ja imam crnu macku sa zelenim ocima (ja) iznad desnog guza :mrgreen: , i znak zmaja na zglobu lijeve ruke. isto kod zeleta. nisu cudni, bas su super. mozda zato jer ih indirektno znam od prije.
Printable View
ja imam crnu macku sa zelenim ocima (ja) iznad desnog guza :mrgreen: , i znak zmaja na zglobu lijeve ruke. isto kod zeleta. nisu cudni, bas su super. mozda zato jer ih indirektno znam od prije.
To je Crni sam napisao. Ja nisam znala kako bi i on je od prve pogodio. Ja se još za sada nisam pokajala. Ovu na leđima ne vidim tako često pa kad ju oigledam jako mi se sviđa. A za Svena mi je super, svaki dan ju pogledam mali milijon puta i nije mi još dosadila. Još ću jednu napraviti, samo ni ja ne znam još gdje...dvoumim se... vidjet ćemo. Meni se sviđa kod mršavijih žena iza na trtici, ako kužiš kaj mislim, iznad guze (ja ne mogu više tu stavit tetovažu :lol: ), i na nozi, bilo gdje.
Maslačkica...
Šta si rekla da bi si ti tetovirala?
meni je macka super, a za znak se nekad premisljam.
super mjesta za tatoo su mi vrat, glezanj, iznad dupeta :mrgreen:
Moja je simbol, yin i yang, znači mi jako puno, sada kada sam starija čak i više nego kada sam ju, sa nepunih 18 stavila.
Slijedeće dvije će biti na zapešću i negdje gdje će ju vidjeti samo M :mrgreen:
Znaci ako si istetoviram ruke, dosadit ce mi to gledat?
meni nije bed mjesto, nego znak--nekad mi se svida, nekad mi i nije bas tak dobar ko kad sam ga stavila.
Jedom sam vidjela nekog lika na plazi, iamo je na ledjima istetovirane nekakve patuljke. Bili su onako bljedunjavi (nisu bili tetovirani nekaom jakom bojom), nestvarni, predobri. Nisam bolju tetovazu od te vidjela.
Ja bi na zglobu lijeve ruke istetovirala onaj kineske trešnje cvijet, ali sa grančicom... e sad, varijacije na temu s obzirom na veličinu i šta s emože napraviti.
Mikka - daj nam sliku te na zapešću?
Ja kada razmišljam o njoj, nekako me ponese, tj. to joj i cilj :) pa me sad pokoleba ovo da je stalno vidim (pa preko zime je ne bi vidjela... :))
I da li ti se promijenila s obzirom na kile (zato mi je to mjesto i dobo, nema baš puno promjena...ili se varam?)
Ako istetoviraš nešto šta želiš i šta ti se jako sviđa ne bi ti smjela dosaditi. Ne znam kako će moja na leđima izgledati kad ću biti baba od kojih 70 godina. Objesit će mi se na guzu. :lol: Hvala Bogu pa ju neću vidjet...zezam se... :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
nisu mi se promijenile ni jedna ni druga. sliku..uh, stavit cu ju uskoro, nadam se.
Sličice što prije molim ... ;)
Katalenić - pa ako se objesi odmah ćeš imati ono što mnogi rade danas... na donjem dijelu leđa imaju tetovažu - ti ćeš imati 2u1 :lol:
Ja sam stavila tetovazu prije tri godine, duugo sam ju zeljela i jako sam sretna sto ju imam.
Radila sam ju isto u tratinskoj, super je ekipa tamo.
Moja je na ledjima, to je ime al na vilenjackom ;-) tatoo
Pronasla sam rune ovdje.
http://derhobbit-film.de/rune_generator.shtml#rune
????? daj malo pojasni taj vilenjački...super izgledaCitiraj:
to je ime al na vilenjackom
To su Tolkienove rune, ima ih vise vrsta, al nisu one kojim je ispisan The One ring (Gospodar prstenova)
Uglavnom ove su:
Feanorian Letters
Elvish Tengwar like these used by Gandalf at the end of the Third Age. The letters often changed their meaning, so these are not identical with the much older ones from the One Ring
...možda ispadam smiješna ali te "rune" mi nikako nisu jasne,dakle daj još malo..onako laički :lol:
Ja ću se tetovirati ali još se dvoumim, troumim oko mjesta na tijelu i oko slike. Imate li kakvu stranicu nekakvog tatoo studia sa puno sličica?
:lol:Citiraj:
ewa prvotno napisa
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rune
ewa te rune su izmišljeno pismo koje je izmislio tolkien jer mu je to bilo zabavno :)
bas su super tetovaze, posebno mi je super sven! bravo crni :P sviđa mi se i ideja istetovirat ime djeteta, pogotovo kad je tako lijepo ime :)
ja od 16. imam dozvolu od mame da se tetoviram :P ali nikako da zgrabim lovu i odem nešto napravit... a mogla sam sto puta... još od onda znam šta hoću, ali se ne mogu odlučit gdje! isto bi volila negdi di se ne vidi stalno, i da nije na nekom mjestu gdje se koža puno razvlači :P lopatica mi je prestandardna pa mi nije đir... jedna frendica ima dvije tetovaže na podlaktici, ali nekako s unutarnje/donje strane tako da se jako rijetko primjete, zaboraviš da su tamo pa te uvik razvesele kad se odjednom pojave :P jako su male i jako simpa (jedna žabica i... mislim nekakva crna maca :))
ah...ta wikipedia...ništa bez njeCitiraj:
Nika prvotno napisa
thx
Nika, bas sam gledala kak bi izgledalo da istetoviram ime djeteta u tim tvojim runama.... krajnje cudan simbol... nije tak cool ko tvoj. Moram vise slova u imenu nabaviti :mrgreen:
zato moji klinci imaju dugacka imena :lol:
Ajd sad mi je konacno jasno zasto :lol:
Od kad sam sinoć čitala ovaj topic vratila mi se moja želja da istetoviram sunce na nozi. Negde dole, na samom zglobu, to mi je želja odavno, a onda sam u posle htela yin yang na ruci. A onda sam sinoć našla ovo http://tattoo.about.com/library/grap...ratlizards.jpg i hoću takvu kombinaciju samo bez ovih dragona u sredini.
I baš sam hepi, celu noć razmišljam gde ću je staviti, i već sam smislila i u koji ću studio. Jedino ne znam imaju li tetoviranje i dojenje neke kontraindikacije :roll:
:lol: Da, 2u1. Baš ću biti prava stara mačka! :lol:Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
vissnja...
I meni se sviđa ova tetovaža, samo mi je malo prešarena. Ja bi ju stavila na nogu. I u koji ćeš studio ako se smije znati? :?
Kada sam pretraživala po forumu vidjela sam da Tiwi ima nekih dosta tetovaža...pa te ovim putem prozivam (ako vidiš ovo - ili ti neko dobronamjeran dojavi! ;) )
I Mikku čekam sa jako velikim interesovanjem za onu tetovažu na ruci... jer je tamo gdje bi ja željela da se istetoviram...
Cure, još neko ima sličicu svoje?
ajme tema za mene!!! ja se od 16 -te zelim tetovirat, nadam se da ce se to jednom ostvarit. dogovorili smo se da cemo skupa ic, MM i ja.
on tocno zna sto hoce i gdje istetovirat, a ja neman pojma ni sta ni di samo znam da ZELIM :)
Pogledaj ovdje http://www.tattoodesign.com/gallery/index.phpCitiraj:
Trina prvotno napisa
Ja ti savjetujem da ti tetovaža nešto znači... ;)
MM ne želi tetovažu, ali je rekao da će ići samnom da me drži za ruku ... :)
Imam ja puno simbola koji mi nešto znače. Imena djece su mi najprihvatljivije rješenje ali kud sa tri imena? Ili možda kombinacija prvih slova. J, L i A. Netko bi pomislio da je JNA :mrgreen: Ili LAJ, JAL, ALJ :lol:
Volim vile i sve te likove iz mašte, vjerojatno će biti nešto od toga
A možeš napraviti slikicu sa 3 simbola, mogu biti ista, ali koja označavaju tvoju djecu...
JNA :lol:
Da, ta i jeste za nogu. A ja volim boje, meni ništa nije prešareno, mada ostaviću da se krčka do proleća, a onda u akciju.Citiraj:
KATALENIĆ prvotno napisa
Ne verujem da ti mnogo znači u koji ću studio jer sam iz Beograda :mrgreen:
I meni je bitno da tetovaža nešto znači, ali ne bih stavljala imena. Ali Sunce, izvor života, a Nađa je moje Sunce i često joj tepam Sunčice.....
Ja imam sunce na desnom guzu već nekih 7-8 godina i još uvijek se super drži. Sama sam ga nacrtala i dugo sam čekala pravu priliku da ga stavim.
Dečko koji me tetovirao je sada u Italiji. Bolesti? Kod njega je bilo sterilinje i čišće od bilo koje naše bolnice ili klinike a on se zapakirao cijeli u plastiku pa sam se pitala da li će mi vaditi bubreg ili tetovirat :lol:
Istina je da jedna vuče drugu... dugo mi je trebalo da se ohladim od toga da napravim još koju ali sada opet razmišljam o tome - i ja mislim staviti ime od malenog negdje.
Lijepo ste se okupili pa bih ja, kao outsider, nekaj pitala :oops: .
Hajte iskreno-koliko TO traje, koliko boli ( i čemu je ta bol najsličnija), može li se mjesto koje se "pika" malo anestezirati i kako i koja mjesta na tijelu s najbolnija, kako se poslije njeguje tetovirano mjesto i kakvi su rizici za alergije, dermatoze.... Naime-tetovažu jaaako želim na točno određenom mjestu, malu, cca 5x5 cm, u jednoj boji, a nitko u mojoj okolini nije tetoviran. Znam, čudno, ali tako je i nemam koga pitati. Help!
Niša bolnije od depilacije.... :lol:
Ewa, ali nam ti nisi svoju pokazala i rekla gdje je....
Pa ja sam čula da boli ono kad je ocrtava i zavisi na kojem mjestu...
A ja pošto sam jako osjetljiva očekujem suze... :lol:
Pre tri godine bih rekla da si sigurno dojila (po datumu rođenja mlađeg deteta). Da li je to bio neki problem? Pročitala sam negde da se ne radi dok žena ima menstruaciju, kao može boja slabije da primi zbog hormona. A šta je sa dojenjem?Citiraj:
Nika prvotno napisa
Ja imam malu pandu na gležnju...kad poslikam stavimCitiraj:
Ewa, ali nam ti nisi svoju pokazala i rekla gdje je...
mene nije nis bolilo, cak mi je bilo i ugodno (imam na zglobu i iznad guzice).
Citiraj:
vissnja prvotno napisa
Mladjeg jos tada nije bilo ni blizu, al da starijeg sam dojila. I u potrazi jel ima ikakvog utjecaja tatoo i dojenje nisam nasla nista, jedino vazno je da je oprema sterilna a taj podatak je bitan dojila /ne dojila. :)
Znam da sam dosadna, ali bih te molila da jednog dana staviš sliku te na zglobu ruke, je li tako? Jer ja sam jako navalila na to mjesto, pa bi rado vidjela kako to izgleda...Citiraj:
mikka prvotno napisa