Slažem se s ovim... ali fotelja stvarno izgleda odlično! 8)Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
Printable View
Slažem se s ovim... ali fotelja stvarno izgleda odlično! 8)Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
Ova zelena bi mi pasala uz zid u dnevnoj. :lol:
Izgleda mi super stvar, ali i potpisujem anek.
Bdw. ne sviđa mi se ideja gole guze na toj hladnoj "koži" (ako to uopće je koža). :/
možda ima ugrađeno grijanje sjedala :lol:
osim nas tu upoznatih sa funkciom tog dizajna
ostali neupućeni puk bi mogao zaključiti da je to fotelja za čitanje : još dodaš pored onu svetiljku za čitanje, ormarić i knjigu :mrgreen:
i onda ti gosti neće sjesti tamo, jer je to za čitanje :mrgreen:
moj dragi ODUSEVLJEN
gdje se moze kupiti ova stolica
ja bih rekla da je za seks, pa kud puklo da puklo.
Molim vas nemojte sjediti tu, mi se tu seksamo :heart: :heart:
dobro, ja jesam takva osoba pa moji prijatelji ne bi ni trepnuli da im to kazem. :lol: :lol:
Ma i ja bi rekla svojima bez beda, nisu nam strani takvi razgovori.
Nego, starci me muče. Kaj bi njima rekla? :/
To bi mi bio bad.
Citiraj:
Sanja prvotno napisa
A :nono: ne. Nevalja šira ;) nikako(dobro možda malo da ali ni blizu :oops: )
Pa što reći?Citiraj:
Nego, starci me muče. Kaj bi njima rekla?
Stolica/fotelja malo neobičnijeg dizajna, multifunkcionalna.
Kao i kauč, i krevet i ostale fotelje/stolice po kući.
Uostalom, zašto se nekome moramo pravdati i objašnjavati?
Ako starci imaju prljavu maštu nek se sami nose s njom. :lol:
Jedino, stvarno bi trebalo sašiti neku navlaku od mekog i glatkog materijala. (Tete šivalice?) :mrgreen:
Koliko košta ta stolica? Meni se sviđa bijela.
I mene zanima cijena, a ne mogu naći :oops:
Moji starci su prenaivna nevinašca da im nikad ne bi palo na pamet da je to za nešto drugo osim za izležavanje, i to ergonomski oblikovano za kralježnicu. :mrgreen: Za ostale bi me bilo briga.
Košta nešto oko 1000 i sitno dolara.
Tako i ja mislim za moje. (U zadnje vrijeme padaju na sve što nosi epitet "ergonomski"). Moja bi mama vjerovatno izjavila kako je krasna i kako bi i ona takvu istu. :lol:Citiraj:
ivancica prvotno napisa
A čak i da skuže primarnu funkciju stolice, tata bi i dalje izigravao prenaivno nevinašce, a mama bi se zafrkavala na račun namjene.
Još će me pričekati... :mrgreen:Citiraj:
Košta nešto oko 1000 i sitno dolara.
Upravo sam pokazala MM-u (fotelju, ne cijenu) i veli čovjek:
"A Bože gluposti!" :roll:
Mislim, toliko o začinjenju našeg seksualnog života, koji je ionako stepenicu pred izumiranje :(
Ali to je za neku drugu temu.
kahna, moj se zadao i evo vec 2 sata trazi kako da napravi tu stolicu....
cak je nasao i nekakav crtez sa dimenzijama koji ce da isprinta i da da onima sto prave namjestaj :D
nas seksualni zivot je tek posao u vrtic :D :D (bar po njegovom misljenju) :lol:
I MM je oduševljen, pa nam je pala na pamet idea, da kupimo par komada i rentamo ih po dogovoru, kad je već toliki interes! 8)
Ps - ma sašit ćemo mi i navlakice za jednokratnu upotrebu! :lol:
Meni sliči oblikom na onu Le Corbusierovu.
Definitivno može proći kao ležaljka za opuštanje i čitanje.
ne vidim u cemu je problem s tim objasnjavanjem oko tog "namjenskog" stolca?
a kauc nam inace sluzi samo za? a bracni krevet? a tepih? a kuhinjski stol? :lol: da ne nabrajam dalje? pa ne misle valjda oni koji nam dolaze doma da se seksamo kod susjeda? :roll: taman da se i ne seksamo cesto, i ovih cetiri puta smo negdje to morali obavit :P :lol:
meni super izgleda ovaj stolac i definitivno mi se cini dobra investicija... :)
litala taman sam i ja tila to napisat...
curke (ovo je za one koje su se gadile na pomisao da netko sjedi di one stavljaju golu guzu itd...) al' se nikad niste sexale na stolici, kauču, fotelji, stolu, veš mašini, ispod tuša???
jel razmišljate o tome da se kolega koji vas vozi na posao možda doma ne mere poseksat u miru od staraca, dice ili mačke pa u tu svrhu koristi neki ili sve siceve u autu :tele:
Mene zanima jel netko stvarno ima tu stolicu i ako da kako je dosao do nje (princip dostave i to sve) - naravno moze i na pp!
Jel na stranici pise da dofuraju do najblizeg medjunarodnog aerodroma pa me zanima jer to ukljucuje i zg ili bar neki blizi grad od nasih susjeda?!
