Ovo potpisujem u potpunosti!Citiraj:
Audrey prvotno napisa
( iako bi mm rekao da jesam control freak :mrgreen: )
Trudim se pristupati stvarima malo opuštenije.
Printable View
Ovo potpisujem u potpunosti!Citiraj:
Audrey prvotno napisa
( iako bi mm rekao da jesam control freak :mrgreen: )
Trudim se pristupati stvarima malo opuštenije.
nisam pretjerano spontana.
nisam pretjerano drustvena (tj. preferiram druzenja u dvoje, ne volim previse ljudi).
treba mi vremena za donosenje odluka.
volim ponekad biti sama i ne raditi nista.
reklo bi se da sam jarac :tele:
o da, i kontrol frik sam.
ciciban, nadam se da ne mislis da stojim na vratima s dvocjevkom i ne dam nikome da ode :shock: :lol:
XCitiraj:
litala prvotno napisa
MM i ja smo tu jako slicni. Odluku donesemo zajedno u par sekundi..hocemo li-hocemo. I to je to...Tako smo zavrsili na puno destinacija na cudjenju mnogih rodjaka kada smo prihvatili doci :mrgreen:
Ali ima dana ili bolje reci vikenda kad uzivamo u miru obiteljskog doma. To je najcesce ako nam je tjedan bio naporan i nismo stigli biti zajedno. E tada ne primamo goste niti idemo bilo gdje specijalno.
ja obozavam landrat okolo, kad sam jedan i pol dan doma padam u depresiju. nikad ujutro ne znam kamo ce me voda odnijet taj dan, i da uvijek kukam kako me ceka puno posla, i fakat me ceka jer ga ladnrajuci okolo mjesecima ne obavim :roll:
a najvise volim promjenu plana u hodu, pa kad npr krenemo doma na semaforu promjenimo misljenje i odemo u neki drugi grad.
od kad se marko rodio mm-u je ta vrsta spontanosti malo zamrla :/ ali obozavam tako zivjet.
Ja sam se već uplašila da sam jedini jarac ovdje!Citiraj:
Felix prvotno napisa
meni se isto više ne da svaki dan izmišljati zabavu, dogovarati se, posjećivati i slično..umorilo me
zadnjih dana često znamo provesti popodne doma
litala :heart: ,
vidi sad ovo:
-ako sjedimo negdje gdje se može ostati duže , MM-u se , na pomisao da ćemo ostati još ,odmah oči zacakle , on bi ostao ,a ja ne bih . Sreća pa se zna ko je dominantan 8) .
-ako šetamo , a u blizini stanuju neki naši prijatelji , ja predlažem : " Hajmo kod njih na kafu ", a MM ne želi , njemu je to nepojmljivo , jer on će otići samo ako je pozvan ! A ja idem i nepozvana .
Ja volim te spontane , blic susrete , oni su mi draži .
A on voli ovo što ti voliš .
Ko je sad tu spontan , a ko sputan ? On ili ja ?
Pod pretpostavkom da znamo ko je dominantan .
Citiraj:
litala prvotno napisa
Ajme bas te uvatila inspiracija ovih dana, ha? :lol:
ciciban, ne kuzim?
odakle da ja ne volim spontane i neplanirane posjete i dogadjaje? :roll:
Dobro , ti si društvena i to je lijepo.
Jel sad dobro ?
A svi smo i spontani i sputani.
Neki manje , a neki više .
:roll:
Pa šta je sad ? :lol:
Uh, cijenim stav tvog muža. Kod mene bi poljubili vrata. Tu sam totalno nespontana čak štoviše, smatram to nepristojnim. Nikome ne odlazim bez najave, ali nikoga ni ne primam na takav način. U eri telefona i mobitela.Citiraj:
ciciban prvotno napisa
:shock:Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
baš nikoga? :mrgreen:
pa ja se isto ne sjecam da nam je ikad itko banuo nenajavljeno. ili mi nekome.
mozda sestri, ili ona meni. ali cak bi me i ona nazvala 5 minuta prije, nije bedasta da se penje na 3 kat bez lifta, i ne nadje nikog doma :mrgreen:
Ama baš nikoga. 8)Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Parlafon ni ne uključujem, a zvonit mi netko može satima, ako nikoga ne očekujem, jednostavno ignoriram. :mrgreen:
ma ja bih otvorila makar da vidim koju čokoladu su mi donijeli!
a i fritulica poćiri malo kroz prozor, sigurno :mrgreen:
meni je od djetinjstva misterija: kako virnuti kroz spijunku, a da onaj vani ne skuzi da netko iznutra gleda!
