Isa je za PETICU. Bas ce biti frajer, vrtice glave po Sarajevu. (white_musk imas guestbook poruku) :love:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Printable View
Isa je za PETICU. Bas ce biti frajer, vrtice glave po Sarajevu. (white_musk imas guestbook poruku) :love:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Jedno jutro Roko pije mlijeko i odjednom se sjeti i kaže mama daj vode. Ja se pravim da ne čujem jer kaj će mu mlijeko i voda odjednom, on ponovi daj vode, ja ništa a on meni:
Kad reko vode, onda vode
Prekjuče se mi vratili s kupanja, i dok sam ja raspremala stvari MM se presvlačio u sobi kad odjedanput vriska Mammaaa tajo ima zmiju.
Ma kakvu zmiju , (nisam ga odmah skužila) a on prljavu (smeđu) velikuu :lol:
Kad sam mu rekla da tu zmiju ima i on , da je to pimpač , samo je odgovorio Moja je lijepša nema kosu i nije prljava (smeđa) MM je samo nešto procjedio kroz zube..... :mrgreen:
Zagrcavam se od smijeha na sve provale, ali ova je fakat za valjat se po podu :lol:Citiraj:
Anćica prvotno napisa
Stavljam ga popodne spavati a on kaže da i ja legnem. Kažem mu da idem samo oprati suđe pa da ću doći. A on meni: Ne peji suđe, onesi van! Vani je još moko (mokro).
Masta je mu je za 5!! Snaci ce se on u zivotu! :roll: :*Citiraj:
Brunda prvotno napisa
sjedi zara jutros na wc-u, jer je tražila kakiti. dozivamo mi govance, veselje najranije ujutro, a onda se uozbilji i reče : NAPAVIT ĆU JENO VEEIKO GOVANCE !!!
:lol: a Luce dodaje:"Uf, šta smudi" :mrgreen:
A Sven: Danas ću kakati tji vejike kakice!
Prekjučer me poslije posla luđački bolila glava i kada me tražio da idemo van to sam mu i rekla.
Jučer ujutro prije nego što smo uopće izašli iz stana, pita on mene: Danas te ne boji gava?
-Ne.
-Onda danas možeš mene nositi po penicama (stepenicama).
-Mogu.
I tak osilazimo mi po stubištu, a on meni: Sada ne jadiš pa ne boli gava. Pose (poslije) kada ideš jaditi opet će te bojiti gava! :shock:
I šta je najbolje, stvarno me navečer opet bolila. I on meni onako zabrinuto: Mama, puno jadiš. :srčeko moje zabrinuto za mamicu: :love:
Anđeo mali.... :love:
Raznjez, raznjez...srceko malo :angel:
kako je noćas bilo stvarno vruće, vidim ga kako se sav uzvrpoljio po krevetu. Pitam ga: Jel' ti vruće?
On: Bogami nije. :od kud mu li to:
A od kud meni ovaj šokirajući? :zbunj:
igramo se s onim slovima-magnetićima:
ja: ovo je M kao mama.
zara: a di je M kao tata?
:--)))))))))))))
:lol: :D
ostavi mi Zaru na miru, mi još nismo ni nabavili ta slova!
... ma samo se igramo. nisam nadobudna :P , al' dijete pita (a pita i di je Luce...
a njena nešto starija rodica je provalila: ovo je K - Kao mama.
da ne začatavamo ovaj genijalni topic, šaljem pp
Ovaj vikend smo bili kod sveksija čija susjeda ima prekrasne dvogodišnje blizance, Lauru i Balinta (Balint je mađarska verzija imena Valentin). Balint zna da mu se seka zove Laura i ako ga se pita gdje je Laura, pokazat će na nju, ali u svakodnevnoj komunikaciji nju zove isključivo "drugi Balint". :lol:
:hahahahahaha: ovo je apsolutno sjajnoCitiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
prije neko veče, mi na pelješcu, gledaju zara i njen prijatelj renco (12g) nebo puno zvijezda.
zara: ade mi puti jenu zezdicu.
renco: a ne mogu, zvijezde su visoko, visoko.
zara: stavit ćemo skale !
Preslatki su ovi biseri.
Kak se ja panično bojim kobilica (tak mi zovemo one velike zelene skakavce) svaku večer prije spavanja pregledavam po sobi jel ima di koja slučajno. Neku večer idemo mi spavat a Roko kaže:
Mama toi pozor (zatvori prozor) da ne dođe kjokodilica.
Ucim ja Mejru englesku abc's. Ponavlja ona za mnom svoje ime 'em, i, dej,aar, ej'. Pitaam ja sta je rekla veli ona 'mama' :D
:lol:
neki dan je moja sestra pekla pile i prije nego što ga je stavila se zezala kao da plese s njim (onak-drzala za krila i malo se kreveljila).
kasnije za stolom kad smo rucali kaze sara:
"pesaji kokom!" (plesali s kokom!)
mi: da-plesali smo s kokom!
