IRENA456 :D :D Narast će ona!
Printable View
IRENA456 :D :D Narast će ona!
Tuga, očaj koji potiskujem, samoća...od toga-visok tlak, tahikardija i nervoza - u banani sam kao u država kako bu prijemijer rekao, stoga....Bože pomozi!!
Želimo bebu, ne padaj u očaj. Polako, mlada si, bit će. A čuj sad mene ko da imam 120 godina :lol: . Uglavnom razumiješ me. Sve smo u istom očaju ali nadamo se i isplatit će se već do idućeg Božića.
Draga moja....nismo mi jedine sa problemom na svijetu, u ovoj drzavi, u svom gradu, pa i u svom kvartu. Nije naš problem najveći problem na svijetu. Ima jako, jaaaaako većih problema u životu. Pogledaj samo jedne vjesti mjesečno na TV-u.
Veselite se blagdanima, neka su vaše obitelji premale, kao i moja. Tek ja i MM. Mogu biti sretna sto je MM baš moj, i što imam njega.
Naš problem je tek kapljica u moru problema u životima drugih ljudi.
:heart: :heart: :heart: samo hrabro i pametno i uživajte u blagdanima sa svojom (malom) obitelji. Zaslužile ste.
Hoću li vas bar malo utješiti ako vam kažem da je i nama nakon takvih tužnih i suznih blagdana stiglo vrijeme kad razmišljamo kud ćemo s borom i jaslicama da ih naša malena srećica ne može dohvatiti...
;) A i tri nove, skroz male mace imamo tako da nas je baš puuuuno!
Vjerujte, koliko vam je sad teško toliko će vam uskoro, možda već dogodine, biti prelijepo kad budete kitili kuće i pekli kolače s trbuščićima ili s malim bebicama u krilu :heart:
Ja ću ovoga Božića moliti za sve vas, da vam Bog podari maleno djetešce i ispuni vam srca majčinskom ljubavlju! Od srca vam želim uspjeh, a do tada glave gore, molite i VJERUJTE! :love: :heart:
U potpunosti se slažem!Citiraj:
Anđela77 prvotno napisa
19. 11 idem kod Velečasnog Sudca i pomolit ću se za sve one koje imaju ovakvih problema.Cure držite se [/img][/list]
šta mi bi da sam došla na ovu stranicu i evo pala u oćaj,suza suzu goni.Cure moje niste same ima nas malo više koji doćekivamo Božičme blagdane sa suzama u oćima,pa tako i ja i moj suprug već dugih 12 godina.Nakon što sam cvrsto odlućila da više ne idem na ivf i nakon što sam već par dana na ovom forumu žene moje meni se nenormalna želja ponovo vratrila.Sad sam tolko ushićena da bi već sutra pojurila na postupak.zato glavu gore i idemo u nove pobjede.Puno pusica a i isto tolpko bebica želim svima nama trudilicama. :D P.S.IRENA LUUUUDDDIIILLLOOOO BIT ĆE TO SVE SUPER :heart:
Ne odustajte od Božića drage moje jer život treba živjeti SADA, nemojte u starosti žaliti za propuštenim... Božić je obiteljski blagdan, pa se posvetite onima koji su vam blizu , to je vjerski blagdan stoga molite se, tražite - i bit će vam dano ... Pjevajte božićne pjesme jer će vam otjerati ružne misli. Okitite jelku, jer svakoj od vas želim pod nju staviti paketić a njemu iskrene želje i puno ~~~~~ za vaše anđelčiće koji vas sigurno čekaju ....
Sretan Božić svima !
:heart: :heart: :heart:
Sad si me baš potaknula na razmišljanje... pogledam li unatrag ovih par godina, vidim puno suza, puno grča, puno dana koji su se vrtjeli samo u mislima o onome što mi je sljedeće za raditi na ovom putu... ne želim da jednoga dana, prisjećajući se ovih godina našeg braka, pamtim uglavnom takve stvari. I mislim si, budemo li sretni dok ćemo jesti svoje kolačiće u svom toplom domu i budemo li sretni dok ćemo obilaziti božićne štandove i pijuckati kuhano vino i sretni dok ćemo plesati (možda u Tvornici?) u novogodišnjoj noći i poželimo li si s osmijehom da nam dođe naša beba... možda će nam se takvima veselima brže odlučiti doći... možda je to i neće požuriti, ali, barem nam ovo sivo doba godine neće biti tako ružno sivo... :)Citiraj:
curka prvotno napisa
ma cure moje,ja uživam u svakom danu i veselim se svemu što imam i jako sam sretna osoba,svaki dan,mjesec,godinu iskoristim maksimalno,ali postoji ona praznina,onaj dio mene koji mi fali i koliko god bila sretna ta misao-želja ,samo proleti mojim mislima i ja se ukomiram.Znači nije stvar da ne cijenimo i ne uživamo u onome što imamo već je to neka veca sila koja nam jednostavno ne da da se opustimo do kraja,to je nemoguće u okruženju u kojem živimo.