Evo i mene. Oni koji me znaju, zvat će me na mob, ovi na vratima mogu bit samo neki dosadnjakovići - tipa neka prodaja. Ako baš zvone masu, ćirnem da vidim ipak jel' tko koga znam. ZG otuđenje - ni moja sisterica ovo ne može vjerovat, ali to je tako, milijardu puta su me i na fiksni digli oni iz ekipe "dobar dan, jeste vi ta i ta", pa onda slijede madraci, testiranje neko medicinsko ili neki takvi bakrači. Pa se, kad mi se ne da, ne javljam niti na fiksni, znam da će zvat na mob pa ću im se javit kad mi paše. U stvari, obožavam SMS-ove i mail, kao načine asinhrone komunikacije. A nazivat na fiksni volim kad meni paše, s tim da sam, kako i ja, apsolutno tolerantna na otfikarivanje preko fiksnog (tipa ne paše mi). Mislim, i nema mi baš ko navratit - ekipa radi, moji u drugom gradu - taj sam đir.Citiraj:
:lol:Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
znaš da sam i ja o tome znala razmišljati.
mislim da je to definitivno nemoguće. naročito ako ima i poklopac preko kojeg treba otvoriti. :/
pa ako ima poklopac, onaj s druge strane vidi tamno
onda staviš oko i tek tada makneš poklopac
pa ostane jednako tamno
apri, tak sam i ja mislila, ali nikad nisam za stvarno i testirala.
a ti jesi ?
:lol:
svi se moraju najaviti da bih ih pustila u svoj brlog.
Ma ne proćirim :lol:Citiraj:
Cvijeta73 prvotno napisa
Ne mogu vidjeti glavni ulaz (gdje je i zvono) i da hoću jer mi prozori i vrata gledaju na drugu stranu zgrade.
Tako da se branim neznanjem...možda je neki akviziter, a možda je i muževa baka. Neće ući ni jedno od to dvoje. Što se može. 8)
E i meni je to bila misterija dok sam živjela u zgradi gdje je svatko mogao ući do ulaznih vrata od stana. :lol:Citiraj:
meni je od djetinjstva misterija: kako virnuti kroz spijunku, a da onaj vani ne skuzi da netko iznutra gleda!
koja ekipa - evo, i baba jaga ne pušta. :mrgreen:
da sputani, malo je reć :mrgreen:
:lol:Citiraj:
koja ekipa - evo, i baba jaga ne pušta. :mrgreen:
ne puštam.
prvo pucam, onda pitam tko je
pa jesamCitiraj:
a zakaj prvotno napisa
i sad se pitam/nadam da me nisu skužili 8)
(a najčešće nisam htjela otvoriti jer nisam bila "zrihtana". bilo da se radilo o prijatelju, poštaru ili prosjaku). :roll:
Ja sam točno skužila oko u nekim slučajevima, kad sam bila s dr. strane vrata. I baš mi je smiješno izgledao lik koji se šuljao unutra. :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ma to je bio neki amater!
Ja se uopće ne trudim šuljati :mrgreen: a ne otvorim.
Ja definitivno nisam spontana, ne volim neorganizirane izlete, nenadane posjete, ne volim kad mi netko spontano ostane do ponoći na dječjem rođendanu, ne odlučujem se za putovanja u pola sata. Ali nisam se nikad smatrala sputanom :? niti ovu svoju osobinu doživljavam kao nešto negativno. I sigurno ne ostajem doma da bih čistila i peglala, dapače uvijek nekud idemo. Ali - planirano ;)
i marko je naučio kad velim -nismo doma !
odmah zalegne i umiri se dok opasnost ne prođe :lol: :mrgreen:
Ja ću poludit. :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
nije mene džaba odgajao deda revolucionar :mrgreen:
planove? kakve planove? što je to plan? 8)Citiraj:
litala prvotno napisa
Možda bih i ja ponekad posegnula za ovom metodom (zaista samo ponekad, kad sam u nekim specifičnim situacijama i raspoloženjima) da nemam muža koji bi svratio nekoga i s ceste.Citiraj:
Šta misliš, dođe mi netko, njegov dragi ne znam tko :mrgreen: , a ja kažem:ajmo se pritajiti...
Mislim da bi njemu srce puklo od tuge za onim s druge strane vrata. A i ne bi me poslušao. :mrgreen:
Doduše, mi to nemamo s vratima, već s telefonom.