Skidam kapu Angelina! !:heart:Citiraj:
Angelina_2 prvotno napisa
Printable View
Skidam kapu Angelina! !:heart:Citiraj:
Angelina_2 prvotno napisa
Cure su već napisale njegovo tumačenje.... i komentare.Citiraj:
Felix prvotno napisa
Ja sam iz njegove prezentacije iščitala da im je draže zabraniti pijuckanje i unos hrane a unos potrebne energije za porod onda nadoknađivati infuzijom.... :P A kad je igla u ruci (preventivno!) i boca na stalku - lako se uvali drip :x
Joj, uzas! Ja sam vec odlucila da cemo predavanje za dva tjedna (kad bude opet isti tip) po svoj prilici preskociti.Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
pametnom dostaCitiraj:
Spider Pig prvotno napisa
rizik 7/10 000 000 poroda ... pa veći je rizik prijeći cestu
ja sam pila Isosport
piće koje brzo vraća iscrpljenom organizmu elektrolite i ostalo, jer je izotoničan pa se brzo apsorbira
isosport je stvarno prava stvar! i ja ga pila
a o dr. Kolenku :/ ću pisat kasnije kad bude više vremena
Midori,
rekla bih nema potrebe preskakat predavanje. Samo treba biti dovoljno svjestan da ti pokušava prodati svoje viđenje poroda i sve ok. Ipak je on doc. :mrgreen: Ja ne propuštam!
Potpisujem, meni je ovo treći porod i ne vjerujem da ću od njih čuti šta novo, ali svejedno idem :) Njegovo sljedeće predavanje je o komplikacijama na porodu, a to svakako želim čuti ;)Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Kad biste trebale izabrati jednu stvar koju vas je doticni doktor naucio, sto biste rekle?
Pa, ja sam štreberica i sve što je on govorio sam već prije znala, pročitala ili imala barem nekakvu informaciju. Ali nikad na jednom mjestu.
Zašto sam ipak uvjerena da je predavanje bilo korisno i edukativno - zato što je moj ljubljeni pozorno slušao i nakon predavanja mi postavio sto tri pitanja ... i tražio pojašnjenja.. a tečaj je namjenjen i našim boljim polovicama! :love:
Kako to da dr. Kolenko drži dva predavanja? Zar nije za svako predavanje drugi predavač? Mislim, tako je barem bilo kad smo mi išli na tečaj tj. u lipnju ove godine. :unsure:
hmm...nije..i nama je dva put bio dr. Jukic...prvi i treci put
Dr.Kolenko je na početku predavanja rekao da im je sistem održavanja tečaja takav. Imaju 4 doktora i svaki mjesec jedan od njih drži ta dva predavanja. Ako su bili različiti doktori za jedan tečaj, znači da su se mijenjali zbog njihovog privatnog razloga ;)
Zna li netko tko drži predavanja u 12.mj?Citiraj:
SunčicaVŽ prvotno napisa
nije zbog toga. do nedavno je bio sasvim drugaciji raspored, prije je cak bilo 6 predavanja. to mijenjaju kako bi prilagodili i (valjda) poboljsali organizaciju. ali ako sad kazu da svaki put drzi isti onda je to novi raspored kojeg se drze. nadam se samo da ce vam i primalja Erika biti na kojem predavanju jer je njeno predavanje nesto sto se ne propustaCitiraj:
SunčicaVŽ prvotno napisa
Primalja Erika je sutra :D Jedva čekam njeno predavanje.
Idući put je opet dr.Kolenko s predavanjem o komplikacijama na porodu - tu me zanima kako oni u Vž u bolnici reagiraju na određene slučajeve.
Zadnje predavanje opet praktično - drži ga jedna sestra s neonatološkog odjela :)
uZIVAJTE NA PREDAVANJE PRIMALJE eRIKE! :)
moze ukratko opis puta iz zagreba do varazdinske bolnice? kako na ulazu u varazdin? na koji ulaz uci u bolnicu? kako je s parkingom?
Kad siđeš s autoputa, slijedi oznaku za Varaždin i dalje za centar!
Prolaziš pored stadiona, prelaziš tračnice vlaka, zatim na prvom križanju lijevo do rotora i onda desno. Produži ravno cca kilometar i mislim na drugom križanju lijevo... Mi smo pitali i došli bez proiblema...
poslala mail..moze i ovako kako iva_luca kaze. parking pred bolnicom desno od kolnog ulaza z kompleks - placa se 4kn/h ili uci u kompleks i sparkirati se ispred ginekologije ;)
fala cure! :)
I curke jeste bile jučer?
Bilo je prekrasno :D Primalja Erika je :heart: :heart: :heart:
Kad bi nam barem ona bila na porodu :)
mi smo bile. i bilo je jos zagrepcana, koliko sam primijetila.
stolcic je vrlo vrlo ugodan :)
i rekla je da se slobodno smije piti voda (naravno).
feliks, si ti ona plavuša asimetrično ošišane kose s malim stomačićem?
Bilo je, bilo ;)Citiraj:
Felix prvotno napisa
Felix!!! Pa još donedavno smo pričale o novoj bebici! :D Nisam znala. Čestitam!Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Bubica - uspjeli ste otići! bravo za TM 8) daj reci dojmove (možeš i na pp hehe)
ne ne ne sorry 8)
plavusa je prijateljica, a druga plavusa kratko osisana (bez stomacica) sam bila ja ;)
a koje ste bile vi?
smedjokosa u ljubicastoj majici?
Ovo bi mogla biti ja, majica je rozo ljubičasta, poludigutna kosa, trbuh kao da mi je sutra termin a ne u 2.mjesecu :oops:Citiraj:
Felix prvotno napisa
Mala- bilo sve super kako sam i očekivala, ali mi još ostaju sumnje da li ću znat procjeniti kad krenuti a da ne bude prerano/prekasno, obzirom da nam je i jučer trebalo dosta vremena za doći gore..
Bolje reći ja sam vam ona što je suze ronila dok se pričalo o čuvanju međice i za vrijeme gledanja filma..
:lol:Citiraj:
Felix prvotno napisa
znači lažna uzbuna!
dobro da znam...
:lol:
bubice, a jos da se sjetila na vrijeme ukljuciti zvucnike... ;) (mislila sam si da je to, al mi je bilo neugodno reci)
Ajme meni, ti si stvarno proživila horo prvi put..Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
Kaj se tiče stizanja na vrijeme... ma to je i mene naviše mučilo, ali bitno je da su prvi dojmovi pozitivni. Sad barem imate o čemu razmišljati do drugog utorka :) U međuvreenu ćemo se možda i vidjeti pa da ti uživo ispričam svoje dojmove :love:
I ja sam odmah pomislila da treba uključit zvučnike, al sve mislim bolje se ne zamjerat 8) pa ništa ne govorit.Citiraj:
Felix prvotno napisa
:mrgreen: Plavuša s također asimetričnom frizurom, u cenoj tuniki na cvjetiće a isprobavala sam stolčić prije prijateljice! I pričala sa sestrom Erikom dok ste vi strpljivo čekali.... :oops:Citiraj:
Felix prvotno napisa
ona sto je pitala za maticne stanice?
bas sam si mislila da si isto jedna od forumasica. :)
Zna li netko odgovor na ovo gore? Ako je dr Jukić onda bih kombinirala tečaj u 12 mj..Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
Ta sam! I o konzumaciji hrane i vode za vrijeme poroda! Ovdje se svašta nauči :love:
Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali nešto sam načula da dr. Jukić više neće držati predavanja. Neka me netko ispravi ako sam u krivu. :unsure:Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
Pozdrav!
Trebam roditi 11.3.2009. i htjela bih u Vž, iako sam iz Vinkovaca...Imam svekrvu i muževu obitelj u Zg, pa planiram biti kod njih....
Ima li vas još koje ste oko mog termina a planirate ići u Vž? :) :)
Mala-Ja sam o tome puno mislila jer sam prvi puta trudnica: Pa imam dvije sugestije: Sta mislis o tome da ti dodje doula dok odradjujes trudove doma? Ona ce ti moci pomoci odrediti vrijeme, jelda? A ako si mozete priustiti i da si bukirate hotel, navodno ima neki odmah kraj bolnice, i da doula bude tamo s vama, nemas straha da ces doci prerano/prekasno. :)Citiraj:
... ali mi još ostaju sumnje da li ću znat procjeniti kad krenuti a da ne bude prerano/prekasno, obzirom da nam je i jučer trebalo dosta vremena za doći gore..