sretno i da tesa urodi plodom da bude dosta spermica
Printable View
sretno i da tesa urodi plodom da bude dosta spermica
evo cure da vam javim zvala Split nalaz je pokazao blago povecanje FSH tako da nam doktor daje neku nadu,opet u Split 5tog na dogovor za punkciju u doktora Dadica.Pa sad kako bi ja rekla,mali korak za medicinu ali veliki za nas.Molim Boga da nadu nesto plivaca da mogu uci u program pa onda polako korak po korak sve do mjeseca :D devetog! :mrgreen:
super vjesti metkovka :D :D :D i evo ~~~~~~~~~~~~~~da sve nadalje bude :D
hej metkovka želim vam svu sreću i evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :taps:
Blekonja, metkovk@, dobro nam došle cure :heart: :heart:
I želim vam da se što prije preselite na trudnički dio foruma.
Sretno :love:
cure bog evo mene sa novim vjestima ne znam koliko su dobre ali sto je tu je morali kod doktora Dadica doktor mojoj zivotnoj ljubavi otkrio da ima variokokle nadam se da sam dobro napisala i jos neko prsten na samoj glavi donjoj koji sprjecava normalno izbacivanje sjemena :? Poljak rekao da se javimo tri mjeseca poslje operacije da ponovimo spermiogram da vidimo nije li se nesto popravilo pa vidit ce mo strpljen spasen sad cekam da nas doktor naruci pa u Bozije ruke.Eto cure do sljedecih vjesti ostanite mi zdrave i trudne :*
cure operacija je iza nas sada je sve u Bozijim rukama,nova godina je ispred nas tako i nove prepreke i nade ne prostaje mi nista drugo nego mislit pozitivno i molit da se nesto promjeni na bolje, tako cure zelim i vama puno djecijeg smjeha puno zdravlja srece i ljubavi :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro. :heart:
XCitiraj:
Biene prvotno napisa
Nasi najbolji prijatelji su nakon duze borbe i konacne operacije varikokele dobili dvoje krasne djecice prirodnim putem......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vasu nezaboravno sretnu 2009-tu! :heart:
[quote="Bebel"]Citiraj:
Biene prvotno napisa
:heart: :heart: :heart: :love:
metkovk@ Samo naprijed!!! ~~~~~~~~~~~~~~~ za vašeg :saint: u 2009 godini.
Cure dobro dosle.Zelim Vam svu srecu svijeta i da brzo postanemo trudne i da napokon primimo u narucje svoje :saint:
SRETNO SVIMA!!!!!
Potpisujem našu dodirko.Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Sretno u 2009. godini. :* :*
metkovk@ SRETNO u 2009 :heart: :*
metkovka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitnu 2009. godinu
Cure hvala puno sve sto u novoj 2009 zelim sebi zelim i vama PUUUNOOO pelena i :lol: sto nas uveseljavaju nasa djeca :love: :*
cure dugo me nije bilo cekali da produ tri mjeseca poslje opreacije da izvadimo ponovo spermiogram.Odlazimo u CITO nalaz poslje varikokela pokazao "azoosperma" :cry: ,radili i punkciju nista sada nam jos preostaje biopsija testisa na krizinama kod doktoraDadica pa bi molila sve one koje imaju bilo kakvu informaciju.Mene zanima dali je anastezija totalna ili lokalna i da li se ostaje u bolnici,nekako mi grozno kad ga moram ostavit samog u bolnici unaprijed zahvaljujem i drzite mi fige da se nade bar jedan plivac :*
metkovk@ ja držim fige, a ~~~~~~~~~~~~ su za plivače,
savjet ćeš morati pričekati od nekog tko je to prošao, SRETNO! :*
naravno želim od :heart: da vam uskoro uspije.
metkovk@ :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za plivaće,sigurno će se naći dobitni ;)
metkovk@ :heart:
Think pink!!!
Metkovkašaljem čarobne~~~~~~ za tebe i TM!!! :love:
neka 2009 bude vaša godina, da dođete do dvoje bebice :love: :*
draga metkovka, možda ti ovdje nitko nije odgovorio, ali na temi "azoo" sigurno hoće u najkraćem roku!
cure dobrodošle i što prije postale trbušaste! uz ovaj forum se to čekanje nekako lakše prođe :*
hvala vam puno,bez vas bi sve ovo bilo tesko prolazit,a ja sad vise ne znam sto da mislim osim sto MM punim cinkom. Neki dan nabavila kamenice navodno pune cinka nisam se sjetila da ih MM ne voli,a ja sva sretna otvorila sve ,20 kom :lol: donjela ih ja mojoj ljubavi sva sretna kao da ce cim pojede kamenice odmah u laboratorij na spermiogram u nadi da ce nam javit super nalaz ,a ono :shock: reakcija MM , a ja ko umiljato janje sa facom koze :roll: molim te ljube samo koju ne moze nam skodit ,joj :lol: :lol: :lol: da ste vidjeli to lice tada sam shvatila cure mi imamo velike :saint: kraj sebe,a nasi mali andeli gore negdje traze put do nas i samo sto nisu stigli ,zato cekajmo nase :saint: ljubim vas cure :* :love: cao!!!
Citiraj:
Bebel prvotno napisa
xxxx
:* :* :* :* :*Citiraj:
Ordep prvotno napisa
Sretno i da što prije uspijete!
Želim vam sreću u ovoj godini. :love:
cure dobrodosle i da se sto prije preselite s ovog pf lijepe i trbusaste :heart:
metkovk@ sretno i šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: :*