Citiraj:
Audrey prvotno napisa
Ifigenija, 'sti normalna :shock: ?!?!
:lol:
sorry, al ovo jedino mogu potpisati...
rado bih dala podršku, ali mislim da se u takvom načinu rada može samo sagoriti i postati nezadovoljan. ja recimo moram tu uklopiti 9-10 sati rada na poslu + vrijeme potrošeno na dolazak i odlazak. al ajmo zaokružit na 10. pa dodat bar 6 sati spavanja, što mi otprilike ostavlja 8 sati slobodnih...
od tih 8 - trebam odbiti vrijeme koje mi je potrebno za osobnu higijenu, i vrijeme koje potrošim na jedenje... pa ajmo zaključit da se isplahnem, i da pobacam hranu u sebe... nek ostane 7 sati... pod uvjetom da sam živahna i odmorna (teško, jer malo spavanja i puno rada iscrpi!) - potrebno je otići u dućan i kupiti sve što je potrebno. pa nek prosjek (tjedni) bude 1 sat - ostane mi 6... potrebno mi je malo vremena za sebe... ajmo uzet 1 sat dnevno... ostane 5... ako se s trebam s nekim družiti (jer mi smo društvena bića) - ostane mi još manje... nemam muža, pa na njega ne trebam potrošiti ništa - no dijete hoće svoje vrijeme... pa oduzmem još sat... i tako mic po mic - za dnevno spremanje mi ostane 2-3 sata... svjetlosnom brzinom... :?
i nema tu sarkazma, ni ničeg sličnog... samo tužna svakodnevna realnost... :(