Meni pak smeta citiranog citata citat.
I definitivno fali smajlić padobranac.
Printable View
Meni pak smeta citiranog citata citat.
I definitivno fali smajlić padobranac.
Ma zašto?Citiraj:
Dalm@ prvotno napisa
Pa lakše je tako pratiti tko kome i zašto. Kaj ne?
Pogotovo na "aktualnim" temama, gdje dok napišeš post i klikneš - već je troje ispred tebe.
I onda ak nisi citirala - ode sve u jagode.
ja ih doslovce napisem u sms ili mejl ili u papirnato pismo/ cestitku/ porukuCitiraj:
Svimbalo prvotno napisa
:grin:
:rolleyes:
ili hrvatske verzije
:cer:
:kolutocima:
:mrgreen:
:!: ili .eureka!:
Ma moji s kojima smsam ne forumiraju pa imam osjećaj da bi ostali :/ na te neke "moje".
Al zato se tu ispucam 8)
Kahna, zato što nije potrebno
"citat A
citat B
citat C
citat D"
Blablablabla
jer bi sve bilo jasno i sa
"citat D"
Blablablabla
Imaš primjer i na ovom topicu.
naprimjer ovaj :lol:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Daklem, treba se samo malo potrudit oko dilitanja, npr.:
:PCitiraj:
ivarica prvotno napisa
ja se radije potrudim oko zivciranja nego oko citiranja :mrgreen:
antiXCitiraj:
ivarica prvotno napisa
antraxCitiraj:
Dalm@ prvotno napisa
zato jer se volimo :mrgreen:Citiraj:
magriz prvotno napisa
:mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
citiram te, i ti se drži togaCitiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
ajme
:lol:
Baš :lol:
:love: :love: ajooj, jel ti baš puno smetaju? :taps: :heart:
:mrgreen: meni isto idu na živce i u svom forumskom stažu upotrijebila sam ih možda pet puta. Četiri :heart: kad se rodila beba i :love: kad je ntko bio u totalnoj komi a i svi sus stavljali pa reko, da ne ispadnem hladnokrvna kučka pred svima
nas su psihologice na svim komunikacijskim radionicama učile kako su smajlići neophodni u internetskoj komunikaciji.
i, vjerujte, puno je manje sukoba i neshvaćenih riječi između onih koji ih koriste (pravilno) :mrgreen:
Samo da odgovorim magriz-ma daj, zar si dobila specijalno ovlaštenje adminice da određuješ tko će pisati na temi?!
Ili sam možda previdjela dio u pravilima foruma koji se na to odnosi?
:roll:
bez smajlića bi fakat ova komunikacija bila nemoguća. a meni su ovi rodini baš super. aman-taman, kako kaže ina, i lijepi su mi. a volim i ove love1-love2-kiss-heart smajliće.
i često ih stavljam, npr. kad me se nečiji post dojmi, obavezno ubacim jednog :love: .
ne volim ovog :evil: jer mi je ovo :x uglavnom dovoljna gradacija ljutnje, i ne volim ovog :) jer mi nit smrdi nit miriše i nekako mi je patronizirajući.
Sukladno svemu navedenom, potpis i :love: na boldani dioCitiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
A ja ovaj :) doživljavam upravo tako, kao smajl, ali isključivo s pozitivnim konotacijama, baš ga u zadnje vrijeme često koristim, jer mi se ipak učinilo da malo pretjerujem sa :heart: , :love: i :*
meni je ovaj obični još ok, ali ovaj ;) meni nit smrdi nit miriši.Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Meni su najsimpatičniji: :shock: :naklon: i :lol: !
Inače, svima :*
Zapravo mi je najcool :raspa: , samo čekam gdje bih ga upotrijebila! :mrgreen:
ostavi ga moderatorima :mrgreen:
:dancingfever:
meni je baš zgodan ovaj. Iako sumnjam da ću ga ikada (osim sad) upotrijebiti.
:raspa:
ovdje nema nit filozofije, ničega...prazni chateraj.
bez obzira što ivka ne voli zaključavanje...meni je ovaj topic za zaključavanje.
Dobro je počeo, a glupo završava.
Stoga, radije usmjerite raspravu na temu početnog posta, a ne da se vrti oko više ili manje guba smajlića. ;)
nu ga!Citiraj:
mamma san prvotno napisa
što li on sad znači, jel nas moderatorica toliko voli da nam namiguje, ili možda znači -sunce li vam vaše vraćajte se na temu, lokot mi je već u rukama!
:aparatic:
pa da. i umjesto da nas pusti da raspravljamo o osobnom shvaćanju pojedinog smajlića, tjera nas da raspravljamo o tome zašto magriz ne voli love smajliće, a voli proste. a šta ja znam zašto.Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
:nono:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
magriz voli love smajliće (proste još više :P )
i ja bas volim smajlice, docaraju sta mislim u tom trenutku, cak mi fale kad pisem sms pogotovo ovaj :mrgreen:
magriz, a zasto ti ne volis smajlice :?
pa nije da žena ne voli smajliće, nego misli da se neadekvatno upotrebljavaju
Joj da, sjećam se da je mene (magriz) jednom prozvala da zašto sam joj/ti stavila smajlić, a bio je neki nevini tipa ;) čisto da se ne naljutiš na napisan komentar, a ti podigla cijelu lavinu Čemu sad taj smajl? :shock:
a ja sve citam i pitam se kad ce moderator s metlom i onda skuzim da je ivarica moderator :mrgreen:
A propos tih vibri, a kako se šalju? Cure, fakat sam ozbiljna, nemam pojma kako se šalju.Citiraj:
betty blue prvotno napisa
A evo kaj je meni nejasno: nejasno mi je da je da netko uopće razmišlja o tim smajlićima, a onda otvori ovakvu temu i škvadra fakat piše i to na 2 stranice :shock: :? (nadam se da sam upotrijebila pravilne smajliće).
:lol:
meni je nejasno kako netko otvori temu o seksi glumcima i cure o tom pišu na 20 stranica :shock:
mene ovakve teme :cry: i :evil: jer svako ima pravo pokazati svoje osjecanja na svoj nacin, bilo da je neko :shock: ili :?, ili se osjeca kissable :* i mozda je nekome poreban :love: ili osmjeh od uha do :mrgreen: :lol:
jednostavno volim koristiti ove male cikice jer oni skakucu po postu umjesto mene kad sam sretna, grle umjesto mene, placu umjesto mene kad se rascmoljim itd
A još čudnije je što takvu temu nitko ne zaključa nakon 5 postova :) (to je onaj koji nit' smrdi nit' miriši-da baš ne kolutam očima :mrgreen: )Citiraj:
sladjanaf prvotno napisa
Eto, meni vibre nisu tak mile niti ih shvaćam kao da veći broj ljudi u tom trenu misli na nekog kome je teško. Više mi izgleda da ih korisnici stisnu i pošalju zato "jer je tak red". Ako zaista želim nekome dati podršku pišem pp osobnijeg karaktera od vibri.
Stisni Alt Gr i br 1 istovremeno i dobiješ ~~~~~~Citiraj:
elin prvotno napisa
Samo meni te vibre nisu baš jasne, znače nekakvu podršku, to sam shvatila, al ne znam odakle to?
/možda da otvorim temu Vibre 8)