divim ti se :naklon:
Printable View
divim ti se :naklon:
Prekrasna si osoba!
Dobro nam došla! :)
:love: :heart:
dobro došla !
Hvala vam svima,hvala i na komentarima da sam divna osoba,zelim vam samo jos nadodati da sam vise radosti dobila nego igdje drugdje u mom zivotu,bas ovdije u Peru.....
Drago mi je da si sretna i da si se našla i svoju djecu u Peruu. Želim vam svu sreću svijeta.
Piši nam i dalje... što god se sijetiš.
Dobro vam jutro svima,eh da kod mene je tek pocetak dana,izvukla sam se iz kreveta uzela moje najmanje djete i pripremila joj bocicu, mlijeko umjetno s malo brasna, ovdije nemamo cokolina... jednom su mi moji roditelji to poslali a klinci su bili odusevljeni... i evo me za kom... Dok ona pije pomoci skype cula sam se s mojima ....i s nekim prijateljicama.... Jedna divna osoba pocela je pisati blog da bi tako nesto pozitivno unjela u svijet gdje sve kruze vijesti o losemu... Ona je bas preko nase organizacije usvojila dvije prekrasne curice,prije dvije god pa odsetajte ponekad i tamo... http://malastefani.blog.hr/ Iz Cakovca je... Kod nas je ruzno vani.... jos malo pa klince moram odpeljati u skolu/vrtic a onda s mojom najmanjom na posao, danas mi dolaze dvije familije na razgovor,oni zele usvojiti jedno djete.... ja imam samo bracu po 2 ili 3... luda sam...kako im objasniti da nije dobro razdvajati bracu??? Njihov je zakljucak pa valjda ce i drugo netko usvojiti, mi bi samo jedno.... i isti ti vec nakon godinu dana zele jos jedno... Eto to su vam moje brige,dok moji malisani su svi veseli i razigrani....
Dobro došla . . .
Puno sreće . . .
S radošću ću iščekivati tvoje postove . . . :heart:
Dobrodosla! :bye:
A ti imas neku pomoc oko tvojih klinaca.. Ili sve hendlas sama :shock:
procitala sam!! :(Citiraj:
mamasrce prvotno napisa
veliko :heart: svima!!
dobrodosla i pozdrav od jos jedne siscanke :love:
dobro nam došla! :love:
Dobro nam dosla mamasrce! :love:
mamasrce, stvarno si :heart:
Evo me momentalno u Madridu, s jednim djetetom,nece me biti dva mj. s vama, nemojte me izbrisati vratiti cu se.
mamasrce:love:
bez brige, neće te nitko obrisati za samo 2 mjeseca. Dobar provod u Madridu želim!
XCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
:love:
Nevjerojatno dirljivo je čuti ovakvu priču iz prve ruke...
Kolegice po struci - dobrodošla, baš si nadahnuće!
:naklon: i :klap: za tebe i puno veselja tvojoj dječici!
Bienvenida mamasrce! :heart: Cusco je grad koji nikada neću zaboraviti i u koji ću se sasvim sigurno vratiti. Pusice tvojim mališanima. Svaka čast na hrabrosti!!!