ne vidim ništa STRAŠNO, zašto je strašno? Pa to se dogodi dvaput dnevno u nas na cesti.TO je obično, svakodnevno. Svakodnevnije od pokvarenog jogurta na polici dućana, npr.
Printable View
ne vidim ništa STRAŠNO, zašto je strašno? Pa to se dogodi dvaput dnevno u nas na cesti.TO je obično, svakodnevno. Svakodnevnije od pokvarenog jogurta na polici dućana, npr.
Oni znaju da se u njihovo doba nije vezalo i nitko nije postavljao pitanje o tome. Djeca se nisu vozila u AS.... Po mojoj s...... to je isto nepotrebna investicija .Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
Kao da ne gledaju tv i ne čuju koliko ljudi gube živote na tim cestama. A prometala su se udeseterostručila ( ako ne i više od toga).
E sad. ni ti stariji mi nisu nerazumljivi, ali definitivno ne mogu shvatiti mlade roditelje kojima je preskupa investicija staviti sjedalicu jer kao -voze se tak i tako samo po gradu. A tek dijete u krilu na prednjem sjedalu....... :roll:
Govori se o važnosti sjedalica, ali otvori prvu stranicu a ne tekst koji sam linkala-ali bitno da se govori!
:( poklonila sam susjedima AS koju sam dobila ali nisam koristila, a oni su danas, nakon cijele moje priče i objašnjavanja, otišli po bebača u bolnicu bez sjedalice.
Kaj napraviti? Žderem se, a ne mogu ništa :x
vidi za koji dan, ako vidiš da ju ne koriste, hladnokrvno traži AS nazad i reci da ćeš ju radije poklonit nekome koga je briga za svoje dijete i kome će biti korisna...Citiraj:
kahna prvotno napisa
XCitiraj:
Moover prvotno napisa
prvu sjedalicu na danom linku nije dozvoljeno, ili barem sigurno koristiti kod nas...zašto?Propisno je da sjedalica ima SAMO JEDNU ito po mogućnosti CRVENU kopču jer vatrogasci npr. tako lakše vade unesrećene iz automobila. Zato i naš(pravi) pojas ima crvenu kopču. Ove dodatne kopče zbog navedenog razloga nisu praktične.EtoCitiraj:
roby prvotno napisa
ostalo je sve, naravno predivno :heart:
Pogledala sam, mislim da nije toliko strašno da se ne može dat i djeci, može i brutalnije- u stvarnosti (iako sam se raplakala na zadnje)
Najpoučnije je ono s pojasom, pokazuje putanju tijela itd. to bi trebalo svaku večer prije Dnevnika prikazivat...mislim, akcijski filmovi imaju krvavijih scena...bojim se čak da je dosta djece otupilo...na sve čovjek otupi, pa nema više efekta...nažalost
ovaj video na jubitou više ne dela...
meni radi link - probaj još jednom
i suze mi skroz u očima :cry: -otupjela sam nakon odgledanog filmića,
užas, ali se slažem da bi nekim ljudima to obavezno trebalo prikazati pa da malo razmisle o ponašanju za volanom
nakon ovog svađica s MM je stvarno zaboravljena -sretni smo što imamo jedno drugog