drzim fige tebi i svima nama sto cekamo :cekam: :unsure:
Printable View
drzim fige tebi i svima nama sto cekamo :cekam: :unsure:
Dobili smo pozzzzziv za razgovor!Termin nam je tek zakazan za 24.02. Eto toliko za sad!
super sretno javi kako je bilo :* od :love:
Sretno!!!!!!!
ja sam veteranka koja ima svog malog :saint: samo da vas ohrabrim kod nas je sve prošlo relativno brzo četiri mjeseca od podnošenja zahtjeva. Isto sam bila jako nestrpljiva, ushičena, užasnuta i sve ono što ide uz to ali nemorate biti sve to skupa ionako ide sve kako treba i kada treba :love:
:dancingfever: :D :dancingfever:
Sutra idemo na razgovor....moram priznati da me malo copila trema brrrrrrr!!!!!
Sretno draga !
Javi kako je proslo. :heart:
ej,bas mislim na tebe ovaj vikend.jesi se pripremila?samo opusteno i popi jacu kavu da te dobro razbudi :coffee: :lol: nije strasno vidit ces,jos idete skupa :) kad vam je razgovor?javi obavezno kako je proslo,drzim vam fige i mislit cu na vas sutra :* :love:
Popit cu ja jednu "ljutu" ;-)!Sutra u 9 h!
Sretno :love:
Lipa moja, sutra u 9 !
Mozes ti to !
Anemone, sretno :)!
Sretno sutra!!!!!! :* :love:
Anemone sretno možeš ti to :*
Sretno! :love:
Evo da se javim!Sve je proslo u najboljem redu, vodili smo jedan ugodan razgovor sa socijalnom radnicom, jedna jako topla i pristupacna osoba, .Rekla je da bi trebali dobiti misljenje za 1-2 mjeseca i da tad krenemo sa slanjem zamolbi. Sad vidim da sam uzalud skoro cijelu noc spavala na iglama , za razliku od MM koji je vec u 23h hrka :lol: Za tjedan dana imamo razgovor kod psihologa. Tako sam sretna sto je to krenulo. :D
Odlično :)!
super,rekla sam ti ja da ce sve proc dobro :D .moj je isto tako zaspa a ujutro je otisa ko da ide na kavu s prijateljem!muski to sve drgacije dozivljavaju :P .ma kako bilo glavno da ste krenuli :D :klap:
Anemone vidiš da nije bilo razloga za brigu baš mi je drago da je sve prošlo OK .
Sretna sam zbog vas vvvvvveeeeelllllliiikkkkkaaaaaaaa :*
super da je sve lijepo prošlo!
:love:
:love:
:heart: :heart: :heart:
javi kad zavrsite kako je bilo,drzim fige :mrgreen: ;)
Danas smo obavili razgovor sa psihologom i rijesavali testove licnosti.Joj kad vidim oko cega sam dramila sad mi je smijesno, pa to su sasvim ugodni razgovori, samo nam je falila kavica :-)!Pricali smo o nasim obiteljima,reakciji okoline na posvajanje,,ma svacega smo se dotakli,,,,,,,, interesirala se za moje odrastanje u veelikoj obitelji i odala je priznanje mojim roditeljima, naravno da sam bila ponosna :mrgreen: , moja obitelj je moje najvece bogatstvo. Nadam se da cemo proc i na testovima ;) . U posjet nam dolaze 20.03. Eto drage moje, sritni smo, ucini smo jos jedan korak naprijed.
:D :sing: :dancingfever: :D :dancingfever: :sing: :D :dancingfever: :sing: :D :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :D :sing: :dancingfever:
Ma naravno da ćete proći na testovima!!! Sretno! :love:
I kod vas fino napreduje. :)
:love: drago mi je da je sve prošlo ugodno!
Sretno na testovima!
:D :D :D
:heart: :D
Bas mi je drago :love:
:D
Jeee :D
jel se pripremas za petak? ;)
Nisam još krenila sa generalkom, sutra cu :mrgreen:
e ja već napravila generalku...
a još mi se nisu ni najavile :lol:
ma kuća je tip-top ;)
a kad se najave,samo još uglancam porculan za pit kavu :lol:
budi 8)
kad su došli kod nas, malo me hvatala trema,ali na kraju skužiš da nije bilo potrebno opterećivati se toliko oko toga.
valjda vam sada još ostaje pisanje molbi........... :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:... :heart: