ma ja sam uvijek za :mrgreen:Citiraj:
Maxime prvotno napisa
a sad nek moderatorice brisu ovaj post dok MM nije procitao :lol:
Printable View
ma ja sam uvijek za :mrgreen:Citiraj:
Maxime prvotno napisa
a sad nek moderatorice brisu ovaj post dok MM nije procitao :lol:
Ovo definitivno potpisujem. :* :love:Citiraj:
Maxime prvotno napisa
hvala weva! to su dobre vijesti. prošle smo godine bili u četvrtom pa nije upalilo, zašto dvaput ponavljati grešku :)
iako je to meni već sad predugo čekanje..., što mislite ima li smisla neki prirodnjak ubaciti u drugom, trećem, ako mi Mb premaknu za šesti?
Uradi onako kako osjecas da tebi pase ;)Citiraj:
Jelena prvotno napisa
ali jedno sigurno znam, vrijeme leti k'o ludo i nekad nije lose malo i odmoriti :*
Ajme, ja ovo čitam pa sam se najprije sledila, a onda me wewa malo umirila. U svakom slučaju, u ponedjeljak sam na konzultacijama pa ću vidjeti što će meni reći. Nadam se samo da sad čekanja neće biti još i dulja od godine dana.
Ja sam jedna od "sretnica" koja je trebala biti u postupku u 3. mjesecu.Citiraj:
Vali prvotno napisa
Javi što ti je rekao u ponedjeljak
O, pa onda nije tako crno :).Citiraj:
wewa prvotno napisa
Ma ne, uopce nema razloga za paniku ;)Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Cula sam da uveliko narucuju nove parove i salju protokole, zato nema potrebe za zalosnim smajlicima - 2 mjeseca vise za skupljanje love za besramni shopping i nije tako lose :D
hm, mi odmaramo skoro godinu dana. taman smo bili na konzultacijama dok smo bili u postupku u ljubljani. strpljen spašen. (idem ipak zaviriti na topic prirodnjaci ;) )
huh sad mi je lakse,ja sam zakazana za 10/2009.
ja bih radije boruta.ali kad vec imaju zamenu...nema veze-samo da upali. :)
probacu ja da nazovem profesora kad dodje u Beograd da proverim posto mb nikako ne mogu da dobijem.
tebi nedostaje voznja nakon ET kao prosli put.100 puta si mi na pamet pala :*Citiraj:
Bebana_2006 prvotno napisa
sto jes jes! :) ako ne dobijem vezu,palim auto,pakujem pinklice i pravac bg da pricam sa profesorom.
ja iskreno jedva cekam da idem u mb,toliko mi je bilo lepo prosli put.kad se samo setim...
Ima li kakvih informacija iz prve ruke, je li bio netko na razgovoru u Mariboru u ponedjeljak?????????????
ana2, pogledaj pod temu potpomognuta u privatnim klinikama. u zadnjem postu martina 123 opisuje svoje dojmove s konzultacije u mariboru ...
Danas opcenito malo revoltiram, pa samo jos da nadodam sto mi je drago da se barem jedna mariborska tema vratila na 'glavne stranice' podforuma potpomognute oplodnje. moderatoricama: :P
HVALA!Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Dobila sam konačno obavijest iz Maribora. Pomiču postupak za 2 do 3 mjeseca.
ana2, i ja sam bila jučer. :)
Dobila sam termin u siječnju iduće godine, problema s kadrom imaju, ali se prof. V. nada da će uskoro sve riješiti. Nisu mi ništa pomicali, stavio me za standardnih godinu dana pa se nadam da je ovo stvarno kratkotrajno.
Citiraj:
Vali prvotno napisa
A mi naručeni za 11./09. I nama će pomicat termin za 2-3 mjeseca?
Nadam se da neće. Zasada pomiču termine samo ovim curama koje su u proljeće. Trebalo bi se riješiti do jeseni sve.Citiraj:
Strike prvotno napisa
Info od danas u vezi aprila je da još nemaju upute za dalje, vele da se čujemo za 10 dana.
Joss i ja smo 16.02. gore, pa ako ne bude novosti u medjuvremenu, budemo se mi raspitale oko svega ;)
čeka ih ko` ozebo sunce ne mogu mi sad pomicat!!!!!
Cure sve ispitajte,mi idemo tek na jesen!
daj se javite za kaficu, da vas docekam k'o domacica ;)Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
wewa, ti si u MB?
inace ne, ali sam gore u postupku i bicemo u Mb sve vrijeme do iza transfera ;)Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Hej curke....
Kad sam ja pricala sa profesorom i sa sestrom Jasnom (26.1.), meni su zakazali termin u 8mj./2009. (jer sam slala papire taj mjesec i tad su me zapisali za termin postupka), i rekli su mi da nema panike, da ce na zalost samo stradati parovi u 3 i 4mj.
Meni su rekli da, ako nece biti 8mj. da ce sigurno biti 9mj.
No, da ce mi sve javiti kad posaljem sve nalaze.
Nisu mi se cinili negativno... ;)
Samo da vam javim da oni parovi koji ovo proljece zele ici po svoje eskimce u Maribor, mogu dolaziti i u 3. i u 4. mjesecu, 'pauza' se odnosi na stimulirane postupke ;)
Super! ;)
cure nećemo brisati ovu temu, no molim vas da o MARIBORU dalje nastavite na PRIVATNIM KLINIKAMA.
hvala :bye:
naravno moderatorice, cim preselite i topic o vinogradskoj ;)
make me... :P :mrgreen:
no, šalu na stranu, Maxime znaš i sama da je Maribor u statusu privatne klinike za razliku od vinogradske/sestara milosrdnica koje su državne i k tome je to novonastala klinika. Ne može se mjeriti s Mariborom
imajte obzira prema toj temi, s vremenom ćemo i nju prebaciti.
:mrgreen: ;)