Baš vam hvala svima na trudu, budemo probali ovako kak ste mi napisali pa ćemo vidjeti, ali u svakom slučaju pokušat ćemo doći na pregled sjedalica.
Btw, ovisim o MM jer ja ne vozim. Nije da nemam vozačku ali...eto, ne vozim.
Printable View
Baš vam hvala svima na trudu, budemo probali ovako kak ste mi napisali pa ćemo vidjeti, ali u svakom slučaju pokušat ćemo doći na pregled sjedalica.
Btw, ovisim o MM jer ja ne vozim. Nije da nemam vozačku ali...eto, ne vozim.
i mi smo tom crvenom kopčom fiksirali sjedalicu
prvo sam provukla pojas kuda sam mislila da ide (prema crtežu) a onda sam zategla dobro pojas i stavila kopču....
stoji...al meni je to labavo....
molim vas ako ana.m bude išla na montiranje sjedalice da to poslikate i stavite negdje ili da mi bar na mail posaljete slike jer je jako tesko za montirat ovu sjedalicu :/
brane, moze.
samo da pitam, jel twingo onaj auto di kopca za pojas dolazi iz samog sjedista, ne od iza?
E brane evo ja ću ponjeti fotić i budemo sve poslikali i poslat ću ti slike. Budemo ih stavili ili na forum ili na mail!
Sad bih najradije to odmah sredila ali strpit ću se do 10., ionako baš nigdje ne planiramo ići.
dolazi iz sjedištaCitiraj:
Ancica prvotno napisa
hvala puno
to je vjerojatno razlog zasto se ne da dobro ucvrstiti :( Kod takvih sistema sigurnosnog pojasa skoro uvijek dolazi do nekompatibilnosti sjedalice s vozilom.
Evo ja malo podižem.Naime, MM i ja smo odlučili da ćemo ipak kupiti novu sjedalicu jer smo ovu danas malo izvadili iz auta i skužili da na jdenom mjestu trebaju biti nekakva dva federa a jedan feder FALI!!!!!!!!!! Da nevjerovatno. Plus još sto stvari, Bili smo danas malo u TL u KC i gledali Maxi Cosi Priori i jako nam se sviđa. Ali još ćemo malo pogledati s obzirom da ja mislim da to nije nekaj kaj se kupuje kao kruh. Ipak sutra vjerojatno dolazimo na pregled autosjedalica, pa ćemo novu valjda nakon toga znati sami dovoljno učvrstiti.
Evo, opet ja.... :P !
Prvo moram reći da smo bili na pregeldu i da nam je pomogla Casper i da je stvarno super, super... :* ! Mada nam ta sjedalica neće još dugo biti u autu. MM i ja od nedjelje intenzivno kopamo po internetu, više MM nego ja i našli smo ono kaj nam se sviđa. Prvo smo mislili kupiti maxi cosi, pa roemer king i onda smo našli nešto treće( a i prišapnula mi jedna zgodna "teta", mama jedne još zgodnije male curke, koja je odmah šarmirala mog Janka). Concorde. MM danas išao u Sloveniju(nekim poslom) i navratio da vidi kaj tamo ima jer kod nas baš i nema i naručio je i za par dana bude došla naša nova autosjedalica pa idemo svi troje po nju i sad smo jako sretni.
Usput me zanima kak je to prenjeti preko granice. Je l' gnjave, da li uopće kaj pitaju?
Zaboravila sam...Sorry.
Brane, ako te još uvijek zanima da ti pošaljem slikice, javi mi pa ću ti poslati na mail.
ana.m, a ciji je Concorde, odnosno jel to proizvodac ili model?
Ne bi trebalo biti problem to prenijet preko granice, nek je tm fino zmontira unutra i postane dio auta. A ionako bi trebala biti zmontirana odnosno pricvrscena za sjediste ako nije u gepeku, da ga ne pukne u glavu kad naglo zakoci.
bila bi ti jako zahvalna :love:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
brane2005@net.hr
To je baš proizvođač. Sjedalica je mrak. Evo MM je danas naručio, jer nije bilo baš onakva boja kakvu smo mi htjeli i doći će za par dana. A kaj se tiče ovoga preko granice, ma tak smo i mislili. Prvo sam htjela da idemo svi troje ali smo odlučili Janka ostaviti ipak doma(to je u N.Mestu, i nije baš daleko). http://www.concord.de/deutsch/produk..._02_02_01.html
Ovo je ta sjedalica!
To je baš proizvođač. Sjedalica je mrak. Evo MM je danas naručio, jer nije bilo baš onakva boja kakvu smo mi htjeli i doći će za par dana. A kaj se tiče ovoga preko granice, ma tak smo i mislili. Prvo sam htjela da idemo svi troje ali smo odlučili Janka ostaviti ipak doma(to je u N.Mestu, i nije baš daleko). http://www.concord.de/deutsch/produk..._02_02_01.html
Ovo je ta sjedalica!
http://www.concord.de/deutsch/produk..._02_02_01.html
Napisala sam već dva puta ali nije mi prošlo. Evo to je ta sjedalica, stvarno mi je fenomenalna. A kaj se tiče prelaza preko granice tak smo se i dogovorili. Janka smo prvo mislili voditi sa sobom ali voziti dvije sjedalice baš i nije pametno pa smo ga odlučili ostaviti domeka. Kaj se tiče cijene dvostruko manje nego kod nas, a i kod nas ima samo na dva mjesta i to onak, imaju jedan primjerak da vidiš kak to izgleda i onda u katalogu naručiš kaj ti se sviđa. Ja sam jednom vidjela reklamu u Bebama i odmah mi se svidjela. I da, to je baš proizvođač. Mislim da malo ljudi zna za njih. U Sloveniji ih ima na puno mjesta za kupiti.