preporucam obavezno... :mrgreen:Citiraj:
Isabel prvotno napisa
ajat ces ko beba heheh ;)
Printable View
preporucam obavezno... :mrgreen:Citiraj:
Isabel prvotno napisa
ajat ces ko beba heheh ;)
Mi uzivamo i u trudnoci i sexu, bez ustezanja, samo nadjemo odgovarajucu pozu.
Tamo kasnije je sve teze pa se trudimo sada iskoristiti maximum.
U prosloj trudnoci negde u 8.mesecu dok smo se mazili i pripremali meni je krenulo mleko :lol: , tako da posle togo vise nismo ni pomisljali na tako nesto.
Zato uzivajte dok mozete :)
Meni je mlijeko curkalo već od 16. tjedna :roll: ali nas nije spriječavalo.... to nema veze s odnosom....Citiraj:
jeka prvotno napisa
Uživajte :dancingfever:
i u prvoj i u drugoj trudnoći sex skoro pa do kraja, jest da je postalo malo teže s trbuhom, ali sve pet bilo. jest da sam nekada bila preumorna pa bim se malo izvukla na račun trudnoće ali nismo imali nikakvih problema.
ja sam sad trudna 8tj.dr mi ništa nije rekla da li smijem ili ne. vjerojatno ne,kada je rekla strogo mirovanje zbo povećanih jajnika,iako su već puno manji nego na početku. a ja gorim od želje :oops: mislim da ću je pitat na sljedećoj kontroli. uživajte vi koje možete :P
Cure, citam sad vase price i sjecam se u prvoj trudnoci smo tako oboje uzivali (konacno opusteno uzivali, jer nam je dugo trebalo da dodjemo do trudnoce), ma nikad se nisam ljepse osjecala, a i mm je kada sam trudna nekako poseban :zaljubljen: ,njezan, pazljiv, i samo bi se mazio...
U drugoj trudnoci, opet dugo ocekivanoj , je sve krenulo isto, mislila sam da je problem samo zatrudniti,i ostalo je sve ok, a nista mi nisu ni zabranili, ali eto, bio je missed ab. i sad opet pokusavamo vec 1,5 god, i mislim kad bih sad zatrudnila da vise ne bih smjela ni pomisliti na to, i ako mi je prva trudnoce bila idealna, i porodjaj savrsen.
Da li je nekoj od vas receno da je imala probleme u trudnoci bas zbog sexa?
MOžda je i ovo glupo pitanje, ali što mislite da li trudnoći gdje je cerviks nisko smeta snošaj, fizički kontakt i sperma ili mogu smetati i same kontrakcije maternice prilikom orgazma? Da li i one mogu izazvati spotting ili minimalno krvarenje? Čini mi se nelogično, ali ne znam odgovor, a budući da nam je "pravi sex" za sada zabranjen,... postoje razni oblici sexa :D :D
pfff ja i dragi od pocetka trudnoce sve normalno radili ko da i nisam trudna da bi mi onda ginekologica kad sam bila 2 i pol mjeseca trudna rekla da je bolje ne prva 3 mjeseca jer kao da nemoze nis bit al moze boliti ili maternica ili jajnici... a mi sve to redovito, zapravo svakodnevno!!! I nikad nis..
Evo sad sam u 21. tjednu i i dalje sve normalno, iskreno meni sve bolje i bolje a odkad sam trudna sam toootalno luda i stalno napaljena!
Ja se drzim onog da treba slusati svoje tijelo i raditi ono sta ti tijelo trazi i sta ti odgovara, pa prema tome... Deriiii miškooooo kad god gdje god koliko god!! :D :D :lol:
Pozdrav cure...
Evo i mene medju one kojima je zabranjeno radi nisko smjestene posteljice...Tako da vam svima koji mozete savjetujem samo naprijed (ako vam je dok. dozvolio)...A ja sam napaljena da bi sama sebe j... :lol: :lol:
Zapitam se ponekad jesam li normalna zbog ovolike napaljenosti,pa se sjetim da sam trudna i da mozda hormoni divljaju...Ma proci ce valjda,kada mi naupadne odem i pljusnem se vodom
:lol: :D
Mozda ce te rec da sam neka ludaca ali sta cu kad mi nekad tako dodje da to nije normalno,a nisam bila ovakva prije trudnoce....
Citam gore post da je neka sanjala nesto i dozivjela orgazam...E i meni se to desilo,pa me malo prepalo da li moze bebici bit sta jer sam u 14tj...
Zato cure,koje mozete,samo uzivajte... :love:
@ Mince - ja sam po tome znala da sam trudna hehehe probudim se ujutro napaljena i ciiijeeeli dan nikako proc i nakon seksa opet i tako non stop, znala sam ja odma da nesto ne stima! :oops:
Valjda ce popustit :oops: Ma ja samo lezim...Moram lezat do 17tj.kada cu ponovo na kontrolu,pa cemo vidjeti sta dalje,ali posto mi je skroz nisko prije cu na serklas nego na sex...
Ma neka nam na kraju sve bude kako treba pa bit ce i vremena za to,ali cu pisati koliko dana me drzalo da nadoknadim :lol:
Sad na tv - u kad vidim da se ko poljubi u meni nesto zaigra :oops:
Ja imam normalne odnose pa mi je i dalje tako :oops: :oops:
????Od kud ti ovo?Nije mi jasno tko ti je to rekao ili gdje si to pročitala?Citiraj:
vanesax prvotno napisa
Ja sam se sexala u trudnoći od početka do završetka i svaki puta je mm svršio u mene, koji kondomi...A sexali smo se i više puta na dan i opet isto..
Nisam bila otvorena ni milimetra...
joj, čemu takva reakcija, to je istina. I žene koje se otvaraju ili su blago otvorene trebale bi koristit kondome. JEdnako kao što bi se one koje žele ubrzat početak trudova mogle iskušati metodom seksanja bez granica i bez kondoma :mrgreen:
Pucam od smijeha, koje su to izmišljotine.. :) svaka častCitiraj:
krumpiric prvotno napisa
otkud ti da su izmišljotine?Citiraj:
jasna_mirakul prvotno napisa
pitaj svog ginekologa idući put kad odeš na pregled
hmmm kod nas nis od kondoma i zapravo nam je oboma to jaaaako veliki uzitak! Meni ginekologica rekla da ga ne moram koristiti pa...
Ja nisam tražila jedno nego više mišljenja od svakog ginekologa, privatkika i ne znam već čega..svaki mi je rekao da se ništa ne može prouzročiti sexom bez kondoma a i tako kada ste trudni jedinstvena prilika da muškarac svršava u vas do mile volje.To ti je odgovor.A ovo od ne znam kuda ste izvadile i slažem se sa bebabeba..Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
blago mom mužu sad kad mu je pružena jedinstvena prilika da svršava u mene do mile volje...sama ne znam kako sam ostala trudna...
:D :D
Super je to sta nemas bas nikakvih ogranicenja, meni je zapravo super to sta imam trbuh jer od onda staaalno nesto izmisljamo, neke nove polozaje!
Nemoram ni rec da meni svaki polozaj odgovara hehe :D
Nije to izmišljotina pa ovaj put moram dodati - pitaj ginekologa koji nešto više zna!Citiraj:
betty blue prvotno napisa
Radi se o sastavu sperme,hormonima ili čemu već iz sperme, nisam ulazila u detalje, a koji djeluju na omekšavanje i lakše otvaranje grlića meternice pa to nije dobro za žene koje čuvaju trudnoću, a za one koje prešišaju termin je odlično.
Ja sam prešla termin, grlić tvrd i zatvoren i ginić mi u bolnici kaže - A da probate vi prirodnu metodu indukcije? A ja ležim na bolničkom odjelu, muž doma??. :shock: :?
Toliko mi je bilo stalo da tu bebu "istjeram" van da smo se MM i ja seksali (ako se to tako, tada i tom stanju može nazvati) na mračnom bolničkom stepeništu u kasne sate kad nikoga više nije bilo na tom odjelu i ginić mi je na idućem pregledu rekao -opa, vidim da ste me poslušali! (počela sam se lagano otvarati).
