:D
Printable View
Luna Rocco
SUPER, SUPER, SUPER
:love: :D
Jako sam sretna zbog vas :heart:
Bingo!!!! Sad samo naprijed!!!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... :D !!!
Luna Rocco :D jeeeee za normosospermiju,sad juris na kucnu radinost iskoristi ovo ljeto,mozda ti nece Luci ni trebati dalje.I ja idem kod njega na razgovor ubrzo,pa cu vidjeti sta dalje.
Ja bi molila broj od doktora Lučingera. MM ima prilično loš nalaz spermiograma pa bi trebali na daljnje razgovore i pretrage. Ako nije problem molia bi da mi ga netko pošalje na PP. Unaprijed hvala.
Želim još jednom zahvaliti svim curkama koje su poslale broj. Javila sam se svima na pp, ali za svaki slučaj još jednom hvala.
Luči je fenomenalan, u svakom slučaju ga mogu preporučiti!
Ja bi također molila broj od doktora Lučingera. MM ima prilično loš nalaz spermiograma pa bi trebali na daljnje razgovore i pretrage. Moja ginekologica nije baš nešto pa da porazgovaram sa doktorom. Molia bi da mi ga netko pošalje na PP.
Cure drage,mogu li vas zamoliti ako mi neka od vas moze poslati kako mogu doci do dr.Lučija.Broj ili nesto...Bila bih vam puno zahvalna....
Meni bi bilo malo neprijatno zvati ga na njegov privatni mob :oops: ...Zar stvarno bez ikakvih problema prima pozive nepoznatih :? ?
sukladno pravilima zaključavam i kopiram link na "onaj topic".