thanx!
:love:
Printable View
thanx!
:love:
Hvala!!!! :love:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Vlasnici vtech konzole, kakva vam je slika na TV-u? Pa nekako je zrnasta?
potpisujem, sva sam se raspametia na ponuđenim linkovima :)Citiraj:
bucka prvotno napisa
imaju to oni u muelleru...moja majka kupila nekom klincu za poklon...a viđala i ja...možda u nekoj slijedećoj isporuci..kontaktiraj ihCitiraj:
tanja_b prvotno napisa
koliko su vam klinci bili stari kad ste im kupili vsmile?
http://www.amazon.com/Winning-Moves-...95055&sr=1-810
mi bi ovo :)
dal netko zna kako nabaviti ili di naruciti ?
Evo, 3g i 10mj.Citiraj:
irenask prvotno napisa
Citiraj:
petarpan prvotno napisa
U međuvremenu smo se snašli - uz kombinaciju Amazona i frendice koja živi u Beču, puzzle-planeti su stigli do nas i čekaju na red :)
nakraju smo kupili Rory pistu, želio si je pistu a ova mi se činila dosta kompaktna, odustali smo na blagajni od vtech vsmile konzole s Dorom a poslije su nam prišapnuli da to ipak nije za trogodišnjake, to ćemo za idući Božić
zar stvarno nema za kupiti u hr? ja sam puno ti puzzle kugla kupila kod nas (land of magic, mercator, muller). imam globus, stari glodus i još neku kuglu ali ne znam više koju...Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
a planeti su mi super :love:
možda se mogu naručiti? koliko koštaju?
Ma globusa sam i ja viđala po našim dućanima, ali nama ne treba globus, nego svih 9 planeta, kužiš ;)
Nigdje drugdje nisam vidjela ništa slično.
Ovi Ravensburgerovi na amazonu koštaju 30 eura.
Ja bih definitivno preporučila SVE Vtech igračke. Moji imaju konzolu s jako puno igrica, mirofonom i dodatno sam i kupila pripadajuću tipkovnicu, te Art studio koji se priključe na konzolu i imaju svoju igricu, pa dijete uči sve i svašta. Također imam fotiće od Vtecha te voki-tokije. To su mi do sada najisplativije igračke.
Ako netko slučajno bude prodavao prijenosne (Pocket) Vtech konzole neka mi se javi.