D je ovaj tjedan gore. S tetama se čujem i kažu da im je super.
Jedva čekam čuti njene dojmove sutra kad se vrate.
Printable View
D je ovaj tjedan gore. S tetama se čujem i kažu da im je super.
Jedva čekam čuti njene dojmove sutra kad se vrate.
naši idu u dve ture ko i prošle godine prva ide u 11, a druga krajem 1mjeseca.
evo i moja curka ide sad u 11.mj.tete jučer rekle na roditeljskom.,imat ćemo jopš sastanak u vezi toga al se moja curka jako veseli:-D
Jelka mah-mah:)
a sad imam pitanje, bas se ne odnosi na ovaj topic ali ako netko zna nek me uputi
zanimam me za vrtiće grada zagreba odlasci u kazališta i sl. jel to budu privatni autoprijevoznici ili postoji organizirani ZET kao opcija.meni se čini da nas dosta deru na tim prijevozima ...tipa predstava 20 kn a bus 30kn.cini mi se to puno, zadnji put su išli do tresnje(vrtić je u sigetu) pa kad smo mm i ja zbrojili sve skupa taj prijevoznika dobro zaradi...pa eto ako netko ima kakav info ili ako postoji sl.topic da mi linka,hvala puno
može bit organizirani Zet ( to su autobusi koji isto koštaju kolko koštaju), ali ne dolazi u obzir javni prevoz.
Moj sinko je išao 2x - prošle godine kada su bili obveznici ali smo odgodili polazak (curka tada nije htjela ići), i ove godine zajedno sa sekom.
Bio si je sav važan kaj je o tam već bio i kaj sve zna.
Mi u iščekivanju grada mladih.
Idu ili u 11. ili u 4. mjesecu (tete još ne znaju).
Moji klinci se već vesele tome, jedva čekaju :-D.
Hej Rency BOK!!!
meni grad mladih izleda ko scenarij za dobar horor.pa stvarno se sve raspada,ograda prema cesti je otvorena (rasturena)...općenito mi je loš feeling tamo.osim ako ne postoji neki drugi grad mladih koji je nevidljiv odraslima,somewhere over the rainbow.:mrgreen:
Klincima je tamo fantastično, njima sigurno ne smeta popucali beton ili stare pločice u kupaonicama.
Uostalom, na internetu su slike http://www.google.hr/search?q=grad+m...w=1024&bih=571, koliko vidim, i koliko su mi djeca pričala, sve je OK.
Evo dizem temu da ne otvaram novu.
Zanima me jeli tko jos dobio od vrtica izjavu za odlazak u grad mladih na kojoj pise da se dodatno uplacuje vrticu na ziro jos dodatno 100kn, znaci to bi ukupno bilo 250kn za grad mladih,
ne sjecam se da je prije bila tolika cifra, kada mi je starija kci isla prije par godina bilo je cini mi se 100kn, da je sada i 150kn ok ali 250kn bas?
Malo mi je to cudno, jos netko?
Evo ja sam dobila uplatnicu na vrtic na 255kn, a oni ce "valjda" platiti gradu??