Nisam ni slutila da će se moj avanturizam pokazati baš na takav način i sva je sreća da mi hormoni u trudnoći rade tako da sam raspoložena uvijek, svugdje, ponovo...muž jedva čeka da prođu mjeseci povraćanja pa da krene akcija. :D
Kaže on meni- da si bar uvijek tako raspložena kao u trudnoći , a ja njemu u šali uzvratim - tvoja je sreća da nisam jer da sam sad, kad izgledam normalno i kad bi me, eventualno, i netko drugi htio, onako dobro raspoložena kao u trudnoći, moj zavjet bračne vjernosti ne bi ti vrijedio ni pišljiva boba!
:mrgreen: luda si,...
nego, radi se o prostaglandinu iz sperme, koji omekšava grlić i potpomaže otvaranje..
Totalno neistinito da se to događa. Eventualno se može žena otvoriti ali od sperme? Imam 48 godina i ne mogu vjerovati što mislite. Rodila sam 2 prekrasne kćerke carskim rezom a sa suprugom nikad nisam koristila zaštitu i ništa se nije otpuštalo. Naime moja sestra se otvorila a da nije bilo seksa tako da se neke stvari očito brkaju a inače se za sve treba pitati ginekologa jer neke žene imaju i rizične trudnoče i prijevremeno otvaranje ali ne zbog sperme. Budimo malo realniji što se toga pogleda tiče.
:shock:
Citiraj:
josipa_zupancic prvotno napisa
izvorCitiraj:
Nekoliko savjeta u slučaju prijevremenog otvaranja: skraćenja i širenja materničnog ušća:
mirovanje i pošteda od težih fizičkih poslova;
ukoliko ste zaposleni, potrebno je otvoriti bolovanje, te pobrinuti se za pomoć u redovitim kućnim poslovima;
zaboravite do kraja trudnoće na putovanja ili izlete;
uobičajeno se u ovim uvjetima zabranjuje i pretporođajna gimnastika, o tome se ponaosob posavjetujte s vašim ginekologom;
suzdržavanje od spolnih odnosa: spolni odnos prije svega prostaglandini iz sjemene tekućine mogu potaknuti nastanak trudova i time prerani porod
ja isto sa suprugom nikad nisam koristila zaštitu i nikad nisam dobila spolno prenosivu bolest od njega, ipak to ne znači da je nemoguće i da se drugim ženama to ne događa.Citiraj:
Budimo malo realniji i nemojmo se zgražati
Gle, Josipa, otvaranje sa spermom ne mora imati ama baš nikakve veze,
ni ja ne koristim kondom u trudnoći i vječno sam zatvorena ko sef, neke druge se otvaraju bezveze, neovisno o seksu. Sperma samo MOŽE utjecati, a NE MORA.
I nisu to bapske priče, hormoni imaju svoju ulogu i u tom slučaju, znanstvena istraživanja su to dokazala, a ne moja čukunbaba.
Ako hoćeš na pp ću ti reći ginića na Sv.Duhu, on zna garantirano o tome puno više i od mene i od tebe, a ako malo pročačkaš po webu vidjet ćeš da znaju i mnogi drugi, slobodno provjeri!
I kakve veze s tim ima to koliko ti imaš godina?
Ne zgražam se. MOŽE se otpustiti nigdje ne piše da se OTPUŠTA. To se odnosi na trudnice kojima je namjenjeno mirovanje i očuvanje trudnoće. Anka se nije s... te su joj morali jajnike podvezati zbog pretjeranog proširenja ali ne od seksa.Meni ginekolog nije rekao da se ne smijem jer je bilo sve u redu zato se i ide na kontrole svaka 2tjedna da vide kako se sve razvija ako se netko počinje otvarati ginić će mu savjetovati što je najbolje. Mi tu samo možemo davati svoje zaključke a žena najbolje zna što joj ginekolog preporuča tako da možemo diskutirati da li se s.. sa kondomom ili ne to je stvar izbora žene i ginekološke stavke. Ima žena koje koriste kondom i one koje ne.
