Mislim katastrofa , ne znam kako si mogu dozvoliti da ostanu bez testova :evil:
Printable View
Mislim katastrofa , ne znam kako si mogu dozvoliti da ostanu bez testova :evil:
Kazu da tih testova uopce nema u slobodnoj prodaji, nego samo na fakultetu u Zadru. Neki centri ih uopce ne koriste, ali moja psihologinja kaze da se ona voli drzati zakona i eto nabavila ih konacno. Nadam se da cemo MM i ja vec 1.1. moci slati molbe centrima.
Bok cure. Evo i mene. Prošli smo sve te testove i onaj od 567 pitanja i sada čekamo poslje nove godine da nam dođu doma.Rekle su nam još i da moraju upoznati našu najbližu krvnu rodbinu(roditelje i braću i sestre), ali da ne znaju kako će to izvesti jer je to po novom zakonu i još nisu imale takav slučaj. Mi smo prvi koji idu po tom zakonu.Živimo sami pa se ne zna da li će šira obitelj doći do nas ili će one ići i k njima.Sigurno nećemo moći skupiti sve u isto vrijeme kod nas.Kako je taj dio procedure rješen kod vas?Samo nas još to dijeli od slanja molbi po centrima.
To je malo blesavo s upoznavanjem rodbine jer u zakonu i dalje stoji da je postupak zaštićen od javnosti.
Kod nas ga ipak neće provoditi, no ne brini zbog trajanja i okupljanja ljudi jer na kraju ionako ovisi sve o ažurnosti teta iz Centra. Kod nas i stari postupak traje već četiri mjeseca, a još smo daleko od kraja.
Drage moje,
dugo me nije bilo, a nisam imala bas o cemu ni pisati.
Jucer me zove MM, kaze zvali iz centra, imaju 3 decka za nas ! :shock: :D
Nisam znala sto da mu kazem, rasplakala sam se kao kisna godina. Osjecaji pomjesani, malo bih se smijala, malo plakala. Moje cure u uredu me gledaju, nije im jasno sta mi je. Il placem il se smijem.
Sinoc sam nakon duuuugo vremena spavala u "komadu".
Jutros opet telefon, meni nepoznat broj, zove teta iz centra da dogovorimo prvi sastanak.
U srijedu u 11 h smo dogovorili. Ne mogu vam opisati taj osjecaj.
Znam da se mozda ne smijem previse radovati, jer nismo jedini koji su pozvani na razgovor. Ali ipak osjecam da bi to moglo biti to.
:saint: :saint: :saint: andjela !
:love: :love: :love:
mala Ina evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da uspijete od :heart: ti to želim
Puno sreće! :heart:
Prekrasna vijest! Želim ti da uskoro imaš veliku obitelj!
Mala Ina :heart: !!!Sto reci :saint: :saint: :saint: ,eto placen!!!Navijamo za vas!
Hvala vam cure ! Ja sam jos uvijek u oblacima i ne znam sto reci.
Hodam po kuci a u glavi mi stalno tri mala musketira !
Mala Ina, sretno! :heart:
Sretno mala Ina!!! :heart: :saint: :saint: :saint: :heart:
Da upravo vas odaberu za roditelje!!! :heart:
Sretno! :*
sretno i uspjesno :heart: :heart: :heart:
I ja navijam za vas. :love:
Hvala svima na ~~~~~~~
:heart:
A joooj kad ce ta srijeda... :cekam:
Da vas izaberu. :)
Mala Ina sutra je vas dan,mislimo na vas!Samo hrabro! :love:
Sretno neka Bog bude s vama :) :*
Želim ti od srca da tri mala mušketira, uskoro dođu s vama kući! :heart: :heart: :heart:
Mislim na vas...
Mislim na vas...
sretno i od sveg srca želim da izaberu baš vas :love:
Bog te blagoslovio prekrasnim darom želimo vam svu sreću ovog svjeta :saint: :saint: :saint: :love: :*
Evo meee
Nisam Vam se stigla ranije javiti. Bili smo na razgovoru ! Sve je proslo ok. Mene sinoc neka trema ulovila, jedva zaspala. zato sam jutros izgledala ko zombi.
Tete u centru su jako ljubazne, znale su odgovore na sva nasa pitanja i saznali smo sve o klincima. Rekle su da ce vec danas zvati nas centar da im posalju nasu obradu. kao ne nadajte se bas previse, jer znate niste jedini. Mislim u sebi znam znam, al ja u svojoj glavi vec i raspored u sobi napravila :mrgreen: Slijedeci tjedan cemo znati jesmo li bas mi "izabrani".
Znate cure moje, ja vam kasno palim, tek sutra ce meni sve ovo sjesti.
Znam da se ne smijem previse radovati, ali svaki dio moga tijela vristi !
Ej draga mala Ina, cekan cili dan tvoj post :D ! Drzimo vam fige,da bas vi budete izabrani! :love:
Da sledeci tjedan upotpuni vas zivot :*
Želim ti gužvu u tvom rasporedu (vremenskom i prostornom)! :heart:
I ja se slažem, želim ti čim prije gužvu... :heart:
drzim fige da odaberu bas vas i da sto prije dodju u svoju sobicu :* :* :*
ina ~~~~~~~~~~~~~~~~da vas odaberu za roditelje ,sretno :love:
Ina, neka postanu vaši! :heart:
Još malo....... :cekam:
Ja se nadam da ce biti jos malo :cekam: Samo da se ne oduzi. Dani su mi jaaaakoooo duuuuugiii
još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Držim fige i s nestrpljenjem očekujem vijesti... :*