Moja kolegica je oba dvije bebe rodila prirodno na sv. Duhu, a bila je isto na heparinskoj terapiji ;)
Printable View
Moja kolegica je oba dvije bebe rodila prirodno na sv. Duhu, a bila je isto na heparinskoj terapiji ;)
I ja sam cijelu trudnoću bila na fraxiparinu i imala sam vaginalan porod, jedino što ujutro na dan poroda (već su mi krenuli trudovi) nisam primila svoju uobičajenu injekciju, već navečer nakon poroda i sljedećih 10-tak dana. Nikakvih komplikacija nije bilo niti su liječnici uopće razmišljali o tome da idem na carski ... beba je bila u položaju, dobila sam svoje trudove i sve ostalo je bilo OK. Mislim da terapija heparinom sama po sebi nije indikacija za CR.
Dizem temu
oooo moja tema :zaljubljen: čitam i ne vjerujem, kao da je prošlo 100 godina, a "samo" 10 godinica :mrgreen:
ajde piši iznova Telence :-)
Ma, sve sam mislila odobrit ce se :) znaci ovo mi je treca trudnoca. Imam prosirene vene od 18 g. U prvoj je jedna bila jako gadna al nitko nije skuzio jer je bila na listu
a što te točno zanima?
Na niskomolekularnom sam fraxiparinu, preventivno i bez ikakvih mutacija. Trenutno sam 37+5tt i dr.koja me prvi put vidjela me šalje iduci tjedan na hospitalizaciju jer sve trudnice na heparinu se induciraju u 38tt.
Prijetio mi je i raniji porod ali to smo prošli, svi nalazi kroz cijelu trudnoću su uredni, beba odgovara tjednima. Šokirana sam da nakon 2 prirodna poroda i bez medicin.postupaka sada me šalju na indukciju. Svakako cu se cuti sa svojim ginom, baš me šokiralo ovo. Da li je stvarno potrebno ?
Apsolutno bespotrebno.
Nisam imala indukciju, a bila sam na heparinu obje trudnoće (Sveti Duh),kao što nisu ni ostale trudnice heparinke oko mene u bolnici a ni tu na forumu.
Imala sam obje uredne trudnoće kao kod tebe i bez mutacija. Mašnice mijenjaj dr. ili bolnicu! Sretnooo!
Hvala Lili tvoja prica mi je dala dodatan vjetar u leđa. Čula sam se sa svojim dr.koji radi u istoj bolnici ali me on prati vec duze vrijeme. Rekao mi je da nema potrebe za indukcijom i da zanemarim te papire. Kaze on cekamo prirodne trudove. :-D
Bravooo!!! :klap:
Drzim vam fige!