Ništa samo sam spomenula. Nisam ni rekla da su babske priče nego stvar žene što će odlučiti i ja sam bila zatvorena a s.. sam se u trudnoći bez kondoma. A molim te nemoj mi spominjati bolnicu sv duh jer ću ih poslat u pm i onima koji tamo stažiraju.živi kaos i užas.Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
nismo mi tu da dajemo svoje zaključke nego postoje znanstvenici koji se bave istraživanjem na temu sastava sperme te utjecaja tog sastava na tkivo grlića maternice te kad to dobro istraže objave studiju sa zaključcima koji kažu de se u određenom postotku kod žena koje su se seksale bez zaštite pojavilo prijevremeno otvaranje. Dakle, ne kod svih žena, ali u dovoljnom postotku da se izvede zaključak da sperma, uz ostale faktore, može utjecati na prijevremeno otvaranje. Onda ginekolog pročita studiju i nekim svojim trudnicama kaže da ako se već seksaju koriste kondom, kako bi se zaštitile od rizika otvaranja.
Ako se to nije dogodilo meni ili tebi ne znači da se ne događa
Daj se ti smiri malo, vidim da se bojiš napisati seks, evo, ja ću napisati seks, seks, seks, a ne bojiš se poslati nekoga u pm. Da vidiš moje ostale postove shvatila bi da sam na Sv. Duhu doživjela i dobroga, ali i svakakve strave i šlamperaja, ali neću ih zato SVE slati na neko mjesto.Citiraj:
aaaa riknut ću :lol:Citiraj:
mogli bi ona slavna 4 elementa od Ramba Amadeusa otpjevat :mrgreen:
Vidim da se tu nekog ismijava i "provocira" pa rađe neću ništa komentirati. Znam da postoje doktori pa s njima se i savjetujem, a ne od forumašica, tu samo pročitam što se piše.ne uzimam si to k srcu.koliko sam čitala treba se držat teme a ne provokatorskih pisanja. :)
joooj ma ne ismijava se nitko, a bome ni ne provocira.Citiraj:
ti si sama rekla
pa sam objasnila da nije totalno neistitnitoCitiraj:
Totalno neistinito da se to događa.
i što je provokatorsko osim pojedinih upada koji činjenicu da sperma može utjecati na prijevremeno otvaranje smatraju glupošću? Npr.
Citiraj:
Pucam od smijeha, koje su to izmišljotine.. svaka čast
Tako je betty, a ne smijem puštati to od Ramba, a niti ono "prijatelju, prijatelju, marš u ..." jer mi je to kćer počela pjevati na moru na plaži pa je bilo ajme meni, tko će znat da je to genijalni Rambo, svi mislili da smo neki teški prostaci :oops:Citiraj:
betty blue prvotno napisa
jooj nena, baš si prostakuša, al što i očekivati od nekog tko se s ..(:mrgreen: ) po mračnim bolničkim stepeništima ( :lol: :* )Citiraj:
Molim vas lijepo da se spustite na zemlju.koliko znam bilo bi fer da se držite teme SEXA u trudnoći a ne nekog Ramba i da mogu napisati sex ako se ne varam ipak to je sve ljudski a to da se podsmjehuješ meni koja kao navosno to ne mogu napisati..(gdje si ti bila dok sam se ja sexala?očito u tatovim jajima.. :D )
Nije izmišljotina ali neću se valjda ja sexati s kondomom zato jer mi to piše na internetu ili da mi tu netko na forumu kaže.inače traži se od doktora savjet također ti i on kaže da li moraš mirovati u trudnoći ili se možeš sexati do mile volje :)
Neću ti ništa odgovarati, onaj tko na ovom forumu ima inteligencije i duha sve je skužio - i razinu, i godine, i kome kako klikeri rade- brzo, :coffee: sporo ili nikako...
To bi se moglo odnositi na tebe jer kad nekog ismijaš onda je taj netko povrijeđen ali ti to valjda ne možeš još shvatiti ili ne želiš shvatiti.eto ja sam napisala svoje pa si ostala bez teksta i sada se tu vadiš na neke godine i klikere.ja mislim da bi bilo najbolje uključiti klikere jer po tvom ponašanju i pisanju.ne želim komentirati da ne ispadnem bezobrazna.glavna tema da ja ne mogu napisati seks.velika stvar.Citiraj: