Laky draga strašno mi je žao :cry: , probaj se smirit zbog druge bebe znam da nije lako, voljela bi ti dat neki savjet ali o tome neznam ništa :love:
Printable View
Laky draga strašno mi je žao :cry: , probaj se smirit zbog druge bebe znam da nije lako, voljela bi ti dat neki savjet ali o tome neznam ništa :love:
laky draga moja :love2: ~~~~~~~~~~~~~~~~ da druga bebica bude jaka i zdrava i da ju upoznas za cca. 7 mjeseci! :heart: :love:
moja frendica je na pocetku trudnoce imala blizance, i onda joj se dogodilo sto i tebi. njen doktor joj je rekao da se to cesto dogada, da nije neuobicajeno i da nije opasno. ona je prije 3 mjeseca rodila zdravog i predivnog dececa.
laky, :love: , svu srecu ti zelim.
laky, žao mi je zbog malog :heart: , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da druga beba bude jaka i snažna na mamu!!! :heart:
joj, draga moja laky, baš mi je žao. :(
nadam se da će sve biti u redu, onako kako ina piše.
:love: :love:
nema vremena za tugu jer druga beba nesmije osjetiti da mama nije sretna,moze pomisliti da je ona razlog.sad samo upućujem snagu i molitve za drugu bebicu da izguramo još ovih 30 tjedana .
hvala vam puno znači kad nisam sama ,MM je strašno optimističan pa prenosi i na mene .
kao sto je netko napisao ovdje ,ovo je samo put koji moramo prođi do nasih :saint:
Laky, bit će sve u redu s drugom bebicom, vjeruj da hoće i ne žalosti se jako.
Vidiš da ima puno takvih slučajeva sa sretnim ishodom, stoga, misli na maleno u buši i bit će sve ok! :heart: :heart: :heart:
draga laky,vibram svim srcem da bude sve ok,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg :heart:
:love:Citiraj:
nema vremena za tugu jer druga beba nesmije osjetiti da mama nije sretna.
:heart:
:love:Citiraj:
nema vremena za tugu jer druga beba nesmije osjetiti da mama nije sretna.
:heart:
Draga moja...držite se.... :heart:
:love: :heart:
Zao mi je draga.. :love2:
Znam da ovo nije ista stvar ali sjecam se kad je kod mene bio hematom koji je rastao uz bebicu, da je moja ginicka rekla da ne samo da se ne moramo bojati sto je ispod bebice nego je vazno i da ga bebica preraste pa onda vise nema straha da bi ju mogao povuc za sobom...a kod tebe je mislim vec bebica veca od odumrlog ploda.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju bebicu! :heart:
problem je sto je odumrli plod iznad bebice a ne ispod .a prerasla ga je već je 18mm.dr je rekao da je ok dok nema krvarenja pa vjerujem mu. :love:
žao mi je zbog bebice :cry:
sada moraš misliti na mrvicu od 18mm :heart:
drži se :love:
žao mi je zbog tvoje bebice~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugog heroja
i za tebe ti si hrabra mama rodice drži se i samo smireno :saint: :heart:
laky :love2: zao mi je.... ali moras biti jaka i ti to znas, skupi snagu za drugu bebicu
Laky, draga od srca zelim da tvoja druga bebica ostane i opstane i izraste u zdravo dijete. Drzi se i moli, jer sve je na karju krajeva u bozijim rukama, :heart: :love:
Laky jako mi je žao zbog jednog ploda, no sad je najvažnije da misliš pozitivno i preneseš sve na bebicu da raste brzo i da se izvuče iz nezgodne situacije. :love: i :heart:
Joj laky :(
puno puno ~~~~~~~~~ za komada od 18mm
~~~~~~~~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod :love:
Laky, drži se draga i budi hrabra za drugu bebicu koja će sigurno biti ok. :love:
Drži se draga!...za sretan kraj priče~~~~~~~~~~~~~~
Često sam čula priče starijih žena, koje su rodile u vrijeme kada još nije bilo ultrazvuka, da im je liječnik po porodu rekao da je našao pored bebe još jedan zakržljali plod. Znači da se to uvijek događalo i da uopće ne treba biti prepreka drugoj bebi za razvoj.
Glavu gore, imaš bebu u trbuhu koja traži pozitivne misli, a ja ti šaljem :* i vibrice da sve prođe dobro.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laky vibram da druga beba prezivi :love:
Laky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju snagu i bebicu. :heart:
Laky,samo hrabro,ja mislim da se tvoja bebica već dobro ugnijezdila i da će sve biti u redu,krvarenja nema,normalno raste i razvija se,to je ok, a za drugu,ona je među :saint:
:* :love:
:love:
pitala sam dr Rdaončića i odmah je stigao odgovor
citat"TO nije rijetkost u blizanačkih trudnoća, bez obzira kako nastale. Najčepće je jedan od blizanaca lošije ugnijezđen, pa vremenom propadne sam od sebe. Što se to ranije dogodi, manje su opasnosti od komplikacija.
Sad smo isto i mi imali jedan takav slučaj, jedan plod sasvim u redu i velik, dok je drugio bio s velikim hematomom i u zaostajanju od nekoliko tjedana...nakon što je odumro, preostali se plod normalno razvija, hematoma nema, krvarenje prestalo.
Dakle, držite se liječnika, kući mirujte dok ne prodje kriza (obično do 12. tjedna) i redovito pratite stanje - nemojte misliti na kiretaži itd. jer je daleko manji broj slučajeva da oba ploda odumru nego da jedan opstane.".
malo sam mirnija, slijedi mirovanje
hvala vam puno ,znam da trebam biti zahvalna na ovoj bebici sto je ostala ali morala sam podijeli s vama tugu zbog druge :( .
~~~~~~~~~~~~~~~samo hrabro, totalno kužim tvoj strah
Samo tako draga, pokušaj biti mirna zbog druge bebica :love:Citiraj:
laky prvotno napisa
Samo miruj, bit će to sve super i imat ćeš svoju bebu u rukama.
ovo djete ti je kao med i izgleda mi starija od 20 dana.kad vidim sličice ovih bebica mislim da bi mogla neizaći iz stana 7 mjeseci samo da je dobijemo
Eto, ako te mi nismo uspjele umiriti, učinio je to dr. R.
Lijepo odmaraj i bit će sve OK! ~~~~~~~ :love:
Draga Laky, nemam ti sta reci - potpisujem sve cure... Ne daj se crnim mislima i vjeruj doktoru- to je sve sto mozes... :love: :love: :love:
:*Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
laky :love:
laky,za drugog :saint:
Zadrži optimizam i budi vedra za bebicu koju nosiš, sve će biti dobro
Ova me vijest užasno rastužila!
Laky, žao mi je. Čuvaj sebe i drugog bebača, misli pozitivno, odmaraj i bit će sve u redu.
Tebi i tvojoj bebici šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~.