Nije ista vrsta toplomjera ali čisto usporedbe radi. Mi bili kupili braunov obični digitalni toplomjer i pokazivao je cijeli stupanj nižu temperaturu. Vratili ga i uzeli healthy living i o.k. je.
Printable View
Nije ista vrsta toplomjera ali čisto usporedbe radi. Mi bili kupili braunov obični digitalni toplomjer i pokazivao je cijeli stupanj nižu temperaturu. Vratili ga i uzeli healthy living i o.k. je.
mi dobili digitalni za u uhu mjerit temperaturu Omron iz Slovenije kosta oko 50 eura i zadovoljni smo
vjerujem da je omron najbolji, i inace su oni vrhunski u svim aparatima koje imaju :)
ja bi uzela neki dobar digitalni za ispod pazuha jel ima tko kakvu preporuku ?
mi imamo omronov digitalni za ispod pazuha i ok nam je, al to koristimo mmi ja. Za karla smo kupili onaj šta mjeri na čelu, je skup ali....Citiraj:
lunahor prvotno napisa
Mi imamo omron digitalni za ispod pazuha ali je meni katastrofa. Uvijek mi pokazuje temp oko 35 :? Tako da MM i ja koristimo samo zivin.Citiraj:
lunahor prvotno napisa
Malcu mjerim sa omron za uho i zasad smo zadovoljni.
Podižem temu.
Znam da su najbolji živini ispod pazuha pa onda oni za u guzu, ali razmišljam o kupnji toplomjera za uho kako bih bebi mogla pratiti temperaturu dok spava. Da li je Braun i dalje neprikosnoveni vladar među ušnim toplomjerima ili se u međuvremenu pojavilo nešto bolje?
Kakvi su oni za čelo?
pratim. i nama treba brzi i dobar toplomjer :)
Mi imamo no name digitalni toplomjer za uho sa ebay-a, plaćen 10 USD radi savršeno...i nema oduzimanja temp. koliko izmjeri tolika je temp. Uspoređivala sam sa živinim i digitalnim za ispod pazuha.
ja nisam zadovoljna s tim toplomjerima za uho,ovisi kako namjestiš temperatura različita a djete ne surađuje baš uvijek
bolji su mi digitalni toplomjeri,izmjere začas,ako je i nemirno dijete toliko ga držiš
imam prvi i drugi s linka
http://www.medikor.hr/omron/termometri/
Malo dizem... Zanima me iskustvo onih koji mjere toplomjerom za uho ima li neka caka kod mjerenja? Tipa treba duboko gurnut ili nekako posebno drzat toplomjer?par puta mi je izmjerio identicno ko zivin, ali par puta mi se desilo da izmjeri 36 a osjetim da mali kuri! Kupili smo onaj Braun!
Pisu ti upute kako mjeriti u kojoj dobi, prvo kad je zdrav, ne na uhu ak je lezao i sl. Mi imamo braun 11 g star i super je :)
Meni je Braun odličan. Slijediš li upute i koristiš li ga neko vrijeme, u potpunosti skužiš kako funkcionira.
ja sam ovdje uzela Mebby i odličan nam je, navodno je onaj Chicco Thermo Precision isto odličan
http://www.ebaby.com.hr/home/index.p.../search/result
Hej! mene bi zanimalo dal ko koristi onja infracrveni toplomjer za čelo? Kupila bi novi pa neznam koji HVALA
Jeftiniji Braun (oko 270) iz Müllera ne valja nista, a ona skluplji oko 500 kn iz ljekarne je odlican.
ja bi toplomjer za čelo ali se nikako odlučiti koji uzeti.za uho navodno nije pouzdan.a moj sin neće ispod pazuha mjeri.
Isto oqko..braun za uho, savrsen.
Skoro sve bolnice ga imaju.
Celo nije mjerilo temperature koliko znam...
Skroz sam zbunjena.neznam koji uzet.u apoteci sam vidila jedan...neznam sad marku.oko 400kn.ima nastavak za celo i uho.
Ne znam koji je to
Braun je isto oko 400 kn. S njim ne mozes pogrijesiti.
Korisnici ušnog toplomjera Braun, imam pitanje... nastavci koji se stavljaju za mjerenje, oni su jednokratni ili perivi?
Sluzbeno su jednokratni, ima za kupiti kutijica puna istih. Al ja dosta dugo držim to a da ne mjenjam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thx.
Evo MD je upravo u ljekarni, kupuje Braun. Javim dojmove.
Evo, prvi dojmovi su ok.
Osim što sam na prvu, zaboravivši na činjenicu da treba oduzeti pol stupnja, rekla da ne valja, jer nemoguće da ja imam 37... kad ja uvijek bez greške osjetim da mi raste i reagiram već kad imam 36,8. :oops:
Da. Isto ko i sa rektalnim mjerenjem. Pola stupnja dolje.