam morala zvati. Onda su mi rekli da moram položiti depozit barem 50%, a kad sam ponudila platiti cijeli iznos na račun unaprijed internet bankarstvom da ne moramo 2x dolaziti, rekli su mi da samo cash&carry funkcionira (iako uredno imaju oznake kreditnih kartica na vratima, nisu htjeli primiti). Depozit je na licu mjesta ispao 100% (što nisam u tom trenu imala), itd. itd.
Ali mi je još uvijek jeftinije nego u HR...
Hvala na informaciji. Ni meni nisu odgovorili na mejl.
Nažalos nista ne ide glatko.
Javili su mi se iz ljekarne Ormaž, nemaju GF pen,
OVO JE NJIHOV ODGOVOR: Pri nas se lahko naroči Gonal F 75 1 amp. cca.29 eur, Gonal F 450 cca 159 eur, to je napolnjena injekcijska brizga s 7 iglami za injiciranje; Gonal F 900 cca 313 eur s 14 iglami, Gonal F pen posebej naš dobavitelj nima; Menopur ima ceno 187 eur, Cetrotide 0,25 pa 39 eur.
Na zalogi (zalihi) nimamo nič, naš dobavitelj ima vse to na zalogi. Naročujemo vsak dan, tako da je dobava lahko hitro. Problem je to, da je hladna veriga, shranjuje se v hladilniku in naš dobavitelj ne uzima nazad ako vi ne bi imali, tako da ako se odlučite morate biti 100 % da vzamete baš kod nas v Lekarni Ormož. Lahko še kontaktiramo ali po e-mailu ali po telefonu št. 00386 2 7400 133.
Sretno u postupku i šaljem vam puno pozitivnih vibri :-)
i ovi su morali naručiti jer nemaju zalihe. po ovome što si napisala, ormož je i jeftiniji, i ažurniji, i pristojniji, pa toplo preporučam :)
Ma meni ce biti tristopedeset puta jeftinije, sto god ispalo kod Slovenaca, no nikako se ne uspijevamo dogovoriti. Ja pitam za pen, oni vicu ima ampula. Dakle, imate li PUREGON PEN? Da, imamo ampule. I tako u nedogled.
Izgleda da cu morati zvati i nadati se najboljem.
Ako sam ja razumia u ovoj ljekarno Ormaz, da je ovaj Gf od 450 smuckani, sto bi u prevodu bio Pen, ko zna mozda se tamo to drugacije kaze. Na zovi pa provjeri, takodje javi nam :-)
poz
Ima li tko za posuditi Gonal penkalu za dozu od 900 IU? Plaćam troškove dostave :)
Da, prazan pen mi treba da umetnem dozu od 900 IU unutra. Placam toskove slanja i vratim ti ga kad zavrsim s njim :)
Ma ne trebas mi vratiti ne. Ajde posalji podatke u inbox.
Pozdrav svima
Dobili smo danas protokol za PFC Prag i u njemu gonal 250 jedinica* 3 dana, pa 200 jedinica *4 dana, te dvije ampule orgalutran.
Može pomoć gdje nabaviti u ZG i da li mi je neophodan recept?
Odnosno ima li tko iskustvo sa Slovenijom i Italijom
?
Imam Gonal u penu, javi se na mail alexdrv3007@gmail.com
Kupila sam u Sloveniji Puregon 900 u ampulama
i nema inekcije !
dali netko zna gdje mogu u Zagrebu kupiti pen ?
dali je netko imao isti problem