wow!
prelijepa priča...
ovakve tople priče o porodima doma su mi tiha patnja...
(možda i meni to uspije u nekom drugom životu)
čestitam ti na prekrasnom čupavom dečkiću :heart:
Printable View
wow!
prelijepa priča...
ovakve tople priče o porodima doma su mi tiha patnja...
(možda i meni to uspije u nekom drugom životu)
čestitam ti na prekrasnom čupavom dečkiću :heart:
divno i prekrasno :heart:
nadam se da ću i ja jednom moći pisati o svom predivnom porodu
opet sam zavidna :love:
hvala ti na prici :heart:
jednostavno i predivno, a Gregor me osvojio :love:
bas mi je drago da je sve tako lijepo proslo :heart: :love:
:heart: :heart:
Prekrasno.
Prekrasno!
Ovo je točno onakva priča kakvu se ja nadam i sanjam da ću jednog dana doživjeti!
Čestitam na divnom porodu i još ljepšoj bebici!
momze, :heart:
stvarno divno.
Citiraj:
Bipsić prvotno napisa
potpis :heart:
Predivno, a tek Gregor :zaljubljen:
Ima di kakva knjiga "Kako MM-a nagovoriti na porod kod kuće?" :/
Ozbiljno.
ako nađeš, please proslijedi :mrgreen:Citiraj:
kahna prvotno napisa
Preprepredivno!
I kad mi kažu da bebe rođene carskim rezom nisu napaćene i lijepo izgledaju :P
Medenjak je :heart:
Momze....puno hvala.... :love:
Zaista si me dirnula.....još više reči tvoga supruga....da samo može te svoje emocije i utiske nekako preneti do ovog mog uplašenog dragog.....
cure, mislim da je ovdje kljucno kako se vi osjecate po tom pitanju. ako ste vi vrlo sigurne i uvjerene, to ce i vasi partneri osjetiti. :)Citiraj:
kahna prvotno napisa
kako nisam bila donijela konacnu odluku o porodu doma negdje do 7-og mjeseca trudnoce, vec sam ga samo prizeljkivala, MM je svako malo davao novi prijedlog - italija, austrija...
no, ja nisam zeljela putovati.
kada sam ja konacno cvrsto odlucila i kontaktirala primalju, on je osjetio moju sigurnost i zelju i bio je spokojan.
sve do trenutka kada nije trebao ici po primalju (naravno, bila sam u trudovima, a bol i nase putovanje na drugi planet moze nase muske preplasiti) i onda me pitao da li da me ipak odveze u rodiliste.
pokusala sam biti sto mirnija i sa sto manje boli vidljive na mom licu, te mu se nasmijesila i rekla da ce biti sve ok.
i on je otisao, vjerujem prilicno spokojan i siguran u ispravnost naseg izbora da rodim doma. :)
nadam se da ce se nekima od vas, ipak san ostvariti. :love:
momze :heart:
momze... toliko lijepo da je svaka riječ suvišna :heart:
gregor :zaljubljen:
predivan porod za preslatkog decka
Prekrasan porod i presladak dečko :heart:
Predivna priča! Da je meni hrabrosti...
Čestitke cijeloj obitelji!
cestitke :heart:
prekrasan porod
i prekrasno ispricano :heart:
jao kakvo divno iskustvo :heart:
uvijek mi je super čitati ovakve lijepe priče s poroda jer ih uvijek (uz pomoć sjećanja na svoje porode) mogu toliko dobro zamisliti da dok ih čitam gotovo da osjećam kako sam ja taj glavni junak koji proživljava toliko duboke i snažne osjete. I na omogućavanju tog iskustva svakoj sam autorici (a posebno autoricama toplih priča s poroda u vlastitom domu) iznimno zahvalna :love:
Moja (tj naša :mrgreen: ) primalja mi je pričala kako ona vrlo rado nagovara muževe jer joj je veliki užitak dati odgovore i pružiti činjenice (potkrepljene linkovima ako je potrebno) koji muževe jednostavno toliko obore s nogu da nemaju drugog izbora nego sasvim decidirano odlučiti da će i njihovo dijete na svijet doći u njihovom domu..Citiraj:
kahna prvotno napisa
predivno :heart: :love:
Ja već nekoliko puta sanjala... 8)Citiraj:
Cubana prvotno napisa
Bar da može da mi se ostvari i bude tako predivno kao i vama.