"peki koku! papaji koku!"
da-ispekli smo koku i sad ju papamo!
a ona se zagleda u komadić piletine koji drži u ruci i veli:
"jaana koka!!" (jadna koka!)
svi su pali pod stol!!!
neki dan je moja sestra pekla pile i prije nego što ga je stavila se zezala kao da plese s njim (onak-drzala za krila i malo se kreveljila).
kasnije za stolom kad smo rucali kaze sara:
"pesaji kokom!" (plesali s kokom!)
mi: da-plesali smo s kokom!
"peki koku! papaji koku!"
da-ispekli smo koku i sad ju papamo!
a ona se zagleda u komadić piletine koji drži u ruci i veli:
"jaana koka!!" (jadna koka!)
svi su pali pod stol!!!
Irena, nemoj se cuditi ako malena bude PETA aktivistica kad poraste jer ples s mrtvom kokosi meni stvarno zvuci odvratno. Jedino cega se mogu sjetiti a da mi se cini gorim je da ste je zabavljali tako da ste u odveli na kolinje.
Inace, ja sam vegetarijanka, i ne volim soliti pamet ljudima koji jedu meso i idu mi na zivce militantni vegetarijanci/vegani koji to cine, ali ovo... Posebno me se dojmilo to sto je reakcija djevojcice (po mom sudu) normalna ('jadna koka'), a vi ste toliko otupili da ste bili iznenadjeni ('svi su pali pod stol'). :(
violet je militantna frakcija. :lol:
da nastavimo sa biserima....
neki dan došli nam iz dalmacije rođaci koji imaju djevojčicu od 3 godine.
ja kao dobar domaćin odlučila ih prošetati po znamenitostima ove naše metropole. Malecka nikada nije bila u Zagrebu i sve je oduševljava.
Tako mi šećemo kad odjednom mala vidi tramvaj i sva ushićena povlači mamu za rukav, skakuće i prsićem uzbudljivo pokazuje na isti :"Vidi, vidi majko!! Dva atobusa se zakačila!"
Mamita, pa mozda su i mene zabavljali s lesevima zivotinja dok sam bila mala, samo se ne sjecam, pa sam sad militantna :lol:
a jel imaš ona sjećanja prava vojnička ko u am. vijetnamskim filmovima?
Evo jedan biser koji sam cula dosta davno, ali me se dojmio.
Melena curica (spada u ovu dobnu skupinu) je zabavljala goste razlicitim stvarima, izmedju ostalog, uvijek bi je pitali 'kako mama hrce?' i malena je oponasala hrkanje. I tako jednom se opet skupe ljudi i svi: 'Ajde pokazi kako mama hrce? kako mama hrce? ', a malena pocne oponasati mamino stenjanje i uzdisanje za vrijeme seksa (ocito je zakljucila da mama sada hrce na novi nacin :D ). Navodno ju nakon toga vise nisu gnjavili s oponasanjem :)
jako dobro :lol:
Mamita, ma vise imam sjecanja na vanzemaljce koji su me oteli, prebacili u svoj brod i tamo radili eksperimente na meni. Sigurno su bili agresivni od jedenja piletine.
:lol:
Sven, ajde piškiti prije spavanja.
S: Da, da se mesec ne ljuti. Mama, a kako se mesec ljuti?
Grrrr.
S: Nee. Mesec nema usta!
Udario me slučajno s glavom u usta i ja jauknem.
On: Proći će mama.
Ja: Daj mi pusu da brže prođe.
S: Ne treba. Brzo će proći. Za pet minuta. Malo pričekaj.
Skače po krevetu i viče: Mama, vidi! letim.
Ja: Tko visoko leti nisko pada!
S: Da. Marac (komarac) je pao (mm noć prije prikeljio jednog a S je to vidio).
Ja: Tako ćeš i ti ako ćeš previsoko letiti.
S: Neću, ja bolje pazim.
Ide na spavanje i uđe u mračnu sobu.
S: Ništa ne vidim.
Ja: Zašto?
S: Jer je noć.
Ja: A zašto je noć? Čega po noći nema?
S: Nema soka. Samo vodica!
sven je ZAKON! :D
Evo mi smo tu prvi put i mi pomalo pocinjemo s biserima (M. ima 13,5 mjeseci).
M. sve vise govori, a neki dan je naucila rijec "Gonj" (u prijevodu "Konj"). I pojavi se na TV-u konj, a ja kazem "vidi M. konj", a u to se bas promijeni slika na nekog ruznog politicara, a ona povice "gooonj, gooonj". I sada kad god se pojavi slika nekog ruznjikavog muskarca na TV-u, ona vice "gonj", mislim da je vrijeme da joj objasnimo pravo znacenje rijeci, al kad je ovo tako smijesno... :lol:
Upravo se probudio, dolazi u sobu i sjeda za komp. Pogleda i : mama, gle, opet Roda!
zara se igra sa svojim lego figuricama dečka i curice, pa izjavi:
dečki imaju pimpeka.
cure imaju uložak.
:mrgreen:
Ma ja ću poludit :lol:
Daj ju pusni!