I mene bi to zanimalo! :saint:
ja bi jednu..:)..samo bi rekla fotelja ljudima, ko i za druge komade namještaja....
ne kužim kaj vam je bed imat golu guzu na koži, nije vam to niš strašno.
stolac je odličan, odmah sam kliknula coffee (jer nam je i kožna kutna takva ;) ) pa bi genijalno pasala. i izgleda predobro.
inače, za sve u nedoumici, čišćenje eko kože je poprilično jednostavno. preporuča se odmah nakon kupnje prebrisati vlažnom (jako iscjeđenom) krpicom pa namazati mlijekom za tijelo te ostaviti preko noći da upije. kasnije se sve moguće nepodopštine jednostavno pobrišu a svako nekoliko mjeseci ponovo premaže mlijekom za tijelo i sve super!
i pitanje - pa kaj se nitko ne seksa u dnevnom ili ne puštate goste da sjednu :P
joj, seksala sam se svugje, al od kad imam dijete nije mi bas ugodno seksat se tamo gde ce mi dijete sutra glavu stavit
ako se i poseksam na kaucu uvijek stavim nesto preko, rucnik, tetra pelenu :lol:
to sad radim i u krevetu da ne mijenjam svaki dan plahtu. eto.
nije valjda da se svaki dan seksaš ?! :/ ................. :lol:Citiraj:
meda prvotno napisa
moram pozvat frendicu ovdje :)
nego, veli mm da je pitanje kolika bi bila carina.
jel kupio netko?
A ja si odmah u glavi zamišljam scenarije kako ovo u praksi izgleda:Citiraj:
meda prvotno napisa
Evo, dragi, daj samo sekundu da si raširim ručnik pod dupetom... Evo... Sad može! Ne... Čekaj... Damn... Nije dovoljno velik! Idem po drugi!
A ako se u žaru borbe slučajno dogodi da se ručnik pomakne...
Stani! Stani! Staaaaaaaaani! Ručnik se pomaknuo i donja polovica lijevog guza mi dodiruje plahtu! Diži se da ga popravim!
Sorry, morala sam :lol:
čovječe, pa moj klinac je svugdje po stanu..Citiraj:
meda prvotno napisa
tak da ja radije očistim i sve 5, a plahtu ne moram mijenjat :)
me ne, uzasno rijetko se seksam
al se te plahte stalno moraju minjeati, jer il mi se dorian popisa, ili se baci u odjeci iz parka u krevet i zaspi :roll:
a vesa za prat ima i previse
pa necu valjda jos i zbog seksa mijenjat i prat. eto o cemu ja razmisljam kad je u pitanju seks. nije ni cudo da je svake prestupne :mrgreen:
ma nije mi cak ni do cistoce, jer nisam ja nesto cista, vise se radi psiholoskoj barijeri
cookie, pa tako nekako :lol:
al nekad sam stvarno opustena pa moze posluzit i mm-ova majica :mrgreen:
u biti se ne postavlja pitanje kako ćemo nekome objasniti namjenu te stolice... nego... šta će nam uopće takva stolica ?!?!?! :lol: :lol:
na svu sreću mi konzervativni non-co-sleeperi imamo svoje krevete, ne trebaju nam niti trosjedi, niti veš-mašine, niti lusteri.
ako je malo vise seksa cijena koju moram platit za takvu lijepu lezaljku, nema problema, podnjet cu ja tu zrtvu :saint:
:lol: :lol: :lol:
naši frendovi imaju takvu tamnu, crno-smeđu!!!
vrištim od smjeha, valjam se po podu!!!!
naravno da do sada nisam imala pojma da ta fotelja ima i neku drugu namjenu osim modernog ergonomskog komada namještaja!
ajme, ne mogu vjerovati, fakat pucam od smijeha
meni je uvijek samo bilo čudno što je sofa (tako je oni zovu) tako uska!!!
i svi smo se izležavali na toj sofi, a oni su tamo radili -uhhhhh, fuj
a jel oni znaju cemu ta fotelja sluzi? :mrgreen:
mozda su je kupili isto kao dio namjestaja, a da ne znaju za sta je :mrgreen:
meni bi bas bilo simpa da netko od mojih prijatelja ima takvu fotelju, blago im se :)
oho, mislim da znaju!!!
tek sad su mi jasni neki njihovi interni komentari - slabo je reći da mi se upalila lampica, to je prije supernova :lol:
tim bolje za njih! :)
roza, uspjela si me nasmijati danas :lol:
Ja bih definitivno okakvu stolicu, fotelju ili kako se već zove.
Izgleda suuper. 8)
Ajde, Roza, da čujemo kakav komentar smišljaš za idući posjet?
e moja Roza 8)Citiraj:
Roza prvotno napisa
sljedeći put ih samo onako usput pitaj zakaj nisu odabrali neku drugu boju :mrgreen: pa će ziher skužiti da znaš što je to.
nego, ajd ih pitaj, nakon što se odcerekate - gdje i kako su je kupili, te koliko (ako) ih je odrala carina.
jer iako je mm rekao nešto u stilu
ozbiljno me zanima.Citiraj:
meda prvotno napisa
ajme, zamišljam te kad sljedeći put dođeš do njih kako ćeš sjediti za kuhinjskim stolom :lol:Citiraj:
Roza prvotno napisa
i šta su ti rekli, za šta je? :raspa:
Nego Roza ajd ti njih pitaj gdje su je kupili!
xanax, daj pliz stavi link na ta uputstvaCitiraj:
xanax prvotno napisa
jer mm pravi namestaj!
nije kod kuce da ga pitam jel mu se svidja
ali poznajuci ga, a i mene, ovo ce biti pun pogodak! :D