očajna sam, molim hitno pomoć ako netko čita ovog časa
cure, molim pomagajte. beba stara dva mjeseca, ja već neko vrijeme pod stresom zbog obiteljskih problema, danas eskaliralo, plačem cijeli dan... imam feeling da stvarno nemam mlijeka, pelene nekako polumokre, uopće nemam osjećaj da prilikom sisanja dolazi do reflexa otuštanja mlijeka...
nakon zadnjeg dojenja sam se probala izdojiti, na jedvite jade 10 ml, a možda ni toliko... dojke PRAZNE, ko spužva...
inače sam do sad dojila bez problema, ovo mi je drugo dijete, prvo dojeno do 16 mjeseca...
očajna sam i koliko god razmišljam da moram prestati razmišljati o tome, ne polazi za rukom...
danas popila valjda 2 l tekućine, jer od jutra osjećam da je nekako čudno, ali ništa se ne zbiva...
ŠTO DA RADIM????
Re: očajna sam, molim hitno pomoć ako netko čita ovog časa
Citiraj:
melani prvotno napisa
cure, molim pomagajte. beba stara dva mjeseca, ja već neko vrijeme pod stresom zbog obiteljskih problema, danas eskaliralo, plačem cijeli dan... imam feeling da stvarno nemam mlijeka, pelene nekako polumokre, uopće nemam osjećaj da prilikom sisanja dolazi do reflexa otuštanja mlijeka...
nakon zadnjeg dojenja sam se probala izdojiti, na jedvite jade 10 ml, a možda ni toliko... dojke PRAZNE, ko spužva...
inače sam do sad dojila bez problema, ovo mi je drugo dijete, prvo dojeno do 16 mjeseca...
očajna sam i koliko god razmišljam da moram prestati razmišljati o tome, ne polazi za rukom...
danas popila valjda 2 l tekućine, jer od jutra osjećam da je nekako čudno, ali ništa se ne zbiva...
ŠTO DA RADIM????
prvo, smiri se, sve je ok.
možeš se javiti na sos telefon za dojenje!
nakon 2 mj je normalno da se dojke smekšaju. Moje su sada isto kao spužva, konstantno :( ali mlijeka nikad nije falilo.
Da li dijete siše? Nisi napisala da plače ili pušta cicu.
Koliko polumokrih pelena promjeniš? Oko 8 polumokrih pelena je dovoljno, kako ja čitam na forumu. Ne moraju biti pune puncate :)
Izdajanje nakon podoja nije mjerodavno. Dijete siše jače od izdajalice. Ako si dojila, nakon toga se još izdajala, znači da imaš mlijeka, i više nego što dijete posiše!
Toliko od mene, dok se jave stručne savjetnice.