Citiraj:
mikka prvotno napisa
Printable View
Citiraj:
mikka prvotno napisa
bla blablabaaaaaaalalalalalalalalallaCitiraj:
Svimbalo prvotno napisa
mislim da mi je mikka najviše pomogla sa onim o izgledu quote taga na početku i kraju[/quote]Citiraj:
jurisnik prvotno napisa
blatrućbljućfljućCitiraj:
Svimbalo prvotno napisa
bžknjCitiraj:
kahna prvotno napisa
:D
neću više
svaki put pomisim da sam savladala, pa skužim da nisam
nek ostane ovako
a tko me bude čitao, nek se sjeti ovog kad naiđe na moje multiplo citiranje : :)
ma super si svladala. samo moras obratiti paznju kako to izgleda u kucici za pisanje. znaci svaki citat mora imati oznaku za pocetak i oznaku za kraj. isto tako i svaki url. ako su dva citata, bit ce ovako
[ quote = "Svimbalo"][ quote = "mikka"]ako hoces citirati mene, evo[ /quote]bla bla ovo ono[ /quote]
znaci tvoj citat u kojem citiras mene (zeleni) ima pocetak i kraj, i moj citat unutar tvoga isto ima pocetak i kraj.
Jos jednostavnije:
Svaki tag ima pocetak. To je ono u uglatoj zagradi. Ako ti je pretesko pamtiti sto sve treba zatvoriti, postoji 'zatvorite tagove' opcija tocno iznad ovog prozora za tipkanje i ona ce pozatvarati sve sto je ostalo visjeti.
:lol:
Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
:)
mikkine su upute definitivno zakon!
kolikogod da mi :P uputila, I still love her
:D
ipak nisam the grandmother of all idiots, čisti lapsus calami
kad sam ti ja upucivala :P ?
ma meni i kahni
i znam da su dobronamjerni :love:
nemojmo sad još i nas dvije u fight :( :) :)
ma kakav bre fajt :*
sta se to dogada na ovom forumu, nema me 2 dana i vidim da je topik o ruznima i debelima naraso na 15 strana i da sve neke iskre frcaju. da su decki ovdje, rekli bi--kolektivni pms. meni nije, ja sam svoju vjesticu upravo odgulila. prvu potpuno s platnenim uloscima, pa sam si sva ekoloski ponosna :mrgreen:
eto, da mi netko ne spocitne da nikad ne chatam i da neidem ot. :saint:
a tebi bravo za uspjeh :love:, i drago mi je da su ti moji savjeti pomogli. idem se odma hvalit na onaj topik da usprkos tome sto sam stara, debela i ruzna ipak imam pokoji kotacic u glavi koji nije zahrdao otkad sam dobila djecu :mrgreen:
:*
proba
:D za potpis!
:D i od meneCitiraj:
apricot prvotno napisa
Arkana10, :shock: :D :D :D :D :D
Arkana, jeeeee :D
:love:
opet ja
opet
ma ne kužim šta radim pogrešno
baš ništa nije krivo :)Citiraj: