ključić, snjeska, HLHS :heart: :love2:
Printable View
ključić, snjeska, HLHS :heart: :love2:
Sretan je onaj tko ima takve roditelje kao sto ste vi. Pusa svima a posebno Demianu :heart:
puno roditelja se suoči sa raznim poteškoćama vazano uz djecu, ali nisu svi ovako snažni i hrabri :heart:
ostanite i dalje takvi :love:
ja sam rođena sa teškom manom srca-tetralogija falot, operirana 2 puta 1. put sa 15mj, 2. put sa 4 godine, danas sam zdrava mlada žena koja nema nikakve posljedice od svega toga osim dosta ožiljaka, i ono najvažnije mama sam predivne zdrave curice, rodila sam carskim rezom, trudnoću -koja je bila komplicirana je pratio i kardiolog, hvala Bogu (opet) sve je dobro prošlo... pišem ovo da te utješim jer stvarno se osjećam dobro... bolesti se gotovo i ne sjećam, jedino da mi je u bolnici falila mama... od kad sam i ja mama mislim da takve stvari ostavljaju više traga na roditeljima nego na samoj djeci, naravno ako ozdrave tako da ti se divim baš kao i mojoj mami, i želim vam svu sreću!!!!
još samo da kažem; moji roditelji imaju nas petero, ja sam druga po redu- svi ostali su savršeno zdravi!
hvala svima na rječima podrške i na dobrim vibrama .... :*
samo da javim, moja druga trudnoća je prošla uredno, i prije 2 mj. rodio se zdravi dečko!!!! :heart:
Damien ga je odlično prihvatio, iako je ispočetka sve igračke odnio baki i dedi...voli ga, čuva, pazi, brine oko njega, nosi, tješi, hrani, kupa, šeta, priča mu, nasmijava ga (ja moram čekati na red) ... dok ga mala štruca šarmira i smije mu se više nego meni... :)
evo...sad mogu reći da sam izliječila stare rane (i još ih liječim) uživajući u štruci, bez strahova za život...jednostavno mi je sve lijepo pa čak i njegovo buđenje svaka dva sata...
a na Damiena sam još više ponosna, i da, ljubav se ne dijeli, već množi (kako Anita kaže)...
ukratko uživam sa svojim sinovima, koji su prava radost mog života...
puse svima i :love:
tako mi je drago što je sve ok, zaslužuješ bit sretna i mirna...':*'
:heart:
predivno :D :D :D
presretna sam zbog cijele vaše obitelji :heart: :love2:
meni su rekli da mi mala ima srcanu manu ali da to nije opasno i da ce se tkz.vsd zatvoriti poslije poroda sto na kraju krajeva i nije boli opasno.
Kada nakon dva dana poslije poroda sok loreni je diagnosticirana "Hypoplastischer Aortenbogen" odmah prebacita u dijecju bolnicu na odijel za srce nedugo zatim i intubirana prilikom srcanog katetera doslo do probijanja vene i krv odlazi u zeludac dibiva infekciju da bi sa svojih 12 dana starosti bila operirana.Op. trajala 6h i mi se ponadali da je njenoj muci aili i nasoj kraj.Zatim dobiva infekciju rane jer su sestre bile toliko cista da su sa jednim rukavicama mijenjale i infuziju,pelenu i varbant na rani sto sam bila svijedok,meso joj je krenilo trunuti kirurg Dr.Kral otvara prsni kos i ugradjiva spuzvu koja je prikljucena na VAC-System da izvuce gnoj van.I iz toga se dijete iscupalo zatim nam govore da mora ponovno na operaciju po meni sto su zbrljali prvi put jer mi dolazi glavni kirurg na bolnici po potpis posto je LOreni ostala udubina na prsnom kosu,dijete mi i to prezivi.
Nakon svega meni voditelj jedinice intenzivne njege govori to je bio ponedjeljak da je Lorena sasvim stabilno i da ce biti jos 1 tijedan kod njih i onda moze na odijel za :heart: kada mene u nedijelju zove dr.da odmah dodjem u bolnicu to je bilo 9h,a posijete su od 10h imala sam sta i da vidim kada sam dosla svoje mrtvo dijete od koje se nisam stigla ni oprostiti :cry: :cry: :cry:
Rekli su mi da je LOreni jednostavno :heart: stalo sto je bila laz.
Da bi dosla di istine morala sam da se obratim odvijetniku za prava pacijenata koji je trazio Lorenin karton na vijestacenje da bi istina bila slijedeca " dijete nije umrlo od srca nego od UPALE PLUCA" i to na odijelu intenzivne njege becke AKH.
:cry: :cry: :cry:
Lorena 26.10.2008-1.3.2009
nikad ne prezaljeno dijete
:heart: :heart: :heart:
ane; tako mi je žao... želim ti puno snage i mira...molit ću se za vas..':heart:'
draga ane80 žao mi je što se uz svu muku sa borbom za život vlastitog djeteta još morate boriti i sa lječničkim propustima :( :love:
draga ane80, prestrašno je tvoje iskustvo..iskreno mi je žao što je tvoja curica trpjela više nego je trebala..vjerujem da ti je strašno teško podnijeti njenu preranu smrt zbog lječničke nebrige. mislila sam da je to moguće samo kod nas... :(
Da malo podignem ovu pricu, mozda netko navrati na forum. Iako su se stvari od 2009. promjenile barem sto se dostupnih informacija tice, nalaze se na puno vise mjesta.
7.-14. veljace obiljezava se u svijetu tjedan prirodenih srcanih gresaka.
Decko iz ove price je punoljetan, student , jedan od dvije najstarije osobe u Hrvatskoj operirane tom posebnom procedurom.
Dobro je i zivi pun, kvalitetan zivot.
Kao i moja djevojcica, i dijete od forumasice HLSH.
Jasno, ne znamo sto ceka nasu djecu , ona su dozivotni kronicni bolesnici, ali nadamo se najboljem.
Super :)!
Uf, al oplakah na ovu temu...
Svaka vam čast, i roditeljima i djeci. :ghug:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ima li kakvi program?
Moj sin je imao HLHS i atreziju anusa. Stoma se inficirala. Preminuo je u acibadem bolnici u Istanbulu, Turskoj nakon 13 dana.
Dijagnoza : sepsa,metabolicka acidoza,septicki sok.
[QUOTE=Rialda__99;3267220]Moj sin je imao HLHS i atreziju anusa. Stoma se inficirala. Preminuo je u acibadem bolnici u Istanbulu, Turskoj nakon 13 dana.
Dijagnoza : sepsa,metabolicka acidoza,septicki sok.[/QUOTEj
Jako mi je žao Ronalda. I moj sin je imao HLHS uz dodatne dijagnoze. Preminuo je prije 7 godina u dobi od 6 mjeseci.
Rialda,oprosti, pogrešno ime sam ti napisala