Puno me žena pokušava odgovoriti od prirodnog poroda, i nažalost me fakat uzdrmaju... Pa kaj ak se fakat ponovi da se ne otvaram, kaj ak se beba ni nakon otvaranja neće htjeti spustiti dovoljno za izgon...? :/
Naime ukratko, meni bilo visoko prsnuće vodenjaka, 24h kasnije počeli trudovi (cijelo to vrijeme bila u predrađaoni), uvalili drip (druga priča zašto), od 6 ujutro do 14 ni makac od 2 prsta. U 2 predložili epduralnu. Ležala sat-dva na leđima dok je drip frcao ko blesav, otvorila se ful. Epi popustila, sat i pol krvavih trudova na potpuno nepripremljeno tijelo. :( Nalijeganje na trbuh. :( Rodila u 19.20.
Onda čitam kaj mJu piše, i zaista mi ima logike. I vjerujem da ima šanse za mene, ako se u startu izborim da mi ništa ne daju.
ja_mama, jedan dio sam poboldala da bih ti ukazala i na taj mogući ishod, kojeg sam potpuno zaboravila spomenuti ranije. Naime, kako je nakon sat i pol epi počela popuštati, dr. je rekao da će beba izaći u slijedeća dva ili dvadesetdva truda. Nažalost, desila se ova druga opcija. Bilo je to nešto što ni najgorem neprijatelju nikad ne bih poželjela. Trudovi su dolazili svaku sekundu, kaže MM da sam od tolike iscrpljenosti uspijevala zaspati između trudova, na 2-3 sekunde. :(
Treba li još argumenata PROTIV?