vec duze godin a za dane Bozica san tuzna itugujem sto je jednom sasvojim djetetom ne kitim bor idem u crkvu radaim snjegovice...i svaku se godinu nadam da mi je to posljednja...no nada me uvjek prevari i ostavi gorak trag.........ni svecui nisu kaj su nekad bili...neznam do kad ovaj gore misli tak!!!???? :cry: :( :cry:
Mojoj maloj obitelji (člana 2) ovo je 4. Božić. Ako ništa drugo majstorica sam što se pečenja kolače tiče. I cure moje, ja ću nastaviti s kolačima, kićenjem kuće, izlizati ću sve božićne CDove, ako padne snijeg napraviti ću najvećeg snjegovića u ulici, ići ćemo na sanjkanje MM i ja......
A naša će beba stići, uskoro.
Biene imaš pp
Nama je prvi neuspješni došao baš 2004 na Božič a sada mi jedna mala neda mira ,stalno lupa po tipkovnici ,krade miša ,baca dudu a evo uzela je i bebi mob pa kao priča.
Zato nedaj te se :heart: :D :heart: :D
:love:Citiraj:
Robert prvotno napisa
Evo,meni danas negativna beta,ali ne dam se...neću biti tužna,peći ću kolače,kititi bor,pjevati božične pjesme i razmišljati da moram uživati u božiću sa sm,posvetiti jedno drugome što više vremena,jer drugi božić će nas biti troje...imat ćemo malog bebača i božić će biti savršen,nećemo imati više toliko vremena za sebe,ali ipak....bit će savršeno.... :saint: će biti sa nama.
Bravo. To je duh. I nas će biti troje idući Božić. Svatko od nas će imati jednog člana više. :? :? :)
Malo listam postove,i ne znam više tko je napisao da dok "ČITA,USPUT I PLAČE,A MUŽ ZBUNJENO GLEDA"...
Situacija je slična i u mojoj kući..
I nisam mogla ne pomisliti kako divne osobe imamo kraj sebe,prolaze isto što i mi,a opet imaju tonu živaca i suosjećanja..
Nova sam na ovom pdf-u,i vrlo rado čitam sve vaše tuge i radosti,svi vaši pokušaji i uspjesi..
I SVEJEDNO,BIT ĆE OVO LIJEPI BLAGDANI,JER IMAMO JEDNI DRUGE! :*
ja sam napisala jednom ali neznam na koju temu vise a vjerujem da ima tu čestih primjera.ja uglavnom plačem na sretne zavrsetke
Ja sam to napisala. Mislim da svi muževi tako reagiraju. Koliko god se trude razumjeti i biti nam podrška i koliko god da je i njima teško zbog svega kroz šta prolazimo mislim da ipak ne razumiju sve u potpunosti kako nam je. Mislim da se mi ovdje sve razumijemo potpuno. :* :*
DOBRO JE ŠTO SE TRUDE..NARAVNO DA SAMO MI ZNAMO KAKO NAM JE..
...I JOŠ ZBUNJEN I U ČUDU GLEDA JESAM LI NA KAKVIM DROGAMA,PA DA SAM SVAKO VEČE PRED RAČUNALOM I POSTAM,ČITAM... :lol: :mrgreen:
eto otpuno isto je kod mene. I sad me gleda sav u čudu :lol:
DA TULIM NAD KOMPO I DODE M IPOALI MI PUSU U CELO I VIDI DA JA PLACEM I PRAZIN POGLEDI......... :/
Vikki vidim da je tvoja B bila 8,1 očeš li mi molim te objasnit šta se dogodilo i kakva je to B jer su jedinice svugdi razlićite