ne vara te,Citiraj:
GrgurovaMama prvotno napisa
doduše kruh bi mogla objesiti, ali nešto puno teže baš i ne
Printable View
ne vara te,Citiraj:
doduše kruh bi mogla objesiti, ali nešto puno teže baš i ne
dakle ipak imaju manu!!! baš mi izgledaju tak kao da nemreš na plac s njima....mislim ja naše chicco caddy bez problema natrpam sa potrepštinama sa placa ako je G u njima...kad ga izvadim, naravno, kolica padaju na pod...ali mclaren mi izgleda kao da bi i dijete u njima poletjelo na pod....a u potrazi sam za novim kolicima pa mi je bitno iskustvo iz prve ruke...
Dok je dijete u njima, i Maclaren možeš opteretiti. Po tom pitanju nisu "lošija" od Caddy-a.
Mi imamo za blizniće, ali se ne usuđujem opteretiti jer sam ih previše platila. :/
Kod nas je 7 kg razlike među djecom pa možda da vješam vrećice na ručku di je mlađa :?
Totalni je minus to što ne mogu do košare ispod mlađe. A ispod starijeg stane samo 2 kg i prostor je premali.
Ne sviđa mi se niti što kabanica ne ide preko cijelih kolica, pa kad pada kiša, torba mi pokisne.
Za sad sam osuđena na guranje kolica jednom rukom, a drugom vučem plac kolica. Još samo moram nabaviti kabanicu za sebe i za plac kolica i mogu i po kiši u dućan :roll:
Ili da si nađem ljubavnika da obavlja šoping dok muža nema.
evo ja probala danas, kad je E (11kg) u njima trebalo bi poprilično toga objesiti da ih se izvrne, baš sam se iznenadila koliko su stabilna, jer sam zadnji put to isprobavala kad je bila sasvim mala i naslon u ležećem položaju, tada nije trebalo puno pritisnuti da se iskrenuCitiraj:
vara te.. ja objesim PP torbu na ručke i još wc papir iz DM-a i vrećicu dvije s placa...Citiraj:
ne prevaljuje se ali da je tako ugodno hodati pa i nije :(
mana je mrežica dolje.. jako malo stvari stane.. i ona kao šatro torbica iza - stanu cigarete i upalajč u jednu i u drugu tri dude i mini bočica...Citiraj:
eto brutalno sam iskrena :)
ja imam PP Switch, Maclaren i koristim još susjedov Zapp.
u usporedbi svih tih kolica
PP su ko traktor - glomazna pogotovo ako imaju košaru i teška su na rizole, ali imaju donju mrežicu dosta prostranu i svašta stane, ona torba je fenomenalna svašta stane
Maclaren - ja praktičnija kolica u životu nisam vozila.. tako su lagana za manevre, lagana za sklapanje, ali nemaju baš puno mjesta (mrežice, torba) sve to fali kome je bitno
Zapp nije za usporedbu sa ovim gore jer nisu kišobran kolica
stari su postovi... jel Maclaren Techno XT ista napredovao?
Konkretno me zanima ovaj nulti polozaj, jel skroz ravan i moze li za novorodence? I da li ih je lako voziti ako se za njih nakaci buggy board?
Znam samo da Quest ima sada skroz ravan, nulti.
bolja su mi techno XLR.
Sumnjam da cu naci polovna pa cu na kraju morati kupiti nova... uh... jel znate gdje u zg ima kupiti i buggy board i kolica na istom mjestu, da vidim kako to izgleda zajedno?
Mozda da pogledas u Neonato-u
U kojem je to tocno centru?
Mislim da oni imaju dućan samo u ilici, zagreb :)
Hvala :)
Najbolje da ih nazovem i provjerim da li imaju, jer nemam puno vremena u zg.
MM i ja smo super zadovoljni ovim kolicima. Premda mi nisu među najljepšima, toliko su praktična i lagana da su u startu potukla svu konkurenciju.
ja imam XT i jako sam zadovoljna.
sada za trece dijete pak gledam XLR samo radi opcije autosjedalice i kosare....
Ili im nije sezona ili su se uistinu sa oglasnika sva prodala (koliko sam shvatila na nove modele ne ide autosjedalica pa zato gledam starije)
Ja imam zadnji model mislim i ne ide autosjedalica, mi smo kupili jaje zasebno.
Nekako sam mislila da mi uopće ne treba autosjedalica za kolica kad je ionako ne bi u tome vozikala okolo.