Hotel Balmoral, metro je 30m od hotela, što je bilo izvrsno jer smo svugdje stizali za tren, a odmah do metroa je bio i odličan restoran s povoljnim cijenama u kojem smo najčešće i ručali.
http://www.balmoral-paris-hotel.com/
Printable View
Hotel Balmoral, metro je 30m od hotela, što je bilo izvrsno jer smo svugdje stizali za tren, a odmah do metroa je bio i odličan restoran s povoljnim cijenama u kojem smo najčešće i ručali.
http://www.balmoral-paris-hotel.com/
jel samo meni javlja Trojana na ovom linku od Indi?Citiraj:
Indi prvotno napisa
Ja nemam prijedlog, samo me zanima u kojoj firmi radiš? :coffee: :cekam:
:lol: očito dobrojCitiraj:
fritulica1 prvotno napisa
nego da se prikrpim s pitanjem
šta mislite o posjetu Parizu sa 7g dječakom naravno išli bi i do disnylenda
smještaj/let?
Aha. Ja vec spremam zivotopis. :mrgreen:Citiraj:
Arwen prvotno napisa
malo ću u OT, ali u Zagrebu postoji jedan arhitektonski biro čije su gazde SVE svoje zaposlenike (a mislim da ih je 11) vodile u Japan preko božićnih i novogodišnjih praznika. Deset dana. Avionom. Sve plaćeno.Citiraj:
Pa ti vidi!
uff koje dobre gazde
a ja sama sebi gazda i nemam ni GO
nego našla sam super jeftin hotel
još mi samo fali aviokarta i odo :mrgreen:
Joe sorry na OT :*
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, vadiš mi mast. :PCitiraj:
apricot prvotno napisa
A ja s mojom strukom ne bih mogla ući ni u uži krug...
Uh, 'bem ti filozofski. :(
onda su dvaCitiraj:
apricot prvotno napisa
predivan je hotel! zelim ti lijep provod u parizu :ljubomoransmajl:
mi bili prije dvije godine nasi decki bili 9 i 10 godina stari preko interneta dobili smo dosta povoljno a spavali u hotelu "santa fe" koji pripada disneylandu bilo je super jedan dan smo proveli u parizu a ostatak tj.jos 4 dana u disneylanduCitiraj:
Arwen prvotno napisa
ne isplati se ici nista ispod tri dana 8)
Joe, onda? Jesi li bila u Parizu? Nestrpljivo čekam izvješće, jer se i mi spremamo uskoro...
Ukoliko još netko ima neki dobar (& naravno, ne skup) prijedlog, bilježim se sa štovanjem!
idem tek u 10. mjesecu, ali bolje je ranije rezervirati hotel 8)
obavezno ću se javiti kad se vratim (osim ako topic nestane)
da ga se sticka na vrh, kao važno? :mrgreen:
krivo razmišljašCitiraj:
ja sma zahvaljujući filozofskom puuuno puta u Parizu i to pokatkada i po dva-tri tjedna
isto tako i u drugim metropolama ...
A neki fini, ne pretjerano skup hotelčić blizu Euro Disnya? Pliz preporuke! Naravno i opcije s dobrom vezom (metro :? ) su dobrodošle.
MI smo bili ovdje (za Disneyland)
http://www.booking.com/hotel/fr/cite...hongre.en.html
Vrlo jeftino, dobro povezano s Disneylandom (2 stanice lokalnim busom). To nije hotel nego apartmanski smještaj ali može se dobiti doručak uz doplatu. Radi se o ograđenom naselju kućica, u mjestu je jedan dućan u kojemu se može kupiti osnovne potrepštine - 3 minute hoda - dućan radi svaki dan do 22 (i nedjeljom), ima pekarnica s prefinim kruhom i pecivima i pizzerija. Okruženje je jako pitomo i sigurno (mi smo hodali usred noći).
Čisto je i uredno, kuhinja ima i suđericu, postoji i veš mašina u kupaoni. Mi smo imali kuću s 8 kreveta, a bilo nas je 7, platili smo 4 noći 480 eura. Frendovi su bili u drugoj kućici, za 4 i platili 430 eura za te iste 4 noći.
Jedina greška je jedna kupaona, pa se ujutro stvorila mala gužva.
Tada sam bila našla još nešto što mi se jako sviđalo, no nije bilo mjesta
http://www.booking.com/hotel/fr/pvva...82efc184a5a1ef
Ovi apartmani su 1 stanicu RER-om (metroom) od Disneylanda, preko puta ogroomnog shopping centra i outlet centra. U shopping centru je, osim fenomenalnog shoppinga i prekrasni akvarij koji stvarno vrijedi pogledati.
hm... jel ja imam krivi kalendar, ili je joe u parizu??? :/Citiraj:
Joe prvotno napisa
Jooj, blago njoj, mi smo naš Pariz (iz objektivnih razloga) morali staviti na čekanje...
ide joe u četvrtak :)
aha! možda ti stignem nešto uvaliti da odneseš! :lol: :lol:Citiraj:
Joe prvotno napisa
Moje grupe nemaju baš neke veze s Parizom, ali opet...ni moj posao nema baš veze s mojim grupama... :mrgreen:Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
Ipak... u Pariz ću turistički.
slobodno se javi :)Citiraj:
sorciere prvotno napisa
podizem temu :)
mene zanima da li je tko od vas dolazio na aerodrom orly i kako je od njega najlakse doci do centra grada a bome i nazad
druga stvar,za taxi sam citala da nikad ne uzimaju 4 osobe,da li je to tocno :?
Odi na web stranicu od Orly-ja, tamo ćeš naći podatak o shuttlevima koji voze do centra i o transferu koji možeš naručiti.
Ovaj podatak za taxi stvarno ne znam...
I mi smo prije godinu dana tu odsjeli, i bilo nam je suuuper!!!Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Malo dižem temu - ima li kakvih novih preporuka?