Tako jednostavno i predivno.
Cmoljim :heart:
:heart:Citiraj:
Ostajemo sami u ljepoti i jednostavnosti poroda. Sandro gleda u Gregora i neprekidno ponavlja “ne mogu vjerovati kako je sve to jednostavno, jednostavno, jednostavno i tako lijepo. Nema doktora, procedura, injekcija, stresa, jekog svjetla.. .tako jednostavno i prirodno.” I dok se vani nazire sivo zagrebačko jutro i čuje se lagana kišica, uzimam Gregora u naručje i zajedno ulazimo u nebesku kočiju i krećemo u putešestvije sedmim nebom…
:lol:Citiraj:
puntica prvotno napisa
ne poznaš mog partnera :mrgreen:Citiraj:
cure, mislim da je ovdje kljucno kako se vi osjecate po tom pitanju. ako ste vi vrlo sigurne i uvjerene, to ce i vasi partneri osjetiti.
ni ostatak obitelji :shock:
a zapravo mi je još veće pitanje gdje da nađem babicu
momze :heart: :love:
ooooooooooooooooooooooooooo, kako prelijepo!
:heart: :love: :*
Kako smirujuće!!!
Prekrasni ste; baš volim te male tek rođene glavice. Najradije bi ga sam pomirišala :heart:
Jel ti to imaš pierce u nosu??? Nisam to do sad primijetila.
Riječi ti se pozlatile.Citiraj:
momze prvotno napisa
Iskreno se nadam da ću do sljedeće trudnoće i poroda dovoljno "narasti" i sazrijeti za ovako nešto.
A samnom i MM koji je inače pesimist, skeptik i paničar (trebam li dalje nabrajati?)
Ja sam van sebe od ove priče... :tele:
Ne mogu zamisliti toliku slobodu, jednostavnost...naspram dripa, neugode i rezanja, rezanja... :cry:
Prekrasna priča, prekrasna mama, ali ipak...najljepši Gregor. :heart:
Opet moram potpisati. :mrgreen:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
cestitke velike citavoj obitelji! :heart:
ma daj! pa, imam ga 6 godina! :lol:Citiraj:
bubimira prvotno napisa
btw, za one cure kojima je smijesno sto sam rekla MM-u da mi ne stimulira neocortex, probajte si zamisliti da ste u meditaciji, zagledali ste se u nesto ili jednostavno mastate, a netko vas stalno nesto zapitkuje, trazi da donesete odluku i sl.
meni je bilo nemoguce odluciti nesto, jednostavno nisam mogla o tom necem razmisljati i to me je uzasano opterecivalo. nisam zeljela znati nista o banci, kuci, arhitektu, popravku auta i sta ja znam o cemu vec - zeljela sam samo mastati. :mrgreen:
Moram jos jednom tu doci i procitati...
pre neki dan pitala me prijateljica dali razmisljam gdje da rodim i rekla sam joj "u toplini doma svog" pre nego sam procitala pricu...
jos jednom hvala Momze :heart:
Čestitam Momze!
:love:
:heart:
Predivno! Kako jednostavno i prirodno! Cestitam!
Ja se radujem svom porodu kod kuce, za nekih 3 mjeseca...i imam naravno vec slike u glavi...a bice naravno sve drugacije, to sam sigurna...
Hvala ti na prici! :)
:heart:
Predivno! Kako jednostavno i prirodno! Cestitam!
Ja se radujem svom porodu kod kuce, za nekih 3 mjeseca...i imam naravno vec slike u glavi...a bice naravno sve drugacije, to sam sigurna...
Hvala ti na prici! :)
OMG pa di ja to živim???Citiraj:
momze prvotno napisa
ok, al sad barem znaš da sam ti gledala u dušu a ne u nos :lol:
predivna prica :heart:
Mogu samo potvrditi da maknuti se od svih prije poroda zlata vrijedi. Ja sam tjedan dana ranije ostala sama u RI i, to je nesto najljepse i najbolje sto sam mogla odabrati (jos samo da sam telefon iskljucila :mrgreen: ).