pune su mi oči suza!
marija :heart: :saint:
Printable View
pune su mi oči suza!
marija :heart: :saint:
Pretužno.
Iskreno saučešće. :cry:
:cry: :cry: srce mi se steglo
iskrena sućut
:cry: pretužno i želim ti svu snagu ovoga svijeta :love:
Žao mi je.
:cry: Plačem i ne mogu suspregnuti suze jer sam istu bol i sama proživjela.
I našem je malom princu par tjedana prije poroda nažalost :heart: prestalo kucati :heart:... Saznali smo na redovnom pregledu i bio nam je pre prestrašno :cry: ...
Drži se, okruži svojim voljenima, nađi sangu i volju u svom malom anđelu koji te sada čuva s neba...
:love:
:cry: :cry: Moje iskreno saučešće... :cry: :cry:
cure drage, meni je danas počelo curit mlijeko....grudi nabujale a nemam koga dojit :cry:
grudi su mi pomalo bolne, osjetim kvržice i neznam što mi je činiti. zvala sam na sveti duh, kažu da neradim ništa i ako za dan dva neprestane da onda dođem...ako netko ima kakav savjet dobro će mi doć
inače, kad sam rodila pila sam 2 tjedna bromergon da mlijeko stane i bilo je stalo i sad je opet krenulo... :? :cry:
uf anci ne znam ti dati savjet, javit će ti se već netko tko će te savjetovat, a ja ti šaljem puuuuuuuuno utjehe i :* :love: nemoj bit tužna, mi smo uz tebe :heart:
sada sam i temperaturu dobila...šmrc...
:cry:
mislim da trebas izdajati po malo, samo malo dok pritisak ne popusti. stavi si lisce kupusa u grudnjak, to smanjuje proizvodnju. i persin je isto dobar. pozuri, ako vec imas temperaturu, to ide jako brzo.
znaci prvo malo izdoji, mozes rucno--ima na portalu tekst. onda malo istuci list kupusa s onim batom za meso, izrezi krug za bradavicu i tako ga stavi u grudnjak. mijenjaj na svaka 2 sata.
_anci_, bas mi je zao sto prolazis kroz ovo.
Jako mi je žao zbog tvog gubitka. suosjećam s tobom.Citiraj:
_anci_ prvotno napisa
Što se tiče mlijeka to se dogodilo i meni nakon prve trudnoće u kojoj sam isto rodila malog anđela.
Morala sam se ponovo vratiti na Bromergon.
_anci_ neizmjerno mi je zao sto ste to morali proci, neka vas taj mali andjeo cuva ostatak zivota kao sto ste vi njega tih 9 mjeseci :(
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=238&Show=2369
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=1794
Pogledaj tu, kupus djeluje, isprobano ;)
Iskrena sućut, neka te tvoj anđeo čuva i da ti snage za dalje :heart:
Nadam se da nisam krivo shvaćena, tekstove sam ti preporučila zbog savjeta o kupusu, možda sam ti trebala kopirati djelove koji su bitni da ne moraš čitati o dojenju.
Oprosti :(
:cry: :cry: :cry:
:cry: :love2:Citiraj:
_anci_ prvotno napisa
Anci :cry: Pretužno! Nemam ni jednu riječ utjehe, samo se nadam da če tebi kao i meni vrijeme pomoći. A sigurna sam da če ti tvoja Marija u život poslati veliku i zdravu bebicu koja če ti pomoći da bol ovog prestrašnog gubitka bar malo jenja. Drži se i piši, plači, radi sve što ti se radi, to je jedini način da prebrodiš.
Što se tiće mljeka, ako nemaš mogučnost nabaviti ništa drugo (ja sam iz austrije dobila neke 2 tabletice provat ču vidjet kako se zovu pa ti napišem), ali bromergon je ono što su ti MORALI prepisati tvoji doktori. Uz njih stavljaj hladne obloge i nemoj se previše izdajati, samo malo da ti bude lakše i da prsi malo omekšaju. Što se više izdajaš to ti više ide. Znam da ti je užasno kad ti prsu bujaju i pune su mljeka a ruke prazne...to je preteško. Šaljem ti veliki virtualni zagrljaj.
:cry: strašno.
i meni je anči isto išlo mljeko nakon poroda i ja sam popila cijelu dozu bromergona,to valjda mora proči jer je bila visoka trudnoča i mljeko mora negdje izači,nemoj se nervirati i probaj malo se opustiti znam da ti je sada teško ali neke stvari moramo prihvatiti i iči naprijed i meni je bilo grozno i dok su mi drugi pričali da se opustim ja sam si razmišljala kako mi samo uopče to mogu reči ja sam se jela iznutra sad nakon 8 god. razmišljam drugačije i nakon tri velika gubitka ja sam e promjenila i počela razmišljati poz. znam da ti je teško ali prije svega ti si i dalje žena i moraš razmišljati da jednoga dana postačeš i mama i zato tvoje emocije i zdravlje su na prvom mjestu,sad se isplači i glavu gore nakon kiše uvijek dolazi sunce želim ti da što prije se pojavi u tvom životu veliko sunce i ja sam u iščekivanju sunca možda mi se posreči za koji mjesec od srca šaljem ti pozdrave i jedan veliki virtualni zagrljaj u mojim si mislima i molitvama čao.
znam da sam se udaljila od teme i da sam malo odužila nemojte mi zamjeriti samo malo sam se previše zanjela :saint: :heart:
cure, hvala vam na podršci i na savjetima. Kavin, nije problem, pročitat ću ja sve, bitno da nađem ono što pomaže... velike puse svima...
nadam se da nijedna od nas neće više proći kroz nešto ovako strašno i da ćemo sve jednog dana biti mame zdravih beba :heart:
:heart:
rasplakala sam se...mislim da nema strašnije stvari nego pokopati svoje dijete.
drži se,sigurna sam da ćeš dobiti novu priliku za biti mama :love:
ne postoje rijeci koje mogu utjesiti a rado bih da postoje kako bi ti ih mogla reci :cry: :( :love:
Anci, plačem dok čitam, jer u potpunosti znam kako ti je!
imam iza sebe isto iskustvo pa sa sigurnošću ti mogu reći, iako se sada to ne čini tako,
bit će bolje!
nikad ju nećeš preboljeti, i ne trebaš, ali ćeš naučiti živjeti s tim! :love:
kad god ti je teško ovdje ćeš nas naći jako puno koji te razumijemo
i koji ćemo uvijek biti ovdje da utješimo jedna drugu! :love:
drži se Anci i ne gubi nadu...:heart:
meni se srce slama....
definitivno sam bila gotova kad sam procitala da si je dobila nakon sto je sestrica okupala.... dalje znas i sama
moja sucut :heart:
:love: :heart:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Anci traži bromergon ili peri prsasa hladnom vodom i stavljaj lišće peršina,ono smanjuje laktaciju,a list zelja upalu.
Tuga ne nestaje ali mijenja oblik i doći će dan kada ćeš opet na život oko sebe gledati pozitivno i ponovo vidjeti boje ali treba vremena.Nikada nećeš zaboraviti no mi ljudi smo čudna bića i imamo sposobnost da ustanemo iz pepela ma koliko bol bila jaka,Čuvaj se:hug
Žao mi je zbog tvoje bebice.... nema riječi kojima se to može izraziti.
Jako mi je žao, i od riječi do riječi znam što prolaziš.
:love: :cry:
Pretužno :cry: :cry: divim se na hrabrosti svima vama drage žene i od srca vam želim da što prije dobijete zdravu i veselu dječicu koja će bar malo umanjiti tu bol i ispuniti vas srećom i ponosom. :heart:
bila sam kod doktora, produžili su mi terapiju bromergona i stavljam kupus a mogla bih i peršin, al već vidim poboljšanje tako da će to nadam se bit ok...
a što se tiče srca njemu će trebat malo duže da zacijeli...iako znam da nisam sama i da vas je puno prošlo kroz ovo što ja prolazim, neke čak i po više puta...tužno je to, al valjda postoji neki ralog zašto se sve to događa...ja sebe nastojim tako tješit...
Valjda Bog treba anđele i zato je i moju Mariju pozvao k sebi i prije rođenja....toliko mi nedostaje i bojim se i razmišljati o tome kako bi bilo lijepo da je sada samnom...svi smo joj se toliko veselili i cijela moja obitelj je živila za dan kad će nam se ona pridružit....prebolno je razmišljati o tome kako bi bilo lijepo da je sada samnom...al sada je tako i s tim treba naučit živjeti...a i mislim da me moja Marija čuva i daje mi snagu i zato moram bit jaka da nju nerastužim....ona sigurno želi svoju mamu gledat sretnu...
vjerojatno nakon ovog mnoge stvari koje su mi prije bile više mi neće biti bitne...sada želim samo jedno...da jednog dana budem mama zdrave bebice... što želim i svakoj od vas koje ste prošle ovu grozotu i svima koje rade na bebi želim da im se ispuni ono što i sebi najviše želim...
puse svima...
_anci_ :cry:
anci žao mi je :love:
Nakon šest mjeseci dojenja morala sam prekinuti. Naš mali borac postao je anđeo. Mislila sam da će mi mlijeko samo nestat od šoka, al nije. Popila sam dozu Bromergona i dalje mi je naviralo. Činilo mi se da mi baš previše ne djeluju. Dali su mi još jednu dozu al nisam odmah počela piti. Izdajala sam se tek toliko da mi nisu prepune, pila manje tekućine i stavljala vrećice sa ledom omotane u gazu na prsa. Trebalo mi je skoro mjesec dana da potpuno nestane.
nemogu vjerovat...nakon 6 mjeseci izgubit dijete...to je strašno... :cry:
baš je težak ovaj život....ja sam danas i jučer baš potonula,danas mi je najteži dan od poroda, valjda me grč popušta i postajem svjesna svega...
što se mlijeka tiče meni se smiruje situacija, mislim da će to bit ok....al srce plače :cry:
Placi anci, moras to odtugovati. Okruzi se ljudima koje volis.
Plači, plači teško je najteže, bit će malo lakše pa opet teže.
Nema pravila kako dalje jer bol je preteška...
Kao šta ti kažu okruži se ljudima koji te iskreno vole i makni se od onih koji te opterećuju.
:love:
:cry: :cry: :cry: Strasno mi je zao sto sve ovo prolazis.
Kaja :cry: :cry: :cry: pretužno
Anci :love2: