Evo, pokrenulo se. :)
Printable View
Evo, pokrenulo se. :)
:D
:D
sima i ja sam se najvise brinula kako ce tata reagirati, al super je to prihvatio.Citiraj:
sima prvotno napisa
Sretno :heart:
:D :D : :sing: :sing: :sing: :D :D :D :heart: samo tako naprid :)
hvala svima :* :* :*
Bit će, bit će ne brinite samo hrabro do svog :saint:
:D :D :D :D :D :D :D :D bravo draga za termin. Od :heart: vam želim da jedno malo stvorenje što prije uđe u vaš dom. :* :*
:)
Sretno Sima :D
hvala svima puno je lakse kad uz obitelj i prijatelje i na forumu imas ljude kojima je stalo.puno mi znaci svako vase javljanje ;) :* :*
Sretno na razgovoru, javi kako je proslo! :love:
Pozdrav i pusa svim početnicima samo hrabro i ništa ne boli :D
evo mene.jutro cilo provela u centru.prvo razgovor sa socijalnom radnicom pa test i na kraju razgovor s psihologicom.sve je proslo super,izresetalo me pitanjima ali uglavnom sve je proslo za 5.i sad ono najbolje ja sam gotova,sutra MM i onda dolaze kod nas i kazu mi da mogu pocet slati molbe centrima :D :D :D ne mogu vam opisati kako se sada osijecam,prvo sam umorna ali uz sav taj umor toliko sretna da to ne mogu rijecima to opisati. :sing: :dancingfever: :D :sing: :dancingfever: :klap: :joggler: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :klap: :mrgreen: :D :mrgreen: ej anemonice javim ti se sutra pa ti sve ispricam,sad sam jos pod dojmom svega a i dok MM sve ispricam .... :*
Sretno :D !
krasno, želim vam sreću što prije!!! :*
:D :love: :*
Juhuuu! Super su vas organizirali!!! :heart:
sima sretno :love:
Sretno, sretno, sretno puno uspjeha :D :D :D
evo jutros i MM odradio svoje u centru :) .kod njega je to brze islo i ja se iznenadila kad me zvao da je gotov,a kao da su mu rekli da vise nas zane ispituju i tako mi sada cekamo da nas dodju posjetiti :D .nadam se da bi mogle doc kroz drugi tjedan.e ako bi mi koja forumasica ispricala kako izgleda taj posjet kuci bila bi jako zahvalna moze ovako a moze i na pp. :naklon:
a drage moje,ovdje na forumu zadnje vrijeme toliko djece i srece,nemam rijeci samo tako da se i nastavi!evo ja i MM smo sve obavili i cekamo posjet a ovaj vikend smo imali akciju generalnog ciscenja kuce :lol: a bome jos ne dolazim sebi koliko sam se umorila :P ali opet dobro sad mi se kuca sjaji,a i brzo mi ide rodjendan pa cu imat manje posla tada :lol: :mrgreen:
Sretno draga moja. :* :love:
Sretno sima :love:
ja opet cekam,ovaj put posjet :cekam: :coffee: :cekam: :coffee:
evo cure da se javim,javila bi se i prije ali nisam stala cijeli dan :lol: .jutros smo dobili poziv i sutra nam dolaze u posjet :D :D .napokon i nakon toga krecemo u slanje zamolbi.sada sam toliko sretna da ne znam kako da to napisem,srce mi tuce jer znam da smo svakim korakom sve blize nasem :saint:
sima, jel kuca blista kao nikada do sad? :lol:
E kako smo sve prosle tu istu fazu. Pospremamo 3 dana ko lude, a na kraju ni ne obidju bas sve.
Sretno !
sima~~~~~~~~~~~~~~ iz sveg :heart: da male dječje nožice ubrzo trčkaraju kroz vaš dom. :* :love:
da blista,od do je cista :lol: ,mi smo vec prosli tjedan poceli neke djelove cistit(ono sto ne cistimo cesto :/ ) a ja evo nisam stala cijeli dan,a jos sam i kolac pravila :mrgreen: mislim da cu zakomit kad legnem :lol: ali nista nije tesko sve za jednu malu srecicu :oops:
Ma super, jos to odradite i onda zapocinje bitka! Nama je nasa socijalna radnica rekla da ne pripremamo kolace i cudesa,da je ona samo za kavu i sok :mrgreen: !Nek vam druzenje bude ugodno!
evo gotov je i posjet :D ,popile su kavu i pojele kolac,svidio im se vrt i blizina mora.sve je proslo ok. :klap: .rekle su mi da cu dobit misljenje sljedeci tjedan i da mogu slati molbe.eto prvi dio smo uspjesno i brzo obavili,ali sada tek dolazi cekanje i borba... :roll: nadam se da ce nam se zvijezdice poklopiti i da cemo brzo dobiti naseg bebaca :saint: :heart:
Bravo za vas. Taj dio ste stavili iza sebe. Gori glavu i u nove pobjede!
Odlično!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
:D :D :D :D :D :D
Od :heart: vam želim da vrijeme čekanja bude što kraće, da ubrzo stigne djetešce. :* :love:
hvala svima na podrsci,a sad idemo dalje :*
Bravo :D :D
Jedan kamen manje na srcu :love:
:love: želim vam sreću!
:)!
:heart: :saint: