:D :heart:
Printable View
:D :heart:
čestitam od srca :heart:
Cestitam od :heart: .
Tko vam vodi trudnocu u Bgd?
:D :D ČESTITAM
Srećno!
cccccccccesttitammmmmmmmmmmmmmm :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Čestitam! :D
cestitke :D
CESTITAM!!! :D :D
Gde ste radili postupak??
Mb??
CESTITAM!!!! :D :D :D
Čestitam! :D
CESTITAM!!! :D
Evo nove informacije. Jutros radjena beta i rezultat je 4463. ET je radjen 19.11 a punkcija 16.11
Culi smo se sa dr Tanjom koja ce nadgledati dalji tok trudnoce. Uh kako mi ova rec nekako cudno zvuci. Iskreno, plasio sam se da nikada necemo ni stici u ovu fazu.
Sutra ujutru se ide na prvi ultra zvuk i kontrolu.
Prateci malo price sa foruma, shvatio sam da smo u stvari tek na pocetku puta i da se nazalost dosta trudnoca prekine pre vremena.
Kakve su sanse da izguramo do kraja iz prve?
I jos jedno pitanje. Koliko smo u stvari trudni po medicinskom racunanju?
Hvala od muza neznalice
Čestitam i predlažem da se sada prestanete brinuti i počnete uživati. Tih 9 mjeseci zaista proleti i poslije će vam biti žao ako vam prođu u brizi i strahovima. Uostalom, što bude bit će, a vi ste već postizanjem trudnoće daleko dogurali i zato, uživajte, mazite bušu, pričajte sa svojim malim zlatom i jednostavno - uživajte (ne zove se to uzalud blaženo stanje :) ).
Što se računanja tiče, trudnoća se računa od prvog dana zadnje menstruacije, dakle tada počinje prvi tjedan (npr. 6+3 znači 6 tjedana i 3 dana). Ali to ćete već sve naučiti. Želim vam ugodnu i mirnu trudnoću i najslađi mali zamotuljak :love:
Informacije novoopečenom tati:
1) kakve su šanse ne zna nitko, jedino što možete učiniti je maziti svoju mrvicu(e) i nadati se najboljem, kao što činimo i svi mi...
2) Trudnoća traje 40. tjedana ili 280 dana. Uobičajeno je da se trajanje trudnoće računa od 1. dana zadnje menstruacije. Kod začeća prirodnim putem teško se određuje kad je točno bila ovulacija. E, sad, obzirom da je u pitanju IVF, točno se zna dan oplodnje.
Dan punkcije računaj kao dan ovulacije, i bez obzira koji je to stvarno bio dan ciklusa, računaj da je bio 14. Na taj način dobit ćeš vjerojatno korigirani 1. dan ciklusa, i onda taj dan računaj kao početak trudnoće. Ukucaj dakle sračunati 1. dc u bilo koji pregnancy calculator i to je to!
Nadam se da nisam previše zakomplicirala. Pozdrav i držim palčeve!
Superman, pisale smo zajedno. Dakle, maženje buše je obavezno :)
Sutra idemo na predgled pa je danas po uputama dr radjen jos jedan beta test i analiza kompletne krvne slike i biohemije.
Beta je danas 41558
Biohemijske analize (glukoza, urea, kreatinin, mokracna kiselina i holesterol) su u granicama referentnih vrednosti ali je blago povecana vrednost leukocita 11,0 (ref. vrednost 4,0-10,0)
Da li je taj nivo leukocita nesto sto moze da zabrinjava ili ne
Pozdrav
Ništa ne brini, leukociti u trudnoći mogu biti blago povišeni, tolerira se vrijednost do 12,0! ;)
Srecno sutra!!!
Beta je odlicna,bice sve ok!!!
Leukociti su poviseni u trudnoci,to je sasvim normalno...
NAVIJAM ZA BLIZANCE!! :D
super za dobre nalaze :D
neka i dalje sve bude kako treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno i da trudnoća protekne školski!~~~~~~~~~~~~
Čestitam i sretno :D
Sretno za dalje :D
Bgd, čestitam i sretno!!! :D :heart:
Cestitaaaam!!!Srecno u trudnoci :heart:
:heart: :heart: Sretno!
Lepe vesti sa pregleda
Videli smo kuglicu kako pulsira. Trenutno je velicine 1,3mm (na poslednjem pregledu pre 10 dana bilo je 0,7mm) i dr kaze da se dobro razvija i da je cak za 0,1mm naprednija nego sto je uobicajeno za ovaj period. Danas je tacno 7 nedelja trudnoce sto se poklapa sa izgledom ploda i vrednostima bete. Zaboravio sam reci prosli put da se drugi embrion verovatno nije ni nastavio razvijati pa ga je organizam apsorbovao s ozirom da ga ni na proslom UZ pre 10 dana nije bilo.
Sledeci pregled 8. januara
Svima puno srece u predstojecoj godini i da Vam se svima ispuni najveca zelja :D
Super za dobre vijesti!!! :D :heart:
:D :heart: :D
:D :D :D
Bgd bravo za mrvicu. Moja mrvica je prošli ponedjeljak 15.12. bila 1,34 mm pa mi je doktorica smanjila trudnoću na 5+4 a po ZM je 6+3 (po njoj je mrvica bila premalena za 6+3) a sad čitam da je vaša 1,3 i da je to ok za 7 tjedana.
Ma glavno da je sve OK :D
:D :D :D
ma bravo!!! :D :D pozdrav dragoj! :heart:
:dancingfever: Bravo Bgd! Sretno do kraja!
Bgd odlične vijesti od tebe, ČESTITAM na kuglici :zaljubljen: ... :D
baš lijepo juhuuu :D
:D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tako nastavi
:D :heart: čestitke na malom srčeku
Cestitam :D :D :D :D :D
Zelim Vam svu srecu Belgrade. :heart:
Čestitam od :heart: :heart:
Bravo :D :D :D :D :D :D