Hej tako je i meni rekla biologica da mi je js granulozna isto sam bila na mukama i sta je to i hoce li se oploditi i oplodila se i djelila sve kako treba ali se nazalost nije ugnjezdila ali tebi zelim vise srece
Printable View
Hej tako je i meni rekla biologica da mi je js granulozna isto sam bila na mukama i sta je to i hoce li se oploditi i oplodila se i djelila sve kako treba ali se nazalost nije ugnjezdila ali tebi zelim vise srece
Javlja se još jedna koja uz ICSI nije došla do transfera.
Do sada sam imala 3 transfera, ukupno 4 embrija (dva puta po jedan a jednom dva), a ispunktiranih stanica na kojima se radio ICSI 6. Znači od 6 stanica nad kojima se radio ICSI oplođene su 4 stanice.
Znači, kod mene je uspješnost oplodnje metodom ICSI (za sada) 67%.
Jel ima kakvih novosti od Škvorca?
Draga i meni su radili ICSI i od 5 j.s. jedna se oplodila i to tek poslije 24 sata. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju j.s. :love:
:love: nadam se da je danas sve ok :love:
Nema nikakvih novosti od jucer od 18 kada su mi reklai da je stanje nepromijenjeno i da zovem danas u 17. Zvat ce mm jer ja ne mogu.....sto god da bude, ja zelim da je vrate meni....ne znam zasto to tako tesko podnosim ali u uzasnom sam stanju :no:
tikice :love: , puno je slučajeva bilo kad cijeli postupak od početka teče u nekoj ludoj neizvjesnosti i na kraju plusić, drž se :heart:
Tikice, da zavibram, na kraju može sve dobro završiti ~~~~~~~
tikica_69 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se oplodi
ipak je to prirodni. ja sam imala 5 stanica prošli put, a oplodile su se samo 3, to ti je 60%, a prvi put sam imala 15, oplodilo se 10, od toga su 8 njih bile "lijepe". evo ti jedan :saint: da te čuva :*
Draga tikica_69 nemoj biti tako tužna.
Kada ideš u prirodan IVF/ICSI šanse za uspjeh su jako male. Uostalom tješi se da imaš dvoje djece koji sigurno traže tvoju pažnju.
Biti će bolje slijedeći put! Drži se! :love:
Tikice, :heart:. Slušaj što će ti Škvorc ekipa reći... U MB-u, recimo, se ne preporuča vraćanje onih koje ocijene kao loše i to se onda ne naplaćuje, na VV-u uglavnom vraćaju sve, tako da to varira od klinike do klinike, a nema boljeg mjesta za informiranje od laba koji ti to radi. Izrazi svoju želju, ali promisli i o financijama. Sretno :heart:!
Draga, ima li kakvih novosti? :cekam:
Nadam se da je sve ok. :love:Citiraj:
Superman prvotno napisa
tikica, sto se dogadja? nadamo se najboljem, naravno. a ako ovaj put ne uspije, odite na stimulirani ako mozete
:cekam: čekamo i nadam se da će ipak sve bit dobro :love:
Nista....moja JS se uopce pocela dijeliti....u ponedjeljak po otpusno pismo. Ne znam sto da sada dalje radim, odakle da krenem i sto mi je najpametnije.....van sebe sam :shock:
Nisam te razumela Tiki,deli li se ili se prestala deliti?
Tiki i ovdje :love:
Nije....toliko sam u komi da ne mogu suvislo ni recenicu napisati :(Citiraj:
samosvoja prvotno napisa
tiki, i ovdje, :( :love2: , drži se, draga....
Tikice :love: :love: :love:
Znam kako ti je .Isplaci se,popij casu vina i u nove pobede.Pogledaj moj potpis,ja se jos uvek borim. :love:
tikice :love2: :(
Tikice zao mi je :love:
Tikice :love2:
kaj reći ,šaljem ti :taps: ,drži se
:heart:
tikica jako mi je žao :( , ali nedaj se; ponekad nam neki neuspješni postupak prestrašno pada (poznato mi je), drugi puta opet sve nekako lako podnesemo. Odmori malo i budi ovdje s nama da zajedno krenemo dalje...
žao mi je tikice :love2:
Zao mi je, kad skupis snage kreni u nove pobjede to ti je najbolji oporavak :love:
tikice :heart:
Uvjerena sam da ces ubrzo skupiti snagu za dalje a tako i doci do :saint: !
:love:
Tikica, jako mi je zao :love2: Imas pravo biti i razocarana i tužna i ljuta! Daj si vremena, otplači, vristi iz svega glasa, izbaci iz sebe sve sto te boli, al onda kreni dalje ka svome cilju.
Kada, kao sada, osjetis tako veliku bol i gorcinu, sjeti si riječi svake od nasih suborki koje su rekle i pomislile prvi puta kada su nakon brojnih pokusaja konačno rodile i primile svoga :saint: u naručje. Svaka ali bas svaka je rekla: Vrijedilo je svake prolivene suze, a bilo ih je cijelo jedno more!
Draga kada budes spremna, idemo dalje! :*
tikice :love2:
tikice :love: :* :heart:
Hvala, sve to, kao i tople i utjesne rijeci svih vas me drze gore. Hvala svima i volim vas puno....dizem se ja vec iz pepela opet :*Citiraj:
Tayra prvotno napisa
tikice :love: :heart:
Nažalost ružne stvari dođu brzo i bez puno muke, lijepe stvari obično čekamo, a neki su sretnici pa ih često imaju.
Dobro ti kaže bebomanka, imaš ti još punoooo js, a jedna od njih će biti ona koju ćeš pamtiti cijeli život.
Glavu gore i idemo naprijed... :heart:
ovo mi je tako lijepo da mogu samo potpisati :*Citiraj:
Pepita prvotno napisa
tikica_69 poslije kiše sija sunce, misli samo na to kako za svakog na ovom svijetu postoji komadić sreće samo je treba naći.Draga želim ti da se što prije oporaviš, podigneš glavu i kreneš dalje u potragu za svojom srećom :heart:
draga tek sad vidim, žao mi je. Odmori se,isplaći a onda hrabro dalje! Uz tebe smo :love: :*